Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#561 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 March 2010 - 11:11 AM

Jaz vem, da sem enkrat mela ene čepke k si si jih sam oblikoval, ampak so nili ful pocasti, taki lepljivi in ni nč držal. laugh.gif
Ampak ironija je pa ta! lol1.gif Jaz sem bila namreč kot otrok izjemno naglušna, skor gluha (nisem slišala zvonca cerkve k je bila skor pred nosom huh.gif ) in sem šla na operacijo in od takrat slišim preveč dobro. cry.gif Vsak večer si zaželim, da bi bila ponoči gluha, resno.

Anyway, danes je bilo še hujš. laugh.gif Sicer je šel spat za nami, ampak ko sem se zbudila me je pa skor kap, ful sem se ustrašla teh živalskih zvokov. In vstanem, grem na wc, sikam sama vase da hočem domov in pol slišim taščo kako ga nadira, da ni normalen in da nej že neha. lol1.gif Pa mu reče nej se obrne in v istem momentu spez zažaga pa jo slišim:"Ja, a si se obrnu?" "Ne, ne še!" Men sta bila tok smešna. lol1.gif K on smrči v bistvu drema, sploh ne spi globoko (čeprav te dni očitno mal slabš spi iin zato še bolj smrči). Uglavnem, danes grem domov spat! woot.gif
  • 0

#562 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 March 2010 - 01:06 PM

jaz sem se tut full težko na čepke navadila, ampak mi na potovanjih (sploh spanje v busih) full pomagajo. sej je najprej full čusen filing, ko slišiš lasten utrip, ampak se navadiš. nazadnje sem spala zleknjena čez 4 zice zadaj na busu, kjer najbolj hrešči in ruka, zbudilo me je pa jutranje sonce, ki je nabijalo v šipo in jo zagrelo do onemoglosti in sem se zbudila, ker mi je blo prevroče. o hrupu niti sledu.

Priness, js mam še 2 pokca čepkov iz aviona (matr, vse z aviona bom zdevala tle po forumu laugh.gif), ti jih lahko pošljem, če želiš sprobat. so še original zapaikarani v mini pvc vrečice, niso bli odprti.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#563 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 07 March 2010 - 04:28 PM

QUOTE(lejck @ 7. 3. 2010 - 10:27) View Post

Ja, čepki so rešitev, jaz že dve leti spim z njimi biggrin.gif
Planetka meni so ravno te barvni iz slike tako grozni, da me še nikoli niso tako bolela ušesa, pa še dihtajo tak čudn ;P
jaz mam zdaj že nekaj časa te:

Hansaplast čepki

In so mi najbolši, ful so mehki, pa ful dobr opravljajo svojo funkcijo. Sem si vmes kupila se neke silikonske ki jih sam oblikuješ pa se je še vseen ful slišal pa ven so padal.

Ja, taksni so, kot jih je Žajbelj prilepila. : ) Ceprav v drugacni embalazi. Sicer pa verjetno odvisno od usesa do usesa, preizkusim se Hansaplastove ob priliki.
Haha, sedaj me je presinilo, da sploh ne vem, kje imam cepe, vcasih so bili vedno na nocni omarici, nikamor nisem sla brez njih. : )

QUOTE(lejck @ 7. 3. 2010 - 10:27) View Post

Ko sva začela hodit sem tak travmirala zarad tega, takrat še nisem vedla za čepke in sem si enkrat vzela ceeeelo noč, ker sem bla itak budna ko sova in ga snemala s telefonom to njegovo smrčanje, dokler ni zmanjkalo prostora na pomnilniški kartici laugh.gif laugh.gif
Zjutri pa sem ga prebudila s tem da sem mu to tik ob ušesu predvajala twisted.gif

lol1.gif

In, njegova reakcija? : )

QUOTE(Plain Jane @ 7. 3. 2010 - 11:11) View Post

in pol slišim taščo kako ga nadira, da ni normalen in da nej že neha. lol1.gif Pa mu reče nej se obrne in v istem momentu spez zažaga pa jo slišim:"Ja, a si se obrnu?" "Ne, ne še!" Men sta bila tok smešna. lol1.gif K on smrči v bistvu drema, sploh ne spi globoko (čeprav te dni očitno mal slabš spi iin zato še bolj smrči). Uglavnem, danes grem domov spat! woot.gif

laugh.gif Frendica enkrat pred svojim pobom razlagala, kako je eno noc smrcal in ni mogla zaspat in enkrat je vdihnil in ni vec zasmrcal. Ona pa samo YESSSS, koncno in je zaspala. Poba to poslusa pa rece ... KAJ, CE BI UMRL?? Pa ona...ma briga me samo, da je bil mir!!

Enkrat pa ena druga kolegica - poba vso noc ji na uho drgnil, njej se je strgalo, cisto je bila besna. In, ko je koncno vstala ter se odpravila v sluzbo, se mu je pred odhodom zadrla v spalnico (on je se spal) - ZDAJ PA SMRCI!!!! In zaloputnila z vrati. Tip pa sam blink.gif

Ni zanimivo, kako nas lahko taksna navidez brezvezna stvar spravi ob zivce? Pri psihologiji smo se ucili, da ljudje postanmo agresivni, ce se nam odteguje spanec. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#564 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 March 2010 - 04:31 PM

Sam to se ni za zajebavat, ena naša prijateljica je isto smrčala pa je enkrat nehala, hvalabogu je mož opazil, ker jo je huda možganska kap!
  • 0

#565 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 07 March 2010 - 04:36 PM

Vcasih, ko poba vso noc ne slisim smrcat, se zbudim in gledam, ce se diha. :|
  • 0

#566 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27304 posts

Posted 07 March 2010 - 04:39 PM

Kap te lahko tud zato, ker preveč smrčiš. Pač zarad prekinitve dihanja...
  • 0

#567 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 07 March 2010 - 04:42 PM

En kolega je enkrat spal v isti sobi z drugim, ki je smrcal kot konj, s tem, da vmes dolgo ni vdihnil. In oni revez je vso noc stel, koliko casa traja med enim in drugim vdihom, enkrat je trajalo prevec je skocil k njegovi postelji gledat, kaj se dogaja.
  • 0

#568 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27304 posts

Posted 07 March 2010 - 04:44 PM

Ja, pa se da to čist elegantno z enim posegom rešit, ampak so čikns.
  • 0

#569 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 07 March 2010 - 04:46 PM

Koliko % uspesnosti ima poseg? Sem ga pobu en cas za rojstni dan obljubljala, sedaj me niti ne moti vec, ceprav me skrbi, kot si ze omenila, zaradi zdravja. We'll see.
  • 0

#570 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27304 posts

Posted 07 March 2010 - 04:50 PM

Odvisno za kaj se gre, pri enih je ful uspešno. Je pa tako, če ni prehudo ti naredi več škode anestezija kot pa smrčanje, če je pa ful hudo potem se pa že ornk splača. Aja pa pri prekomerno rejenih ljudeh ne izvajajo prav radi laugh.gif moraš najprej shujšat, ker kile tud vplivajo na to laugh.gif
  • 0

#571 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 March 2010 - 07:32 PM

QUOTE(_Planet_ @ 7. 3. 2010 - 18:28) View Post

In, njegova reakcija? : )

Za hip se je ustrašil, pogledal levo in desno okoli sebe, me pogledal z najbolj butastim pogledom ever, pa reku "muci, a si ok?" Jst sm se pa kr penila od jeze laugh.gif

QUOTE(_Planet_ @ 7. 3. 2010 - 18:28) View Post

Enkrat pa ena druga kolegica - poba vso noc ji na uho drgnil, njej se je strgalo, cisto je bila besna. In, ko je koncno vstala ter se odpravila v sluzbo, se mu je pred odhodom zadrla v spalnico (on je se spal) - ZDAJ PA SMRCI!!!! In zaloputnila z vrati. Tip pa sam blink.gif

Ni zanimivo, kako nas lahko taksna navidez brezvezna stvar spravi ob zivce? Pri psihologiji smo se ucili, da ljudje postanmo agresivni, ce se nam odteguje spanec. ;)

Ja, pri meni je že od malega tko, da če sem lačna alpa zaspana sem živ hudič. Vse mi gre na živce, vsaka malenkost me spravi iz tira, prov un jezen pogled dobim. Fant se je že navadil prepoznat znake in mi potem po hitrem postopku hrano zrihta biggrin.gif
Če sem pa zaspana pa bolje da me pusti na mir, ker tko kot si rekla, ko še nisem mela čepkov, sem bla včasih tako besna,da bi ga najraje zadušila z blazino, prav sovražila sem ga, ker mi je odtegoval spanec oops.gif
  • 0

#572 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 11 March 2010 - 09:02 AM

Včeraj zvečer, ob ene devetih, se je po mojem okolišu razlegalo neznansko vpitje in zborno kruljenje. Razglašenost je pričala, da ne krulijo praseta, temveč ljudje. Na drugi strani Dunajske je namreč stala gruča mladcev in se pijansko drla do približno dveh zjutraj. Ne vem, v čem je point stat na mrazu in se dret. Jaz sem take reči počel na toplem. Na toplem je pot od Sus scrofa domestica do Homo sapiens sapiens manj zamudna.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#573 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 March 2010 - 10:59 AM

Hmmm če malo popraviš lokacijo in uro dogajanja, bi prav lahko šlo zame. Sem rezgetala kot konj cel večer. Pivo dela čudeže laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#574 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 16 March 2010 - 01:27 AM

QUOTE(ora @ 7. 3. 2010 - 16:50) View Post

Aja pa pri prekomerno rejenih ljudeh ne izvajajo prav radi laugh.gif moraš najprej shujšat, ker kile tud vplivajo na to laugh.gif

Jap, sej prav, per aspera ad astra. : D Ceprav trnja za njih ni, lahko pa zrihtamo baseball bat pa zvezde. > : )

QUOTE(lejck @ 7. 3. 2010 - 19:32) View Post

Za hip se je ustrašil, pogledal levo in desno okoli sebe, me pogledal z najbolj butastim pogledom ever, pa reku "muci, a si ok?" Jst sm se pa kr penila od jeze laugh.gif

laugh.gif

QUOTE(lejck @ 7. 3. 2010 - 19:32) View Post

Ja, pri meni je že od malega tko, da če sem lačna alpa zaspana sem živ hudič. Vse mi gre na živce, vsaka malenkost me spravi iz tira, prov un jezen pogled dobim. Fant se je že navadil prepoznat znake in mi potem po hitrem postopku hrano zrihta biggrin.gif
Če sem pa zaspana pa bolje da me pusti na mir, ker tko kot si rekla, ko še nisem mela čepkov, sem bla včasih tako besna,da bi ga najraje zadušila z blazino, prav sovražila sem ga, ker mi je odtegoval spanec
oops.gif

Uu, ne govori, ko meni manjka hrane. evil.gif Tudi moj poba me samo prime pa odvlece nakrmit. Prav iz minute v minuto se mi slabsa, joj! : )
  • 0

#575 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 March 2010 - 12:01 PM

slabo sem spala, ker me je bolela glava pa sekirala sem se zaradi mami. cry.gif ob ene treh sem odprla okno, popila en aspirin+c in šla nazaj spat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#576 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 April 2010 - 11:21 AM

Ponoči sem se zbudila, ker me je nekaj nagravžno žgečkalo pri prsih-vešča zlezla pod pižamo in zbudila. Grous!! Še zdej me strese, če se spomnim...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#577 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6704 posts

Posted 07 April 2010 - 02:18 PM

ojoj ohmy.gif meni bi se strgalo
  • 0

#578 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 April 2010 - 06:11 PM

Lohk bi mi v usta zletela... ohmy.gif sick... sej sem rabila neki cajta, da sem k sebi prišla, zato sem pa slabo spala...pa še ulovit jo je bilo treba, ker bi lahko še enkrat tja ušla...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#579 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 07 April 2010 - 06:14 PM

Tok fitnesa, pa se še vedno ene vešče ustrasi. tongue1.gif tongue.gif biggrin.gif
  • 0

#580 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 April 2010 - 06:44 PM

Imam tudi neeeežnooooo stran cry.gif pa pajkov me je tudi strah
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users