Športni uspehi naših
Posted 07 February 2026 - 09:13 PM
Ful se mi je zasmilila, revica. Kak pritisk.
Posted 07 February 2026 - 09:16 PM
Skoda da je mickeno zmanjkalo za zlato, ampak tud srebro je vrhunski dosezek. Se je tud meni zasmilila, ker je zgledala res razocarana.
Posted Yesterday, 08:44 PM
[Napoleon]
Posted Yesterday, 10:10 PM
Posted Today, 10:03 AM
Jaz tudi, mi je pa zanimivo, da Prevčeva nista pokazala NIČ čustev.
Posted Today, 11:00 AM
After all this time?
Always.
Posted Today, 11:28 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Today, 11:29 AM
Ja! Boga no, taka perfekcionistka je. Res bi rabila kakega psihologa, nimajo tega na ravni reprezentance, ne?
Posted Today, 12:25 PM
V prevodu, oba sta žalostna, samo en ma lulčka.Ona je Peter v bistvu. Nepopustljiva do sebe. Samo on je bil jezen, ona pa zalostna.
Posted Today, 12:27 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Today, 12:51 PM
Jaz si mislim, da je to tudi posledica pritiska. Še vedno imajo tekme pred sabo, še vedno so velika pričakovanja in da se ne želita preveč vdati v praznovanje in poskušat ohranit fokus in trezno glavo še za naslednje tekme.
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users