Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

• Guests

Posted 01 March 2008 - 05:35 PM

Manhattan čopič za senčko (sem bila kar presenečena nad tem, kako dober je)
  • 0

#5762 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 01 March 2008 - 05:46 PM

.
.

• Decleor Fresh Hydrating Mist

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5763 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17549 posts

Posted 02 March 2008 - 12:36 PM

Aubrey Organics - Green Algae kremica (thanks to Matilda)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5764 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 02 March 2008 - 02:15 PM

balzma za lase Dove
  • 0

#5765 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 March 2008 - 03:12 PM

Baby, a 72 odtenek je najsvetlejši odtenek ki se dobi pri nas od tega pudra? Ali je tudi 71? Ta tvoj je roza podton, ane?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5766 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 March 2008 - 06:08 PM

Calvin Klein maskaro, fantastična je
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#5767 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 March 2008 - 06:09 PM

A res??? Katero si pa vzela? Sem razmišljala da bi jo kupila.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5768 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 02 March 2008 - 07:00 PM

Črno za volumen. je res fantastična, pa čisto nč se ne paca pa kartačka je tut fajn smile.gif priporočam wink.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#5769 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2008 - 08:15 PM

DR. HAUSCHKA vazelin za ustnice
COLLISTAR lak za nohte (rosa cristallo)
TAFT pena za volumen
ELVITAL Nutri Gloss Light balzam za lase

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5770 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 March 2008 - 08:38 PM

Jenna, dej mi prosim povej, kakšega odtenka je lak in koliko stane. Iščem en novi nude lak (lahko tudi umirjeno roza), ki bi bil po dveh nanosih vsaj polprekriven, pa da je lepo obstojen in ne vem več, kje naj iščem. Večinoma so namreč vsi nude odtenki zeeeelo slabo prekrivni in rabiš dobesedno 5 plasti, da ti fajn pokrije.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5771 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 02 March 2008 - 09:05 PM

Dilema, jaz imam Collistar lak v odtenku Rosa pesca, in ga ne morem prehvalit, res. Že ena plast zadostuje za polprekrivnost (pri večini nude lakih sta potrebni dve), naredi krasne nohte. Je pa najbolj obstojen lak, kar sem jih kdaj sprobala (Bourjois se lahko skrijejo). Stane pa pribl. 12€. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#5772 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2008 - 09:28 PM

Ooooo, ful hvala za tole, bom šla verjetno kar utri ali v torek prečekirat, če mi bo časovno zneslo. pa še v ful lepih stekleničkah so mi Collistar laki, prava paša za oči ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5773 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 March 2008 - 09:41 PM

QUOTE(Sarah @ 2. 3. 2008 - 15:12) View Post

Baby, a 72 odtenek je najsvetlejši odtenek ki se dobi pri nas od tega pudra? Ali je tudi 71? Ta tvoj je roza podton, ane?

Js ne vem, ker sem ga naročila preko neta. Ja ta je roza podton. smile.gif Sicer pa se odtenek 71 prodaja v malih oglasih, sem videla malo prej.smile.gif

• 0

#5774 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 02 March 2008 - 09:43 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 3. 2008 - 23:28) View Post

Ooooo, ful hvala za tole, bom šla verjetno kar utri ali v torek prečekirat, če mi bo časovno zneslo. pa še v ful lepih stekleničkah so mi Collistar laki, prava paša za oči ...

Np. smile.gif Jaz bom tudi kmalu še kakšnega kupila. happy.gif

• 0

― V. Van Gogh

#5775 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2008 - 09:46 PM

Ja moj ni glih nude, je taki biserni, polprekriven z roza/modrikastih odbleskom.
Ga bom ob priliki slikala. Nisem ga pa še mela dlje nič na nohtih, zgolj za probo, tak da tudi o obstojnosti še ne morem poročati.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5776 patty

patty

sramežljivec

• Člani
  • 50 posts

Posted 03 March 2008 - 11:40 AM

QUOTE(ciara @ 1. 3. 2008 - 17:35) View Post

Manhattan čopič za senčko (sem bila kar presenečena nad tem, kako dober je)

Jaz tudi. thumbup.gif
  • 0

#5777 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 03 March 2008 - 12:01 PM

- Lidl Cien Beauty Nail Polish Remover
- Maybelline Volum Express LIft Up
  • 0

#5778 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 03 March 2008 - 12:21 PM

Estee Lauder daywear plus spf15 eye cream

• 0

#5779 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 March 2008 - 04:10 PM

85g zelene gline
  • 0

#5780 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 March 2008 - 06:11 PM

Moj ati dobiva včasih od pacientov res zanimiva zahvalna darila. laugh.gif Danes mu je en starejši gospod prinesel celo vrečko kozmetike, jaz sem skor skupaj padla od šoka in že veselo ovohavam. Dobil je pa:
  • Fa Yogurt Vanille gel za prhanje
  • Neutro Med pH 5,5 nežno milo za roke
  • Taft neki gel za oblikovanje las
  • Schwarzkopf Supersoft SMOOTHIE SHAMPOO Yogurt & Coconut (for dry, damaged hair - nor vonj)
  • Schwarzkopf Supersoft SMOOTHIE SHAMPOO Yogurt & Res Berries (for coloured hair, še bolj nor vonj)

Ja, haha, pa Solea baby kremo, takega velikega zajca ma gor narisanga. tongue.gif Šamponov sm pa ful vesela, zlo lepo dišijo, pa pri nas jih še nisem vidila, gre za neko smoothie linijo z jogurtovimi proteini. hmm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users