Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#561 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 16 November 2005 - 07:09 PM

od katere znamke je to? jaz uporabljam john frieda, sheer blonde in sem zadovoljna
  • 0

#562 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 November 2005 - 07:13 PM

Znamka je Gliss Kur.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#563 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 November 2005 - 08:17 PM

QUOTE(DiLeMa)

Rea jaz sem dolgo uporabljala ta balzam za blondinke (tudi masko in šampon iz iste kolekcije) in moram reči, da zadeve niso slabe, niso pa tudi nič senzacionalnega.
Balzam kot balzam pač, lasje so mehki in se lažje razčešejo, kakšnega posvetlitvenega učinka pa nisem opazila.

Dilema
,ki se spere,al si veeno mislila kremo,kot sem že zgori razložla? ...Uf... wink.gif

Drugače pa prime ta krema za blond lase oz. učinek se 'pokaže' na
naravno plavih laseh(ti maš pa barvane,ne?)zato ti najbrž ni prijelo-jz bi pa full probala in se mi mogoče še kaj pozna biggrin.gif (ko mam naravno svetle) wink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#564 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 November 2005 - 08:28 PM

Zanima me še, kolk stane ta krema z zlatim prahcom?
  • 0

#565 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2005 - 10:15 PM

.

Nivea olje za tuširanje
Garnier BodyRepair kremasto mleko za telo za suho kožo

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#566 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2005 - 10:37 PM

QUOTE(rea)

Dilema
,ki se spere,al si veeno mislila kremo,kot sem že zgori razložla? ...Uf... wink.gif

Drugače pa prime ta krema za blond lase oz. učinek se 'pokaže' na
naravno plavih laseh(ti maš pa barvane,ne?)zato ti najbrž ni prijelo-jz bi pa full probala in se mi mogoče še kaj pozna biggrin.gif (ko mam naravno svetle) wink.gif

Rea jaz sem mislila prav balzam, torej tisto zadevo, ki se spere. wink.gif In ta balzam pri meni ni imel nobenega posvetlitvenega učinka, pač balzam kot vsak drug.

Kar se pa tiče tiste 'najine' kreme z zlatim prahom ... lasje so se mi po uporabi te kreme lepo lesketali, čeprav nisem naravna blondinka. Moram pa reči, da ta krema vseeno zame ni najboljša, ker mi je bolj všeč platinasto blond barva las, ta krema pa mi naredi take bolj rumenkasto - zlate.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#567 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 November 2005 - 12:11 AM

Aha,hvala.
Sam mene zanima prav krema za lase oz balzam za lase,ki se ne spere.
Se pravi taka embalža kot najin balzam(na tak stil delovanja),ki naj bi bil prav iz kolekcije za blond lase.Torej,če ma ktera?Al pa je mela,nej se javi!
laugh.gif

Lpgirl a ti maš balzam za rjavolaske,ki se spere?
  • 0

#568 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 17 November 2005 - 07:55 AM

[quote=Jenna].

Nivea olje za tuširanje
Garnier BodyRepair kremasto mleko za telo za suho kožo

.

A si že sprobala to kremo za telo. Jaz imam namreč noge ful suhe in bi jih mogla vsak dan 2x mazat. Pa sm vidla, da si kupila to za suho kožo pa me zanima, kako je kej. Je res za suho ali je pač spet navadna vlažilna krema za telo?
  • 0

#569 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 November 2005 - 09:56 AM

Rea ti si še bolj obsedena s temi balzami kot jst. biggrin.gif
  • 0

#570 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2005 - 11:01 AM

QUOTE(DiLeMa)

Nism,nism biggrin.gif (glih dans grem po enga...rabim za zaščito pri likanju!!!! POMOČ PRI ODLOČITVI,PROSIM!!!!) oops.gif
nekaj dobrega.od tigi mi niti ne odgovarja
  • 0

#571 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 November 2005 - 11:06 AM

QUOTE(rea)
QUOTE(DiLeMa)

Nism,nism biggrin.gif (glih dans grem po enga...rabim za zaščito pri likanju!!!! POMOČ PRI ODLOČITVI,PROSIM!!!!) oops.gif
nekaj dobrega.od tigi mi niti ne odgovarja

l'oreal v roza pakungi. v mullerju mekaj čez 1000,00 sit, pa je najboljši!!!!
  • 0

#572 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 November 2005 - 11:07 AM

Ej ne vem ... Schwarzkopf ima baje en dober sprej za zaščito las pri likanju, mislim da je iz linije GOT2BE, je pa v taki prozorno-vijolični flaški na šprico in mislim, da ni drag (ga je menda kar veliko) ... nekje okoli 2k. Enkrat sem vidla to linijo izdelkov v neki modni reviji ... ampak ne vem točno kje jih prodajajo. Verjetno v salonih, pa tudi v DM mislim da so jih imeli na enem posebnem stojalu.

Imajo pa baje tudi zelo dobro linijo za skodrane lase.

IPB Image
  • 0

#573 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 November 2005 - 11:09 AM

jaz trenutno uporabljam tole šprico got2b. ni slabo. ampak ima alkohol denat na drugem mestu. tako, da ne priporočam. (jaz sem kupila v stanu bistveno znižane prisebnosti in nisem čekirala sestavi. ampak bom porabila, ker mi je škoda stran metat)
  • 0

#574 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2005 - 11:12 AM

QUOTE(-supergirl-)

l'oreal v roza pakungi. v mullerju mekaj čez 1000,00 sit, pa je najboljši!!!!

Ja,sem ga že gledala,samo to ni prav nič posebnega-piše za glajenje in lažjo ukrotitev-kr neki-takih mam že cel kup,k nej bi kao negoval,samo...a veš,taki tud ni mus oz.skoraj za zihr ni res,da ščitijo!
Recimo tko,kot tigijev en,k je prou za toplotne obdelave.

Dilemahvala!
Sm tud že sama zasledila v milerju got2be.In prou piše na enem izdelku,da ščiti lase do 200 C! Full dobr,a ne! laugh.gif
  • 0

#575 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 November 2005 - 11:13 AM

Ktero 'tole' šprico imaš, Supergirl? Za ravnanje las ali za skodrane lase?

Hmm ... to je pa ful čudno, da ima že na drugem mestu alcohol denat. Drugače so bile te kolekcije ful pohvaljene na netu, v revijah in tudi ena moja prijateljica je rekla, da ji je fino.

Če je pa alcohol denat že na drugem mestu pol je pa očitno bolj švoh.

Rea ... ja, ta sprej, ki ščiti do 200 C bi js tud mela. Bo treba v shopping. wink.gif
  • 0

#576 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2005 - 11:15 AM

QUOTE(DiLeMa)
Ktero 'tole' šprico imaš, Supergirl? Za ravnanje las ali za skodrane lase?

Rea ... ja, ta sprej, ki ščiti do 200 bi js tud mela. Bo treba v shopping. wink.gif

mislim,da ma tisto,k si jo ti opisala...vijolčna flaška na šprico... sam,če ma alkohol.... pizd*!!!!!!! rolleyes.gif biggrin.gif
zdj pa spet 1 mesc nouga nekje zvohat
  • 0

#577 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 November 2005 - 11:43 AM

hmmmmm, imam vijolično šprico z oranžnim pokrovčkom (zadevo za špricanje), na njej piše: got2b bugelhilfe schutzendes glattungs-spray.
ja, to je ta, ki naj bi ščitil do 200 stopinj. in ja, na drugem mestu ima alcohol denat.
potem sem pa padla še na finto in sem kupila got2b flach gelegt glattendes styling-balm, ki ti že med sušenjem z fenom naredi zelo lepe, mehke in ravne lase. ampak shit, ko ima na drugem mest kaj? ja alkolhol denat seveda!

ob uporabi tega, so moji lasje res lepo ravni in imam fenomenalno frizuro 4 do 5 dni. ampak kupila pa tega ponovno ne bom in bom ostala pri lorealu (ki prav tako zaščiti in aktivira na toploto)!
  • 0

#578 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 November 2005 - 11:44 AM

Kter L'Orealov sprej pa je to? Tudi zaščiti lase pri likanju?
  • 0

#579 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 November 2005 - 12:02 PM

Wellaflex volume hairspray, Dr.Best zobna ščetka in kozmetična torbica
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#580 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 November 2005 - 12:09 PM

QUOTE(DiLeMa)
Kter L'Orealov sprej pa je to? Tudi zaščiti lase pri likanju?

čist smo zašle iz teme. obljubim, da ne bom več.
l'oreal studio line hot glatt
gladilna krema, ki aktivira na toploto
na njej piše, da tudi ščiti lase pred toploto (če pač zaupamo in verjamemo kaj piše)

sama ga uporabljam že skoraj pol leta (z krajšimi premori, da porabim kakšne impulzivne nakupe), lase si ravnam po vsakem pranju (torej 2krat tedensko), lase imam barvane, suhe, skodrane. s to kremo si jih lepo zravnam in dejansko ne opažam, da bi se mi poznale posledce na laseh (se mi ne cepijo, so samo suhi, ker so pač taki po naturi)!!!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users