Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5761 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 December 2011 - 02:31 PM

QUOTE(_Planet_ @ 11. 12. 2011 - 0:37) View Post

+1

+2.

Na živce mi gre moja 'mrazofobija' - čeprav je notri toplo, me trese in zebe. Ali pa se mi sploh ne da ven na mrzlo, res, blaaah, vse drugo raje naredim, kot pa da moram it ven, pa splonh ni nek blazen mraz, samo ne da se mi oblačit v topla oblačila in plastit enih 5 plasti, da sem kot en jeti. Med vikendom ne pomolim nosu več ven, ker prebolevam tistih par dni v Lj, ko me prezebe na kolesu na poti do faksa in naokoli po mestu. Baaa!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5762 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 11 December 2011 - 05:00 PM

SDS. Če se ne bo aktiviral kdo drug, bom sama začela zbirat podpise, da se jih vrže ven iz parlamenta in razpusti njihova stranka. Še otroci v vrtcu lažje sprejmejo poraz, poleg tega si pa s tem kopanjem jame drugim, sami sebi delajo škodo, ker jih še nn let ne bom volila, če se bodo obnašali tako butasto. V resnih časih, ko potrebujemo vse kaj drugega, kot podjebavanje, samo iščejo načine kako sesuti vladajoče, namesto, da bi vsaj petino tega časa namenili iskanju konkretnih rešitev za izhod iz krize. Če pa niso sposobni prebolet, naj se grejo pa kujat v en kot, kjer jih še vsaj 5 let ne bo nihče ne slišal ne videl. To je res tisto, kar trenutno rabi ta država. (in ne, tudi če bi nam šlo kot po maslu, je takšno obnašanje povsem nesprejemljivo).
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5763 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 13 December 2011 - 07:57 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 12. 2011 - 19:36) View Post

Ja, seveda ... glavno, da imajo najbolj hude mašine doma, 3 avte znamk višjih kakovostnih razredov,
itd., v hladilniku pa poliko, Kekec pašteto in S Budget 0.5 mleko aka vodo. Ja, govorim o enem konkretnem
primeru. XD Mislim, saj meni je vseeno, kaj drugi dajejo vase, ampak se držim 'povej mi, kaj ješ in povem ti,
kdo si'. ;p Pustimo ob strani reveže, govorim za ljudi, ki so relativno dobro situirani.

O ja, men grejo tudi takšni tako na živce, da ni za povedat. Na primer, jst mam avto za 1500 €, mava pa doma filter za vodo, ionizator za 2000 €. In potem men kolegica, ki pa ima avto za 30. 000 € govori, da sem nora, ker sem tak drag filter kupla. A ona pa da za kasko jurja na leto, pa je to pleh, ki mogoče mal boljše vozi njeno rit okol kot pa moj avto mojo. Sej sem ji povedala tasvoje.

Na živce mi grejo spodnji prastari sosedi. Poslušata TV tako nagalas, da bolj slišim njun, kot svoj TV.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#5764 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 December 2011 - 12:38 PM

bodi vesela, boš prihranila 12 ojrov na naročnini za TV. kaj si pa tako drag ionizator kupuješ! tongue.gif
tako imam jaz TV tudi v kuhinji, ker ima sosed iz garsonjere tako naglas TV.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5765 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 15 December 2011 - 10:32 PM

Na živce mi gredo ženske z nadpovprečno velikim oprsjem in sicer tiste, ki mislijo, da se že samo zaradi tega svet vrti okrog njih. Pa to še prav posebno poudarjanje kako velike imajo in žaljenje vseh ostalih misleč, da so jim vsi fouš.
Sicer gre pri meni prou za določene osebe, ena me je v lokalu, nadpovprečno vinjena skoraj odbila z njimi. Strah me je takih ogromnih pa njihovih neumnih 'lastnic'. cry.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5766 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 December 2011 - 10:34 AM

QUOTE(Emily @ 15. 12. 2011 - 22:32) View Post

Na živce mi gredo ženske z nadpovprečno velikim oprsjem in sicer tiste, ki mislijo, da se že samo zaradi tega svet vrti okrog njih. Pa to še prav posebno poudarjanje kako velike imajo in žaljenje vseh ostalih misleč, da so jim vsi fouš.
Sicer gre pri meni prou za določene osebe, ena me je v lokalu, nadpovprečno vinjena skoraj odbila z njimi. Strah me je takih ogromnih pa njihovih neumnih 'lastnic'. cry.gif

Podpis!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#5767 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 December 2011 - 10:48 AM

Emily laugh.gif

Se pa strinjam, sicer.
  • 0

#5768 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 December 2011 - 11:29 AM

Meni pa gre na živce, da 'mora' bit za vsak drek žur. In folk, ki na to napeljuje, izsiljuje, sprašuje.

Na primer, če kdo rodi, diplomira, dobi novo službo - se že zgrinjajo mrhovinarji in začnejo: Kdaj bo pa žur? Kdaj častiš? Kdaj zapijemo? mellow.gif AJEBES.jpg

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5769 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 16 December 2011 - 12:42 PM

^^

Jaaaa! >.<

Ha ha dobro si napisala - "se ze zgrinjajo mrhovinarji". Meni najljubsa: "Kdaj bo OTVORITEV novega stanovanja?" Dude wait what?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5770 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 16 December 2011 - 02:22 PM

IPB Image
  • 0

#5771 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23504 posts

Posted 16 December 2011 - 02:55 PM

Ja, v fantovi družbi je v navadi, da je ful nekih žurov. Če kdo nič ne naredi za rojstni dan je že čudno in govorijo, da ni nič častil itd. V moji družbi pa sploh ne praznuje vsak vsako leto rojstnega dneva, tudi za diplomo jih je le par naredilo fešto. Meni se ne zdi nič narobe, če česa ne praznuješ.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5772 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 December 2011 - 02:55 PM

Kinky in Planet, se strinjam!!!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5773 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 16 December 2011 - 03:07 PM

Anch jaaa, ena mojih najljubsih! thumbup.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5774 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 16 December 2011 - 03:19 PM

Tudi jaz se strinjam, rojstne dneve sem že zdavnaj nehala praznovat (v smislu žurov), kaj šele kaj drugega.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5775 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 December 2011 - 03:21 PM

^ yes.gif Mene jih je par nazadnje prcalo za diplomo, me ne gane. S staršema
smo šli na kosilo in to je to.
RDje praznujem s partnerjem, to je to.
Tako da ... to je to. -.-

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5776 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 16 December 2011 - 03:25 PM

Ja, enako.
No, za diplomo me ni noben prcal.
laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5777 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 December 2011 - 07:07 PM

Super so one "Daj, da zapijemo prvo plačo!" Eeeee, NEEEEE! Komaj sem čakala, da jo dobim. blink.gif
Jaz pa kar počastim za RD, ker se pri nas veliko praznuje in se mi ne zdi prav, da drugi mene vabijo na vse mogoče žure, jaz pa za svojega ne dam kaj. A to bolj zgleda tak, da vsakemu, ki mi pošlje sms, odpišem, da bom tistega večera tam in tam, naj pride, da kaj spijemo. Vržem gor par litrov, od katerih dobi vsak eno pijačo, magari celi lokal, če mi čestita, in mir.
Malo večja zadeva bo potem za okroglo.
Sicer pa že čez leto toliko preplačam, ker sem konstantno nekje in nisem ravno šparavna, ko sme pod dozo. butl.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5778 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 December 2011 - 07:23 PM

ravno danes sem suvereno odbila fotrovo idejo, da gremo na kosilo ven. itak se zmeri spičimo, ker je foter totalen komplikator pri naročanju in mi je škoda, da plača 100€ zato, da se pač nažremo zunaj. bomo dali ta keš raje v fond za fotrovo darilo februarja, ko bo mel okroglo. brat bo skuhal kosilo, js bom nardila čaj pa to je to. za moj RD pa itak že leta nič ne prirejam, mi je bv. mogoče se bom letos počastila z dopoldanskim ponovnim ogledom Melanholije v Dvoru.
je pa full zanimivo, da najbolj težijo s častenjem ravno oni kekci, ki nikoli ne častijo. down.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5779 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 December 2011 - 07:34 PM

QUOTE(Adriane @ 16. 12. 2011 - 19:07) View Post
Super so one "Daj, da zapijemo prvo plačo!" Eeeee, NEEEEE! Komaj sem čakala, da jo dobim. blink.gif

Haha, ja, ker komaj čakaš, da se bodo na račun tvoje težko pričakovane plače veselo nacejali.
  • 0

#5780 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 December 2011 - 07:40 PM

Ja, po možnosti si še prej nekaj mesecev brezposelen in zadolžen, zdaj bomo pa celo prvo plačo zagonili na alkoholu. laugh.gif Ne moreš verjet. Drugače pa jaz nikoli teh for ne uporabljam, se mi zdijo prav malo žaljive in zelo vsiljive. Če ima kdo namen povabit, bo, če ne bo, tudi OK. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users