Nakup avtomobila
Posted 21 December 2019 - 08:10 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 December 2019 - 08:12 PM
Posted 23 December 2019 - 08:40 AM
Jaz bi imela C-maxa .
D vozi S-maxa in mi je ogromen avto, ampak mi je zelo všeč. Jaz bi sicer imela za čez leto dovolj B-max, za dopust je pa malo premajhen . Ampak za to je verjetno tudi C-max
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 December 2019 - 08:49 AM
Js sem presedlal z majhnega Fiata Punta (Evo Fun) na večjega Megana. Z obema Fiatoma, ki sem ju imel do zdaj, sem bil več kot zadovoljen. Pri zadnjem, ki je bil razmeroma majhen, sem si želel večjega prtljažinka. Megane mi sploh ni prevelik, prtlajžnik je konkreten, pa v kabini nisi prostorsko omejen. Glede tega je fajn. Ima pa ful reči na računalniku, ki jih fičko ni imel, plus neprimerno močnejši in praktično neslišen motor so reči, na katere se moram še privaditi. Petkova vožnja iz Trsta po megli in nalivu na AC ni bila lahka. Ampak se ne pritožujem.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 29 December 2019 - 08:34 AM
Jaz bi imela C-maxa
.
D vozi S-maxa in mi je ogromen avto, ampak mi je zelo všeč. Jaz bi sicer imela za čez leto dovolj B-max, za dopust je pa malo premajhen
. Ampak za to je verjetno tudi C-max
C max ni tako velik, ne, mi smo ga imeli. Mislim, prostora je dovolj, nam ni bil premajhen, na dopust smo šli celo z manjšo Toyoto, ker nam je čist zadostovala. Ampak ja, vi kampirate, to je drugače.
Posted 05 January 2021 - 05:57 PM
Bolj kot sem gledala, bolj sem bila že zmešana, tako da sva se na koncu odločila za Polota, 2 leti starega, pa še zimske gume na listih platiščih dobiva zraven. Saj me malo peče glava, ker sem na začetku rekla, da bi nekaj tam okrog 5.000 €, ampak upam, da bo pa zdaj vsaj mir za ene 10 let, pa če ga bom potem prodala, bo še vedno nekaj vreden.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 January 2021 - 06:10 PM
Srečno voznjo, Marmelada!
Posted 05 January 2021 - 06:21 PM
Nas tudi ze nekaj stoji v vrsti za starsev Vulvo

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 January 2021 - 06:51 PM
Cestitam! Midva sva zelo zadovoljna s Holzwagnom.
Nas tudi ze nekaj stoji v vrsti za starsev VulvoAmpak fotr pravi 10 let. Vcasih se hecamo, da bi moral v romarska sredisca v nedeljo in bi si samo izbral enega garaziranega, ki ga penzionisti zapeljejo ven samo na velike praznike. Terna!
Takih je v Stični (še) nekaj En naš sosed je bil isti profil, vsakič novega golfa, ko je prišel na trg, vsakič v drugi barvi (tajno varovana skrivnost!), v nedeljo do cerkve in v kafic (300m), potem pa generalno pucanje (like, for realz, vse kamenčke z zobotrebcem ven iz gum, pol pa v garažo in valjda se komplet dvorišče spucat).
Pozimi je imel bajne probleme, ker ni najvisji na hribu, ampak je sla od njega po ovinku cesta se naprej, in je folk posipal pesek/sol. Pa niso sprotali tako hitro posipat, kot je on pometal.
Posted 05 January 2021 - 07:39 PM
Midva, no oziroma fant, ker ga večinoma on vozi, sva tudi zadovoljna z Volvotom.
Midva pa žal nimava nobenega od staršev, od katerega bi lahko dobila avto, ker niso taki, da bi po nekaj letih menjali avto, ga ponavadi imajo do konca.
Posted 05 January 2021 - 07:51 PM

Sva pa res to Toyoto dobila od tasta, ko je nehal vozit in nam je en avto dovolj.
Posted 05 January 2021 - 08:21 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 January 2021 - 08:31 PM

Posted 05 January 2021 - 09:08 PM

Posted 06 January 2021 - 08:53 AM
Srečno vožnjo. Se mi zdi da je lasten avto en tak simbol neodvisnosti, samostojnosti. Ne rabiš klicat, prosit, čakat se dogovarjat za vsako malenkost.
[Napoleon]
Posted 06 January 2021 - 09:09 AM
Holzwagnom.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 January 2021 - 09:30 AM
Posted 06 January 2021 - 10:46 AM
Takih je v Stični (še) nekaj
En naš sosed je bil isti profil, vsakič novega golfa, ko je prišel na trg, vsakič v drugi barvi (tajno varovana skrivnost!), v nedeljo do cerkve in v kafic (300m), potem pa generalno pucanje (like, for realz, vse kamenčke z zobotrebcem ven iz gum, pol pa v garažo in valjda se komplet dvorišče spucat).
Pozimi je imel bajne probleme, ker ni najvisji na hribu, ampak je sla od njega po ovinku cesta se naprej, in je folk posipal pesek/sol. Pa niso sprotali tako hitro posipat, kot je on pometal.
😂😂😂
Marmelada,srecno na cesti in naj vama dobro sluzi!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 January 2021 - 12:54 PM

Posted 06 January 2021 - 01:15 PM
Mi smo z našim Landyem po letu in 3 mesecih še vedno zadovoljni. Jaz ga sicer ful manj vozim kot sem Minija, ampak sem se že navadila, da je ful večji. Je pa ful fajn za vozit. Tako na kratke kot na daljse razdalje. Pa varno se pocutis v njem, kar mi je z otrokom res ful pomembno. Pa oooogromno prostora ima. Ko je bil na servisu, smo imeli za nadomestni avto Evoqua in se mi je zdel ful mičken v primerjavi z našim.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users