likalnik za lase
Posted 09 October 2008 - 08:20 PM
Posted 17 January 2009 - 12:27 AM
A JE KERA VIDLA KAKŠEN ROZA BABYLISS LIKALNIK IN ČE SLUČAJNO JE, KJE? Bi bila fuul hvaležna za informacijo
After all this time?
Always.
Posted 07 May 2010 - 02:45 PM
Da jih ni treba prej čist posušit s fenom?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 May 2010 - 08:15 PM
Zdej jih itak skoraj ni več za dobit, menda se niso najbolje prodajali, pa zastareli so.
Posted 07 May 2010 - 11:38 PM
ja, najnovejši so baje stekleni.
sj men je sam smotan 2x vihtet neko zadevo okol las, najprej fen, nato likalnik... sicer pa... itak ne likam že vrsto let, za tu pa tam, ko še bom bom pač potrpela z 2x vihtenjem
Posted 27 May 2010 - 08:54 PM
na paul mitchell strani najdem samo 1 stil likalnika, pa vem, da jih ima več, vsaj dva, no.
cene pa tud ni zravn ;(
Posted 30 August 2010 - 09:14 AM
Ralph Waldo Emerson
Posted 31 August 2010 - 03:27 PM
Rabiš ful močnega in učinkovitega?
Posted 31 August 2010 - 03:52 PM
Posted 02 September 2010 - 10:00 AM
Levck, a imaš kaj podobnega kot je ta:
Ananas ta tud deluje zelo v redu pa full nastavkov ima, kar je cool.
Kaj je pa danes pri nakupu likalnika najbolj pomembno? Vem da jih vedno izboljšujejo, zato me zanima kaj se splača gledat, če so že uvedli za boljšo zaščito las...
Hvala vsem trem za odgovore
Ralph Waldo Emerson
Posted 25 September 2011 - 02:15 PM
Posted 10 April 2016 - 07:30 PM
Jaz pa spet razmišljam o nakupu likalnika. Se ne spomnim, katerega sem imela nazadnje že leta nazaj (in ga potem zaradi neuporabe tudi prodala), morda celo Gamo.. Vem pa, da je že takrat ful dobro likal, se izredno hitro segrel itd. .. Pa ionski je bil, le nastavljive temperature ni imel.
Zdaj sem malo gledala in ne vem, ali so boljše keramične ali titanijeve ploščice? Videla sem tudi nekaj, kar ima neko silikonsko prevleko, da se izdelki za lase ne primejo gor.. Ocene imajo pa zelo dobre tudi taki likalniki za 30€.
Vglavnem, ne vem, ali se sploh splača dati več, ker verjetno sam učinek je enako dober, ne vem pa, ali res kaj manj uničijo lasje dražji..
Posted 11 April 2016 - 07:07 PM
Podobno se sama sprasujem, ampak si nabavljam kodralnik. Zdi se mi, da pri kodralniku je mogoce malo drugace, da vendarle boljsi ustvarijo bolj trajne kodre? Imela bi pa takega, da je vecji, debelejsi navoj/cev, da so kodri vecji. Ceprav, ko si naredim s svojim, ki ima navadno, ozko cev, se potem koder cez dan razpusti in je ravno pravsnji... Izkusnje?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 April 2016 - 07:22 PM
http://si.remington-...wand-ci53w.html
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 April 2016 - 07:05 PM
Jaz sem se na koncu odločila za malo dražjega Remingtona S9500 s 5-letno garancijo. Ima precej dobre ocene .
Posted 25 April 2016 - 12:01 PM
Jaz imam remingtonov likalnik (sicer starejšo verzijo) pa sem zelo zadovoljna z njim
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users