Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5741 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 05 August 2008 - 09:24 PM

Sovražim očita, ker mori s svojim brezdeljem in prekomernim pitjem alkohola vsem okoli sebe. Saj, spravili so me do te meje, da ne upam več koga domov povabit, ker bi prišel ven z mnenjem, da imamo umobolnico doma pomoje. rolleyes.gif
Sovražim sestrično, ker se, sploh za svoja leta, takoo nezrelo obnaša, d abi jo najraj na gobec in bi dala mer končno. Toook mi najeda, pismo rolleyes.gif .
Sovražim dom, ker ni skoraj nikoli miru. rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5742 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 August 2008 - 10:46 PM

Danes sem šla na kosilo k staršem od fanta. Super familija in vse, samo...

kjeri safr...

ves čas sem mislila na nekaj popolnoma drugega (sem imela v mislih prizor iz filma Sreča na vrivici, ko otroci na koncu tečejo skupaj z Jakobom po travniku), in komaj čakala da gremo domov. Še pretvarjala sem se, da me zanima o čem teče (dolgočasen) pogovor.

Totalen gnoj sem. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5743 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 06 August 2008 - 10:17 AM

Joj no, kolko lahko mene iz tira vrze vsaka tajni wini malenkost, ki ne gre po mojem planu.... ker se mi pol cel sistem porusi zaradi tega.

Nekaj bom morala nardit v zvezi s tem, ja ne.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#5744 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32471 posts

Posted 06 August 2008 - 10:30 AM

Fak, kok jest zabušavam, kadar sm sama doma blink.gif
Sej pol me ponavad enkrat sred dneva alpa zvečer neki pič in grem eno rundo po bajt počistit in pospravt, LOL
Še dobr, da grem jutr v službo, ker mi že preseda to brezdelje oops.gif
  • 0

#5745 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 06 August 2008 - 12:48 PM

Totalna lenoba sem, še dobro da imam jutri miljon opravkov v Kranju, da se malo zmigam. Zadnje čase tako ali tako samo še po špecerijo hodim, dobro da sploh še znam vozit avto.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#5746 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 August 2008 - 03:01 PM

- Pojedla skoraj celo banjico sladoleda. oops.gif
- še vedno ne delam NIČ oz. ničesar pametnega, čas pa kar mineva. down.gif

Za pokoro grem mal kužka pelat na sprehod in ga mal poštimat. smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5747 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 August 2008 - 03:15 PM

Komi čakam petek, ko grem z Dragico v MB in potem še v AUT po prenosnika. Spovedujem se tudi, da sm misla, da bi mogoče vseen lahko živela s kakšnim ženskim bitjem, ampak enostavno ne morem. Včasih še same sebe ne zastopim. Mi je sicer hudo, da se bojo moral tastari malo bolj skeširat za stanovanje, ampak mislim, da drgač neb mogla funkcionirat. Sicer pa se mi naslednje leto v stanovanju pridruži bratranc, ki bo stažiral eno leto in bova delila stroške.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5748 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 06 August 2008 - 03:30 PM

spovedujem se, da se fant včasih tako butasto obnaša
pa račun za telefon imam velik, mi je škoda tega denarja
  • 0

#5749 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29849 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 August 2008 - 03:45 PM

QUOTE(celia @ 6. 8. 2008 - 16:30) View Post

pa račun za telefon imam velik, mi je škoda tega denarja

mene je pa znesek kar presenetil glede na nonstop smsarjenje prejšnji mesec, sem skozi prišla pod 40€, mislila sem pa, da bom mela ziher najmanj 50€, kar mi je noro preveč za telefon.

spovem se, da komaj čakam dopust, ker sem ratala totalni gnoj - samo služba pa spat, še za jest se mi ne da delat, jao ... slap.gif rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5750 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 August 2008 - 05:54 PM

Sem dobila ponudobo za tritedensko delo. Sem sprejela, čeprav vem, da bom spet jamrala, da morm delat. Ampak tako vsaj doma ne bom rabla bit.
  • 0

#5751 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 August 2008 - 02:20 AM

Crna is smokin' hot! IPB Image
IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5752 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 August 2008 - 09:31 AM

Imela sem napad in sem si na obeh rokah nohte postrigla čisto na kratko (pa tak dolge sem že imela in lepe). Zdaj mi je seveda žal in komaj čakam da zrastejo nazaj.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5753 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 August 2008 - 09:32 AM

Preveč sem se ga nalila včeraj.

Ajoooooooj.

Ampak je bilo super, tako da obžalujem samo na pol.

oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#5754 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 07 August 2008 - 09:35 AM

Do kdaj ste bli?
  • 0

#5755 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 August 2008 - 09:38 AM

Na Trnfestu do 3h.

Semizdi. oops.gif

• 0

#5756 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 07 August 2008 - 09:43 AM

Uh, dobr ja smile.gif
  • 0

#5757 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 August 2008 - 02:21 PM

Ful mam rada Dragico. oops.gif Danes me je že zjutraj, ko sem še poležavala v postelji, razveselila s setom štirih noro lepih, malo večjih skodelic za kapučino, da jih bom imela za v MB. wub.gif Spovedujem se še, da sem že dva dni tako fucking dobre volje, da me aboslutno nič ne more spravit iz tira. Aja, pa nobenega reda nimam pri prehranjevanju - SPET!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5758 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6737 posts

Posted 07 August 2008 - 02:22 PM

Ful se bojim, da mi ne bo ratalo naredit vseh izpitov sad.gif Ker sm preveč na netu in nič ne delam sad.gif
  • 0

#5759 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17392 posts

Posted 07 August 2008 - 03:53 PM

^^ Word! Mene je tako strah, da se tudi učiti ne morem, spim pa tudi bolj slabo down.gif

Zdi se mi, da izgubljam najboljšega prijatelja, zaradi 15ih veselih minut z njegovim bratom oops.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5760 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 August 2008 - 04:00 PM

Speč moram pijano nevesto za kolegico, pa se mi ne da s prstom na nogi požugat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users