Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5741 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 10 December 2011 - 03:19 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 12. 2011 - 14:11) View Post

S tem, da bi dodala, da je Zoey imela svoje finte v otroštvu, ene jih imate pa še sedaj, a morda na drugih področjih in ne vidim potrebe po takem pokroviteljstvu glede občutka sramu ipd. Z enih prav veje tisti kompleks večvrednosti, kar mi še sedaj ni jasno od kod in mi naverjetneje niti ne bo.
In ker sem ravno v taki temi:

Izjemno težko prenašam narcisoidne, pokroviteljske in plehke ljudi.
Idi stran, daj mi mir, daj mir mojim bližnjim.

QUOTE(Ekaterina @ 10. 12. 2011 - 14:25) View Post

Sem ravno hotela napisat, da imamo pač ljudje različna merila in mogoče je pa Zoey popolnoma nesprejemljivo nekaj, kar ena od nas počne (ali je počela).

QUOTE(Kinky @ 10. 12. 2011 - 14:31) View Post

Dovolj! Res ni nobene potrebe zagnati inkvizicijo proti Zoey, saj je lepo napisala in obrazložila stvari, potem ste se pa na določene stavke obesile, samo da ste lajale nazaj.

PODPIS! Super napisano, sama nisem znala spraviti skupaj.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5742 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 10 December 2011 - 05:06 PM

Na živce mi gredo ljudje, ki ocenjujejo moj položaj in moje delo, čeprav niso bili nikoli na mojem mestu. Najlažje je pač rečt: "Ja uni tam, ko itak nič ne delejo/ delajo samo to in to/..." Vsaka služba ima svoje + in -, izkušnje, ki sem jih pridobila tekom študentskega dela in to s tako različnih področij, jaz resnično upam, da jih ne bom nikoli pozabila!!
  • 0

#5743 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 10 December 2011 - 05:54 PM

Na živce mi gre, da dele odprem par tem na forumu in se povsod nekaj kregate. Joooooj rolleyes.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5744 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 10 December 2011 - 06:01 PM

:|

QUOTE(ora @ 10. 12. 2011 - 17:06) View Post

Na živce mi gredo ljudje, ki ocenjujejo moj položaj in moje delo, čeprav niso bili nikoli na mojem mestu.

Eni so se pametni rodili in vse znajo in vse vedo. A ves! sleep.gif

bruh.gif
  • 0

#5745 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26076 posts

Posted 10 December 2011 - 07:34 PM

QUOTE(Neytiri @ 10. 12. 2011 - 17:54) View Post

Na živce mi gre, da dele odprem par tem na forumu in se povsod nekaj kregate. Joooooj rolleyes.gif .

Full moon kickin' in? biggrin.gif Al pa predpraznicno vzdusje, hehe, se je treba zacet ogrevat pocas ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5746 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 December 2011 - 09:30 PM

Ju, sam ka pa češ down.gif

QUOTE(_Planet_ @ 10. 12. 2011 - 18:01) View Post

:|
Eni so se pametni rodili in vse znajo in vse vedo. A ves! sleep.gif
bruh.gif

thumbup.gif

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 10 December 2011 - 10:43 PM

Podpis, jst sm sam gledala kaj je zdej to blink.gif Pa se nisem želela vmešavati.
  • 0

#5748 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2011 - 10:44 PM

Ja, malo smo se počili in se nismo strastno ljubeznivo pogovarjali ... PANIKA!!! IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5749 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 December 2011 - 10:46 PM

(Kam je pa tvoj post zginil?)
  • 0
Viens, reste ici!

#5750 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 10 December 2011 - 10:47 PM

^^Sem glih razmišljala to. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5751 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2011 - 10:47 PM

Eh, sem ga pobrisala, brezveze spet dvigat prah in mešat drek.
No, nekaj sem vseeno mogla pripomnit, kaj češ. :|

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5752 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 December 2011 - 10:49 PM

Škoda, ker je bil dober post. cool.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5753 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Vem. Ravno zato sem ga rajši pobrisala. twisted.gif

• 0

#5754 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

QUOTE(Ana @ 10. 12. 2011 - 22:49) View Post

Škoda, ker je bil dober post. cool.gif

Ja!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5755 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 10 December 2011 - 10:59 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 12. 2011 - 22:44) View Post

Ja, malo smo se počili in se nismo strastno ljubeznivo pogovarjali ... PANIKA!!! IPB Image

thumbup.gif
  • 0

#5756 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 10 December 2011 - 11:07 PM

Ker se pač v Fluffyinem postu spoznam kot ena tistih 'mirovnic', bi samo pripomnila tole, da me včasih ful zmoti prepričanost nekaterih forumašic v svoj prav in podcenjevalen ton, ki ga gojijo do nekaterih drugih soforumašic, ki se z njimi ne strinjajo. Ne me razumet narobe, mi je popolnoma jasno, da smo si različne in da imamo različna mnenja in prepričanja ter da ima vsaka pravico le te izražat na forumu. Ampak včasih se mi ta ton res ne zdi primeren in si ne moram kaj, da se ne bi oglasila ali prilepila kakšne kokoši. oops.gif
  • 0

#5757 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2011 - 11:10 PM

Jebenti, sem prepozno pobrisala post. twisted.gif laugh.gif

• 0

#5758 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 10 December 2011 - 11:32 PM

tongue.gif twisted.gif

IPB Image
laugh.gif
  • 0

#5759 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 11 December 2011 - 12:37 AM

QUOTE(Kalypso @ 10. 12. 2011 - 23:07) View Post

da me včasih ful zmoti prepričanost nekaterih forumašic v svoj prav in podcenjevalen ton, ki ga gojijo do nekaterih drugih soforumašic, ki se z njimi ne strinjajo.

+1
  • 0

• Guests

Posted 11 December 2011 - 01:46 AM

No, ne gre mi ravno na živce tole, ampak vseeno me je na nek način ziritiralo biggrin.gif.
Namreč pred kratkim sem v toplicah ležala zdraven ene Nemke, stare verjetno čez 50. Je bila v kopalnem plašču, noge so bile seveda gole in sem videla, da ima na vsaki nogi po en tatu. Ok, pač, nič takega. In potem zadremam, nakar se zbudim zaradi šumenja časopisa, odprem oči in pred mano ta Nemka, sicer vsa natrenirana, s povsem ravnim trebuhom, ampak me je skoraj kap, ko je ravno tako stala, da sem direktno v ogromno tetovirano sonce, ki ga je imela čez cel trebuh, pogledala. Kaj tako grdega pa že dolgo ne, no, ne znam opisati. Sem si mislila, pa ženska, ej, to ti pa RES ne paše. cry.gif No, potem se pa obrne, ker je šla v bazen, pa zagledam še na vratu en tatu (čisto brezvezen in brezobličen) in še na desni rami. Drugače pa blond nakodrana, zlat nakit v ušesih in okrog vratu ... Skratka, ni to zame in niti najmanj mi to ni estetsko, še manj seksi, sploh pa ne na ženskah 50+, ki so še spražene v solariju. Namesto da bi človek pogledal res lepo postavo in telo za ta leta, ne vidiš drugega, kot te zmazke, ki vlečejo na zeleno. sick.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users