Jemljejo geometrijo, natančneje likom očrtane krožnice in profesorica nariše na tablo deltoid z očrtano krožnico, pa reče:"No, kakšen je ta lik?" Tišina. "No?" Tišina. "Naj vam pomagam, podoben je meni.." (kličejo jo tudi Zmaj, zmaj=deltoid) In naenkrat se ena Ines zadere na ves glas:"Okrogeeeeeeeeel!!!"
Najave, izjave ---- smeh
Posted 30 September 2007 - 05:42 PM
Jemljejo geometrijo, natančneje likom očrtane krožnice in profesorica nariše na tablo deltoid z očrtano krožnico, pa reče:"No, kakšen je ta lik?" Tišina. "No?" Tišina. "Naj vam pomagam, podoben je meni.." (kličejo jo tudi Zmaj, zmaj=deltoid) In naenkrat se ena Ines zadere na ves glas:"Okrogeeeeeeeeel!!!"
Pablo Picasso
Posted 03 October 2007 - 12:51 PM
jz- babi, dj lej, tale jabuk je mal gnil, dj ga stran vrž
babi- neee, ga bom dala pa v štrudl
jz- joj babi, tud v štrudl morjo it lepi jabki
babi- ja a mislš, da jz v štrudl gnile jabke dajm
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 October 2007 - 02:46 PM
Prejšnji teden sem bla skoraj cel pri fantu, in ima manjšega bratca (5let), ki je ful navezan name. In potem v petek, ko me ni bilo več tam, ko pride iz vrtca prileti do najine sobe in reče:
mali: kje je pa Špela?
moj fant: ja, domov sem jo peljal
mali: kaj si te bil tak strojan
Posted 11 October 2007 - 01:11 PM
To je izjavil moj fant včeraj, ko je koštal mojo jabolčno pito.
Posted 12 October 2007 - 06:06 PM
Lol.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 October 2007 - 09:54 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 October 2007 - 09:59 PM
Pablo Picasso
Posted 13 October 2007 - 05:02 PM
"Pa zakaj to ne dela?! Sj sm dala na off!"
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 October 2007 - 10:02 AM
Kolegica si v avtu vedno varnostni pas pripasa šele takrat, ko že spelje.
Pa ji je nekaj zaštekal in ona reče: "Aja, spet bremzo držim. Če na bremzo pritiskaš, ko se pripenjaš, ti bo pas zaštekal."
Jaz jo butasto gledam in se začnem smejat. Ona pa vsa resna začne razlagat, da je to 100% res in da se ji to vedno zgodi in da je pas definitivno povezan z bremzo.
Me je skoraj kap in šele po kakih 15 minutah sem jo prepričala (in dokazala), da to ni res!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 15 October 2007 - 10:11 AM
Posted 15 October 2007 - 10:27 AM
Posted 16 October 2007 - 07:35 PM
Ma nasploh sm mela danes take lapsuse
[Napoleon]
Posted 16 October 2007 - 08:46 PM
Sedimo v centru MB pri okrogli mizi na pivi. Za hrbtom treh fantov greta mimo 2 slepa. Kolega, ki je sedel kot jaz, se pravi ne s hrbtom proti slepima, reče: "Ta 2 slepa, greta zdaj že drugič mimo."
Oni trije se obrnejo, jaz pa pripalim vsa narejeno zgrožena: "Ne se tak vsi obračat, da vas slučajno ne vidita!"
Klko smeha!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 17 October 2007 - 12:54 PM
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.
Posted 17 October 2007 - 01:00 PM
Sošolec jo zajebava:"Pa ja, to če nekaj vtikaš v kalkulator in potem pritisneš ENG, ti prevede v angleščino."
ona vtipka številko 11, pritiska ta ENG, pritiska, pritiska, seveda se ne zgodi nič in potem cela začudena in zmedena:"Ou ma moj kalkulator nekaj ne dela!
Pablo Picasso
Posted 17 October 2007 - 01:06 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 October 2007 - 01:24 PM
Posted 18 October 2007 - 09:45 AM
Zadnjič mi je ponovno ratalo eno specialno nesramno izjavit.
Sedimo v centru MB pri okrogli mizi na pivi. Za hrbtom treh fantov greta mimo 2 slepa. Kolega, ki je sedel kot jaz, se pravi ne s hrbtom proti slepima, reče: "Ta 2 slepa, greta zdaj že drugič mimo."
Oni trije se obrnejo, jaz pa pripalim vsa narejeno zgrožena: "Ne se tak vsi obračat, da vas slučajno ne vidita!"
Klko smeha!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 October 2007 - 08:54 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 October 2007 - 09:14 AM
- 5% je všeč občutek
- 5% uživajo v dominantnosti,
- 90% pa enostavno uživajo v TIŠINI
Našli smo lokacijo za džamijo - ime je usojeno!
HALA TIVOLI
u rikverc:I LOV IT, ALAH!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users