Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 09 December 2011 - 10:53 PM
Nič nisem mimo usekala, pač sem dobila ob njenem postu asociacijo na tepeže po glavi/obrazu otrok s strani
staršev, ki so prisotni tudi danes, seveda, in sem pač povedala, kaj si mislim o tem, to je vse, sploh se ni
dotikalo tebe.
Noben pa tudi od tebe ni zahteval nekih razlag, si napisala, kar si napisala in to je forum, kjer se pač
izmenjujejo in krešejo mnenja. Lahko bi mirno spregledala naše odzive.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 December 2011 - 10:55 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 09 December 2011 - 10:55 PM

Posted 09 December 2011 - 11:00 PM

Posted 09 December 2011 - 11:22 PM
Da ne bo kakršnega koli nesporazuma, tudi jaz obsojam strašenje živali s petardami (kot nasploh v uporabi petard ne vidim nič dobrega), ampak lahko razumem Zoeyino vpletenost v vse to.
Posted 10 December 2011 - 12:32 AM
Se spomnim kako smo z bratoma in sosedi vsako leto kupovali to sranje in metali starim mamam in mačkom pod noge

Dober, da se ne poznamo oz. kakorkoli, ker js bi to teb naredila, če bi te dobila. Ne morem dojet, da je en folk lahko tak in da se še hvali s tem. Oz, js bi se na tvojem mestu tega tok sramovala, da nikoli niti omenjala ne bi. Veš kakšne grozne posledice so lahko imele te živalce.
In niti slučajno mi takih dejanj ne zagovarjat: js sem bla tud mula, a izživljala se nikoli nad nobenim nisem. Pa sem delala traparije, sam tole, to je pa čist too much. In ni izgovor, da si bil mlad in neumen. To je čisti primitivizem. in taki froci si zaslužjo ornk batine, da se reče.
Pri živalih, otrocih, oz vseh, ki se sami ne morjo brant in da se nekdo izživlja nad njimi, zato js nimam tolerance. Pa naj to počne otrok ali odrasel, ni opravičila za taka dejanja.
Posted 10 December 2011 - 01:05 AM
Ja, seveda ... glavno, da imajo najbolj hude mašine doma, 3 avte znamk višjih kakovostnih razredov,
itd., v hladilniku pa poliko, Kekec pašteto in S Budget 0.5 mleko aka vodo. Ja, govorim o enem konkretnem
primeru. XD Mislim, saj meni je vseeno, kaj drugi dajejo vase, ampak se držim 'povej mi, kaj ješ in povem ti,
kdo si'. ;p Pustimo ob strani reveže, govorim za ljudi, ki so relativno dobro situirani.
Ja, meni je bilo enkrat prav smešno, ko sta dve gospe prišli iz Eurospina, zunaj pa parkirana neka huda Audi mašina.

mesa, itd. Težko bi npr. imela partnerja, ki bi mu bilo isto, če bi imel v kozarcu Rumeni muškat ali pa namizno
Mercator vino.
Hehe, potem Gačo ne bi bil zate.

Podpis na tole hrano. Meggle maslo, Rio Mare tuna, Barilla testenine, Olz toast- to more bit.

Ja, pri nas doma so nekateri izdelki tudi stalnica. Tuno imamo vedno Rio mare, testenine pa morajo bit obvezno Barilla ali pa Mlinotest. Jaz sicer nisem nekaj ful občutljiva glede testenin, starši pa obvezno v 90% samo ti dve kupujejo. Parkrat so kupili ene iz Lidla ali Hoferja in jima ful niso bili všeč.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 December 2011 - 08:58 AM
Dober, da se ne poznamo oz. kakorkoli, ker js bi to teb naredila, če bi te dobila. Ne morem dojet, da je en folk lahko tak in da se še hvali s tem. Oz, js bi se na tvojem mestu tega tok sramovala, da nikoli niti omenjala ne bi. Veš kakšne grozne posledice so lahko imele te živalce.
In niti slučajno mi takih dejanj ne zagovarjat: js sem bla tud mula, a izživljala se nikoli nad nobenim nisem. Pa sem delala traparije, sam tole, to je pa čist too much. In ni izgovor, da si bil mlad in neumen. To je čisti primitivizem. in taki froci si zaslužjo ornk batine, da se reče.
Pri živalih, otrocih, oz vseh, ki se sami ne morjo brant in da se nekdo izživlja nad njimi, zato js nimam tolerance. Pa naj to počne otrok ali odrasel, ni opravičila za taka dejanja.
Daj preberi še enkrat in mi povej kje si zasledila da se s tem hvalim?

Posted 10 December 2011 - 09:25 AM
Mislim si edina, ki mora bit tiho s takimi izjavi ti.

Posted 10 December 2011 - 09:49 AM

Posted 10 December 2011 - 09:54 AM
Tud rio mare, barilla itd. zame ni noben višek kvalitete. Sem ugotovila odkar kupujem predvsem domače, da se čist nobeni stvari v trgovini ne da več rečt kvalitetno, ker je vse ratalo en navaden pofl! Od mesa, zelenjave,mlečnih izdelkov do testenin. Sploh nisem mogla verjet kako drugačen okus majo domače testenine recimo, da o mesu sploh ne govorim kakšna razlika je.
Posted 10 December 2011 - 11:18 AM
Posted 10 December 2011 - 02:11 PM
S tem, da bi dodala, da je Zoey imela svoje finte v otroštvu, ene jih imate pa še sedaj, a morda na drugih področjih in ne vidim potrebe po takem pokroviteljstvu glede občutka sramu ipd. Z enih prav veje tisti kompleks večvrednosti, kar mi še sedaj ni jasno od kod in mi naverjetneje niti ne bo.
In ker sem ravno v taki temi:
Izjemno težko prenašam narcisoidne, pokroviteljske in plehke ljudi.
Idi stran, daj mi mir, daj mir mojim bližnjim.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 December 2011 - 02:25 PM
Sem ravno hotela napisat, da imamo pač ljudje različna merila in mogoče je pa Zoey popolnoma nesprejemljivo nekaj, kar ena od nas počne (ali je počela).
V glavnem...Adriane je napisala veliko boljše, kot sem jaz nameravala. Zato en velik podpis.
Pod oboje.
Posted 10 December 2011 - 02:25 PM
Daj preberi še enkrat in mi povej kje si zasledila da se s tem hvalim?

Hvala bogu, da jih niso imele in hvala bogu, da se tega sramuješ. Kar se pa odziva na tvoj komentar tiče, pa lahko pripišeš sama sebi. Si dost lesena, da greš to sploh omenjat in potem še pričakuješ, da se ne bo nobena ob tako izjavo spotaknila. Haloo:)

Posted 10 December 2011 - 02:31 PM
Na živce mi grejo kemični svinčniki, ki packajo

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 December 2011 - 02:42 PM
Posted 10 December 2011 - 02:49 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 December 2011 - 02:51 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users