A to je že pri nas? Ne pride marca komaj k nam? Jaz sem sicer odseke gledala...in se mi ne zdi slab... sploh igralska zasedba ne :love10:
Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 02 February 2006 - 06:30 PM
A to je že pri nas? Ne pride marca komaj k nam? Jaz sem sicer odseke gledala...in se mi ne zdi slab... sploh igralska zasedba ne :love10:
Posted 02 February 2006 - 07:02 PM
ta film je zdej ful nominiran za Oskarja... tko, ne sam 1x
Posted 02 February 2006 - 07:14 PM
A to je že pri nas? Ne pride marca komaj k nam? Jaz sem sicer odseke gledala...in se mi ne zdi slab... sploh igralska zasedba ne :love10:[/quote]Že igra v kinu od danes naprej v Ljubljani in Mariboru, v Kopru od 16.3., od 16.2. pa tudi v Celju. Pa meni se tudi ne zdi slab, vsaj igralska zasedba ne.
ta film je zdej ful nominiran za Oskarja... tko, ne sam 1x
jap sem si ogledala..sem že nekaj postov v tej isti temi, ko sem govorila o Munich-u predvidevala, da bo dobil oskarja ta film...Sama si bom film vsekakor ogledala vendar mi je Munich pustil tak dober vtis, tak da dvomim, da mi bo Brokeback monuntain bolj všeč...Bo pa vsekakor borba med tema dvema filmoma za oskarja...Heath Ledger si vsekakor zasluži oscarja, če ne vsaj za to, da je moral 14 krat ponavljat ljubezensko sceno.
Posted 02 February 2006 - 09:14 PM
Posted 04 February 2006 - 11:44 PM
Vesna je tak fajni film. Pa Ne čakaj na maj tudi.
Sicer pa sem včeraj gledala Alexandra. Saj Colin Farrel ni slab.
Skupna ocena: 3/10
Posted 04 February 2006 - 11:52 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 February 2006 - 12:19 AM
Skupna ocena: 3/10
ej men je ta film čista katastrofa...
enako sem imela občutek, da se poudarja da je gej, kar je blo itak tko ful tečno, pa sicer nimam nič prot gejem, sam vseen ful je blo čudn. Pa dolgočasno za popiz*** in nobene rdeče niti ni blo v zgodbi. Tko je blo kot da so eni dogodki nametani skupi...
tvoja ocene je kr primerna
Posted 05 February 2006 - 09:02 AM
za popizdit zanič film ... stavijo pač na patetičnost gledalcev, sam, da sta zdej dva tipa namesto m+ž, jaka muda. odsvetujem. brezveze. edin, če komu paše gledat ogromno čredo ovc pol filma, potem pa že.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 February 2006 - 09:09 AM
ja, seveda! prvič, froc bo vidu sam to, da uni mamci tam pleše hladilnik pa se bo režal temu, po možnosti še uni sceni, ko ji devajo elektrošoke ... super, nimaš kaj.
drugače je pa film svetoven, nikoli se ga ne bom naveličala gledat ...
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 05 February 2006 - 11:39 AM
froc bo vidu sam to, da uni mamci tam pleše hladilnik pa se bo režal temu, po možnosti še uni sceni, ko ji devajo elektrošoke ...
sorry, sam kratko malo podcenjuješ sposobnost razumevanja tolk starih otrok....
vzemi Punchko tuki iz foruma... ona je 14. Vpraši jo, kakš šteka ta film? A se bi režala, ko bi tam skakal hladilnik
Matr posluši mal komentarje, ki jih dajejo 14-letne punce... komi verjameš, da so tolk stare. Pa če se lahk dol dajejo eni pri 12-ih, pa kadijo pri 8-ih, pa kadijo travo pa to pri 10-ih... pol bodo verjetno tud to štekal.
Pri 12 letih ne barvajo več pobarvank in se igrajo Memory, veš!
Posted 05 February 2006 - 11:44 AM
Pa nekaj bi te še vprašala ... zelo si hvalila film Gejša, pa me zanima, če gre za krvav film? Sej vem, ful neumestna, ampak jst sm ful zajc glede teh stvari, pa vem da neki v napovedniku za film omenjajo da je to v času med vojno al kok že (če se ne motim) pa neb rada, da je ful kakih groznih scen z noži in razbitimi glavami, itd.
Posted 05 February 2006 - 11:52 AM
Posted 05 February 2006 - 11:54 AM
Posted 05 February 2006 - 12:22 PM
sorry, sam kratko malo podcenjuješ sposobnost razumevanja tolk starih otrok....
Matr posluši mal komentarje, ki jih dajejo 14-letne punce... komi verjameš, da so tolk stare. Pa če se lahk dol dajejo eni pri 12-ih, pa kadijo pri 8-ih, pa kadijo travo pa to pri 10-ih... pol bodo verjetno tud to štekal.
Pri 12 letih ne barvajo več pobarvank in se igrajo Memory, veš!
pa hvala za info o igranju memoryja in pobarvankah, bom absolutno upoštevala!
Posted 05 February 2006 - 12:33 PM
Mene kdaj že kšn 7 letnik presenet.
To, da pri 10 začne s travo je pa veliko odvisno tud od okoliščin. Zakaj pa nekateri pri 25 začnejo s travo... kaj takrat tud še niso dost zreli.
Pa tud mislm, da si ti pri 12 dobr vedla, kaj so to droge.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 06 February 2006 - 10:27 AM
Sicer pa glede vaše debate o tem ali bi 12-14 letnik dojel sporočilo filma. Nekateri da, nekateri ne. Otroci se različno razvijajo. Če pogledam samo mojega brateca (12 let) on verjetno ne bi dojel poante filma. Kakšen njegov sošolec oz. sošolka, ki malo drugače razmišlja pa ga mogoče bi.
Posted 09 February 2006 - 08:13 AM
No po dolgem času sem šla v kino in lahko rečem, da mi tudi slučajno ni bilo žal. Film me je tako pozitivno presenetil, da bi ga šla kar še enkrat gledat.
Robert Downey Jr. in Val Kilmer sta mi ODLIČNO odigrala (pa saj to je že znano, da sta enkratna dobra igralca). Sami zapleti in odpleti pa so nabiti s HUDO DOBRIM humorjem (spomnili so se res veliko novih for, ki pa so mi pisane na kožo).
RES TOPLO PRIPOROČAM!!!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 February 2006 - 08:33 AM
No po dolgem času sem šla v kino in lahko rečem, da mi tudi slučajno ni bilo žal. Film me je tako pozitivno presenetil, da bi ga šla kar še enkrat gledat.
Robert Downey Jr. in Val Kilmer sta mi ODLIČNO odigrala (pa saj to je že znano, da sta enkratna dobra igralca). Sami zapleti in odpleti pa so nabiti s HUDO DOBRIM humorjem (spomnili so se res veliko novih for, ki pa so mi pisane na kožo).
RES TOPLO PRIPOROČAM!!!!!
Ja sem včeraj to doma gledala in sma se fantom tudi konkretno nasmejala v nekaterih situaciah (najboljši je bil oni s pištolo in metkom
Posted 09 February 2006 - 10:30 AM
Jaz, gejša: Odličen film, ki pa ima veliko pomanjkljivosti glede na zgodbo v knjigi. Veliko reči ni razloženih, film na trenutke preskakuje in velikokrat nisem vedela, kaj za vraga prikazuje in kje se vse dogaja. Na teh mestih mu manjka povezljivost.
Je pa sicer zelo dober prikaz življenja gejše (sam film je bolj skop s tem, priporočam branje knjige).
Posted 10 February 2006 - 12:33 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users