Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#561 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 04 March 2007 - 07:59 PM

tabletke yarina naj ne bi povzrocale zadrzevanja vode v telesu, ne vem pa kako je s celulitom (ne vem, ce je kej povezan z vodo, mozno da so ksni hormoni k povzrocajo kopicenje mascob in celulita - bi blo za pozanimat se).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#562 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 08:00 PM

Z mojo kmečko pametjo se mi zdi, da ipak neke posledice jemanja KT so, ampak to treba vzeti v zakup. Jaz v glavnem z njimi začnem, bomo videli, kako bo. Če mi ne bodo všeč, če skos lahko odneham, a ne. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#563 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 March 2007 - 08:02 PM

Ja, sej so posledice, pozitivne in negativne, ampak pri meni pozitivne totalno prevagajo negativne. Sicer pa ti se kar ornk pogovori z ginekologom, itak imajo radi, da čimveč sprašuješ, da si si pol res na jasnem z vsem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#564 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 08:11 PM

Ja, upam, da bo tudi pri meni več pozitivnih posledic.
Da ga bom pa ful spraševala, pa ne dvomim, haha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#565 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 04 March 2007 - 09:21 PM

V vsakem primeru je odvisno od posameznice...na vsakega drugače vplivajo bi rekla. Dokler ni prevelikih stranskih učinkov je že vredu.
Verjetno pa ni preveč vredu menjavat KT? Saj koneckoncev so vse KT, ampak se sprašujem, da verjetno ni vredu jih preveč menjat?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#566 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 04 March 2007 - 09:32 PM

ne, ni fajn menjat - sploh ne tko, da bi ene jemal en mesec, druge drug, pa spet kej menjal ... telo se more privadit na hormone in vzpostavit novo ravnovesje, ki ga s tem, ko tabletke menjavas, rusis.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#567 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 March 2007 - 09:37 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 3. 2007 - 20:02) View Post

Ja, sej so posledice, pozitivne in negativne, ampak pri meni pozitivne totalno prevagajo negativne. Sicer pa ti se kar ornk pogovori z ginekologom, itak imajo radi, da čimveč sprašuješ, da si si pol res na jasnem z vsem.

Pri men pa lih kontra. In mi je ful ful ful žal da sem začela. Ampak what the hell, zdej je kar je. Nehala pa nebi, ker so mi vsaj menstro poštimale. Ah. Če pa bi lahko, bi takoj ko sem opazla da mi ne štimajo najbol, nehala z njimi. Tako da lahko jst sam to svetujem.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#568 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 04 March 2007 - 09:48 PM

Zlobica cry.gif zdaj imam jaz tak -en mesec jemljem,drugi ne cry.gif groza!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#569 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 04 March 2007 - 09:50 PM

kaj en mesec jemljes, drugi ne? a en mesec si jih jemala, pa nehala?
  • 0

#570 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 04 March 2007 - 09:51 PM

Jenna: a do zdj je bla zmer "pelerina" aktualna? blink.gif Jst si sploh ne predstavljam...

Cvetka*, kaj so ti pa KT tko hudega storile?

Jst sm pa skoz mislila da jst jemljem najboljše tabletke (Logest)...a Yarina da so boljš? Pa za doplačat je? WTF?!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#571 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 09:53 PM

QUOTE(nihrida @ 4. 3. 2007 - 21:51) View Post

Jenna: a do zdj je bla zmer "pelerina" aktualna? blink.gif Jst si sploh ne predstavljam...

Bolj uspešno izzivanje sreče. twisted.gif

• 0

#572 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 March 2007 - 09:59 PM

Nihrida, zredila sm se mal. Glih tak da sem fajn zbedirana ko si kake hlače zapenjam. Pa celulit se mi je pojavu ko ga prej nisem mela. Živcira me no. Pa menstruacije so enako boleče, še bolj močne kot preden sem začela z jemanjem. Nihanje razpoloženja&včasih sem jako depresivna. V bedu skratka. Zdj sm pri teži nekak konstantna& the damage is done, so whats d point da bi jih zdj nehala jemat, zaščita je le zaščita. In dokaj točna napoved tete tudi. biggrin.gif Ah. Kaj jamram. Pač manj bo treba žret pa več laufat pa bo. laugh.gif biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#573 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 04 March 2007 - 10:10 PM

Ma jebeš to. Jst sm mela celo srednjo šolo 48 kil in se potem s tabletkami zredila na 52/53 kil. Skoz pa tud ne moremo met srednješolske postave...brez tablet bi lahko postala še bolj okrogla kot sem... KHM! biggrin.gif

QUOTE(Jenna @ 4. 3. 2007 - 21:53) View Post

blink.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif Ti si čist neresna! biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#574 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 10:12 PM

QUOTE(nihrida @ 4. 3. 2007 - 22:10) View Post
blink.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif Ti si čist neresna! biggrin.gif

Vem. oops.gif

• 0

#575 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 05 March 2007 - 03:43 PM

Tabletke ti lahk ornk zjebejo lajf. No, men so ga. Nisem si nikol misnla, da ti ene fakin klinčeve tabletke lahko spravjo na podn. Skoz sem bla proti kondomom. Zdej pa jih obožujem (haha), samo, da mi ni treba več jest teh tablet! Res pa je, da so se problemi začel po ene 3-4letih jemanja.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#576 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 05 March 2007 - 04:21 PM

Ja, ko sem jih jaz jemala (Minulet), sem kar naprej jokala za prazen nič, slabe volje, občutljiva, malodušna ... Pa še izgubila sem željo po seksu!! Mislim, ful bedno, priskrbiš si KT, da boš brezskrbno užival, potem pa se ti seks zagravža! To, da sem se zredila, je bil še najmanjši problem.
Je pa res, da so imele nekatere prijateljice druge tabletke, npr. Logest in so se čist v redu počutile.

Sedaj je zaščita taka:

QUOTE(Jenna @ 4. 3. 2007 - 21:53) View Post

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#577 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 March 2007 - 04:33 PM

babe evil.gif

Klko tak tu berem in se pogovarjam, bi rekla, da ima ene 99% bab negativne izkušnje in 1% pozitivne. Res vzpodbudno. mad.gif

• 0

#578 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 05 March 2007 - 04:55 PM

cist odvisno od vrste tabletk pa posameznika (posameznice v tem primeru smile.gif). sicer pa, k sm js sprasvala glede stranskih ucinkov ob jemanju/po prenehanju jemanja, mi je gin. zagotovila, da jih ni. mislim, jasno da pise v navodilih, ampak da se zlo redko kej od tega 'prime'. znalac en. mores mal dat na vago - al sigurnost pa to, da nisi nenehno v skrbeh, ce bo slo kej narobe pa da mas lekarno bliz (poleg tega, da se ti cikel uredi) ... al pa skrbet, da redno jemljes tabletke pa zravn dodat se ksno kilo gor pa mood-swingse (ako niso glih Yarina) in celulit.
  • 0

#579 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 March 2007 - 05:11 PM

Jaz sem 100%, da bom vzela Yarino, katere so po mnenju mnogih najboljše. Nihanja razpoloženj v ekstreme mam sicer že zaj (haha), kar se kil in celulitisa tiče - bom vsaj imela nek izgovor za mojo lenobo in občasno prehranjevanje sred noči (haha again). Mene bolj skrbi tole o zmanjšanju libida (čeprav, kot sem že omenila, se fant rad pošali, da bo se mi zaj zglihal na normalo, hoho, mene vseeno tole matra), pa kakšne slabosti, itd. No, brezveze prej paniko tirat, treba videt, itak se vsako telo odzove drugače, vem. Ampak malo sem pa živčna, a ne. ;p

• 0

#580 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 05 March 2007 - 05:19 PM

men je blo slabo samo enkrat (v casu enoletnega jemanja) - ampak takrat pa za umret. k res ne mores nobene hrane videt tud od dalec ne, k prec letis zelodec okrog obracat. je pa res, da tist dan nism tabletke vzela (sem jih pozabila doma, k sm sla k fantu prespat). ni pa cist 100%, da je blo to povezan smile.gif. pa ce si se odlocila ... nc se zivcirat, sej bos vidla, kako bo. se zmerej jih lahko nehas jemat smile.gif.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users