Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5721 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 02 August 2008 - 12:30 PM

Fotr mi gre orng na živce s svojimi pripombami v stilu: "A pa Matic pride po morju kej k nm, al se bo km drugam preselu?" Ne vem, a je tok težko verjet, da me dejansko lahko ma kdo res rad? rolleyes.gif

Za povrh tega pa lubija ful pogrešam. Sploh zdj k dežuje pa je prov tak dan za stiskanje. love.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5722 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 02 August 2008 - 12:59 PM

Še danes sem slabe volje, ker je mati tak fukjena, da ko vidi, da me brat jebe celi dan v glavo (da mi hodi ves čas po sobi, pa treska z mojimi vrati in mi stalno nekaj bluzi in me izziva...) še vedno z njim potegne in mi pravi kaj sem tak živčna. rolleyes.gif Ona pa popolnoma enako hitro popizdi, ko se spravi mali debil na njo, pa pol meni pravi, da sem živčna. rolleyes.gif

• 0

#5723 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 02 August 2008 - 01:30 PM

Jaa, moja nečakinja me zadnje čase hoče pljuvati in ful butati in mami kar z njo potegne, matr rolleyes.gif !

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5724 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 August 2008 - 01:50 PM

Kalypso kaj tvojmu malemu ni jasn? Kok je on str? Z mano bi hitr zakluču stvari, mislim, konckoncou je tko edino pravilno, se mi zdi, da maš že odkar si na forumu težave z njim, je splošno dosti težaven otrok?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5725 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 August 2008 - 01:59 PM

^^ Ej taka otročad nevzgojena mi pa res po živcih stopi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5726 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 August 2008 - 02:07 PM

Jaz se pa spovedujem, da mi gre teta z Dunaja na k*. Najprej so prišli sem, niso se niti javili, ne nič, ko pa jim je brat to očital, so takoj postali medeni in bucibucibuc. In zdej se bojo narisali pri nas, pričakujejo pa, da bomo vsi plesali okoli njih. In za sabo vedno pustijo tak svinjak, jaz se čudim, kako jim to sploh uspe - izgleda dobesedno kot da je v hišo treščila bomba. Pa še teta dela iz otrok debile. Mali je mlajši od mene 2 leti, do njega pa se obnaša kot da je še vedno v plenicah. "Joj ni nič jedu" (v tetinem jeziku to pomeni da je jedel nazadnje pred eno uro), "pobralo ga bo od lakote, ubošček". Dej ženska ubij se. blink.gif Pa odprejo npr. en tetrapak mleka, spijejo kozarec, potem čez pol ure odprejo novega (tisti prejšnji pa je skorajda poln), itd, čez čas pa se naberejo na kuhinjskem pultu 4 malo prej odprti tetrapaki.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5727 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 02 August 2008 - 06:33 PM

Kero sranje. Huuuuu ... ne morem verjet, da me preseneča intenziteta lastnih občutkov. Mislm, sej sm vedla, da mi pomen zlo velik, ampak tegale, kar trenutno čutm se pa še sama mal bojim.

In fotr je lahko vesel, da ma glih dons rojstni dan, ker bi mu drugač že kej grdga rekla. A se je treba skoz norca delat?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5728 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 03 August 2008 - 10:51 AM

QUOTE(rea @ 2. 8. 2008 - 14:50) View Post

Kalypso kaj tvojmu malemu ni jasn? Kok je on str? Z mano bi hitr zakluču stvari, mislim, konckoncou je tko edino pravilno, se mi zdi, da maš že odkar si na forumu težave z njim, je splošno dosti težaven otrok?
Star je 14 let in je ravno v najhujšem obdobju pubrtete do zdaj. Ve tako prek mojih pritožb vidite samo moj pogled na vse to in zgleda, da je zdaj brat največji razvajenec in hudič. Saj zame na trenutke je, sploh ko me razjezi ampak toliko sem se že naučila v tem času, da sva za vsa nesoglasja kriva oba, le povod za prepire pride včasih iz ene, včasih iz druge strani.
Pri nama je res en tak poseben in kar težaven odnos. Jaz priznam (končno), da sem bila lep čas (še sedaj sem včasih) ljubosumna nanj, ker pač do tedaj sem bila edinka in ko se je rodil sem morala naenkrat začet vso pozornost, ki je bila do tedaj samo moja delit z njim. On je bil vedno v moji senci. V šoli, doma vsepodod ga primerjajo z mano, kar je včasih kar težko, ker sem bila v OŠ precej aktivna in dobra učenka, pa tudi sicer niso imeli nikoli nobenih problemov z mano. Tako da sva razvila nekakšen tekmovalni odnos. Čeprav oba starša sta se trudila, da nista nikoli delala razlik med nama. Vseeno pa sta le človeka in jima je včasih spodletelo. Sploh, ker glede na 7 let razlike, ki je med nama je nemogoče postavljat obema enakih pogojev. No torej, zdaj ko so počitnice je sploh težko, ker brat nima nekega hobija s katerim bi se zamotil, nima niti nekega dobrega prijatelja s katerim bi se lahko družil. Vsi, ki jih smatra za prijatelje se družijo z njim bolj kot ne samo zato, ker pač so sošolci in med počitnicami nimajo nikoli časa, če jih kdaj pokliče. No in tako po mesecu dni počitnic ni čudno, da se je že naveličal vseh stvari, ki jih lahko počne doma in tako se vsake toliko spravi name in mu je prav en užitek, da me spravi v bes. Sicer imam zdaj že visok prag potrpljenja, ampak vsake toliko mi pa le pregori. Morm pa povedat, da ko sva sama se navadno čisto dobro razumeva. Pred dnevi sva šla skupaj po trgovinah, ko sva čakala mamo in sva se prav zabavala. On je upošteval moje želje, jaz njegove in ni bilo problema. Problem je navadno takrat, ko je vsa družina doma in vsak počne svoje stvari. Takrat navadno začne s svojimi fintami in išče pozornost. Je pa tak težek karakter, da rabi ogromno pozornosti. Res ogromno.

• 0

#5729 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 August 2008 - 11:50 AM

Kalypso, to si pa čist tko napisala, kot bi jst. No, razen, da je moj brat star 13, sam čist vse se ujema s tvojim. Res so driske. biggrin.gif
No, še dobr, da grem kmal v Lj, tko da mi ne bo treba prenašat teženja. biggrin.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#5730 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2008 - 12:03 PM

Moj brat je pa star 15 in sem bila jaz tudi veliko ljubosumna nanj, ampak mi je vedno vse odstopil in se prilagodil laugh.gif No, zdej je drugače. Se kar štekava. Čeprov včasih imava tudi grozne fore. Boemski je. Ful ma visok IQ in mu to včasih seka, ful je razgledan, res. mudel je ko računalnik, vse vse vse ve. Od fizike, do jezikov, do politike do kulturologije. (zna npr. vsa glavna mesta na svetu ohmy.gif) In včasih mi gre to ful na živce, ker mu udarja po drugi strani ven. Ma take hobije, okus za muzko, da je včasih res čudak ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5731 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 03 August 2008 - 08:00 PM

Danes sem spala kar do 12:30 sleep.gif Nisem in nisem mogla vstat, pa še bi spala, sem se pol komi skobacala iz postelje, ker sem se že bedno počutla.
  • 0

#5732 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 August 2008 - 08:56 PM

Jaz sem šla pa spat ob 03.00 ob 8.00 sem pa že psa ven pelala.Fant je še spal,pol pa vstal in bil zaliman cel dopoldne...Sem pol kr šla da je šu revež nazaj ležat biggrin.gif
ja kaj čem,ko se zunaj sonce naredi jest enostavno ne morem več spat biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5733 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 03 August 2008 - 09:22 PM

Izredno ponosna na sebe, ker sem misla, da mi nebo ratalo nardit seminarske, pa sem jo na koncu spacalo dobesedno v 45 min. Zdaj samo upam, da bo zadovoljila asistenta.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5734 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 August 2008 - 09:32 PM

Pogrešam Oxford. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5735 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 03 August 2008 - 09:49 PM

mal sem sitna in sama sebi odveč. vroče je, soparno, mreže proti mrčesu nimam ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5736 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 August 2008 - 10:44 PM

Strah me je teh parih izpitov, ki so mi še ostali do konca. Še posebej glupe ekonomike,...ker se mi kr želodc obrne, če sam pomislm, da jo je pa zdej res že treba narest bruh.gif . Jo vlečem od 2. letnika dalje. Pa še dva zajebana izpita iz 3. letnika mam... sad.gif
  • 0

#5737 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29849 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 August 2008 - 04:51 PM

na K mi gre K.-jeva sestrična in njene superduper najbolje prijateljice in njihove debilne otročje fore, da so sveznalice. pa učeri mi je pasalo, da sva se malo pred ogledom filma skregala in sem imela mir med ogledom.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5738 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 August 2008 - 11:11 PM

Pogrešam ga... tok sem navezana nanj. še vedno.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5739 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 05 August 2008 - 11:36 AM

Na k. mi grejo zdravniki in njihov vzvišen ignorantski odnos.
  • 0

#5740 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 August 2008 - 12:26 PM

Dolgčas mi je. Čakam kolegico da pride, da greva mal ven.
Na morju sem mal preveč pogledala v krožnik in sem se mal zredila, čutm,tko da morm ene par kil dol dat verymad.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users