Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5721 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2011 - 10:53 PM

Nič nisem mimo usekala, pač sem dobila ob njenem postu asociacijo na tepeže po glavi/obrazu otrok s strani
staršev, ki so prisotni tudi danes, seveda, in sem pač povedala, kaj si mislim o tem, to je vse, sploh se ni
dotikalo tebe.
Noben pa tudi od tebe ni zahteval nekih razlag, si napisala, kar si napisala in to je forum, kjer se pač
izmenjujejo in krešejo mnenja. Lahko bi mirno spregledala naše odzive.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 09 December 2011 - 10:54 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 12. 2011 - 22:44) View Post

Ob tem me je prešinil ta razmislek.

Pa še prav imaš :S
  • 0

#5723 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 09 December 2011 - 10:55 PM

Ampak potem bi mislila, da še kar mečem petarde v ljudi in živali, ker še kar mislim da nekatere niste dojele nasprotno.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 09 December 2011 - 10:55 PM

Šuša, do nesporazume je prišlo. Fluffy je komentirala moj post. Ti si valjda narobe dojela wink.gif
  • 0

#5725 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 09 December 2011 - 11:00 PM

Ojoj kakšna sramota. Ubit se grem laugh.gif To ni sprejemljivo!
  • 0

#5726 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 09 December 2011 - 11:22 PM

Ojoj, Zoey je bila pač mlada in neumna in je posnemala dejanja svoje družbe - saj katera izmed nas pa ni posnemala svojih vrstnikov? Medtem ko je katera druga npr. kadila, da bi se vključila v družbo, je ona žal sodelovala pri obsojanja vrednem dejanju, kot je bilo metanje petard proti ljudem in živalim. Še dobro, da jo je srečala pamet in da se sedaj zaveda, da je to narobe.
Da ne bo kakršnega koli nesporazuma, tudi jaz obsojam strašenje živali s petardami (kot nasploh v uporabi petard ne vidim nič dobrega), ampak lahko razumem Zoeyino vpletenost v vse to.

• 0

#5727 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 December 2011 - 12:32 AM

QUOTE(Zoey @ 9. 12. 2011 - 21:45) View Post

Se spomnim kako smo z bratoma in sosedi vsako leto kupovali to sranje in metali starim mamam in mačkom pod noge cry.gif

Dober, da se ne poznamo oz. kakorkoli, ker js bi to teb naredila, če bi te dobila. Ne morem dojet, da je en folk lahko tak in da se še hvali s tem. Oz, js bi se na tvojem mestu tega tok sramovala, da nikoli niti omenjala ne bi. Veš kakšne grozne posledice so lahko imele te živalce.

In niti slučajno mi takih dejanj ne zagovarjat: js sem bla tud mula, a izživljala se nikoli nad nobenim nisem. Pa sem delala traparije, sam tole, to je pa čist too much. In ni izgovor, da si bil mlad in neumen. To je čisti primitivizem. in taki froci si zaslužjo ornk batine, da se reče.

Pri živalih, otrocih, oz vseh, ki se sami ne morjo brant in da se nekdo izživlja nad njimi, zato js nimam tolerance. Pa naj to počne otrok ali odrasel, ni opravičila za taka dejanja.
  • 0

#5728 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23504 posts

Posted 10 December 2011 - 01:05 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 12. 2011 - 19:36) View Post

Ja, seveda ... glavno, da imajo najbolj hude mašine doma, 3 avte znamk višjih kakovostnih razredov,
itd., v hladilniku pa poliko, Kekec pašteto in S Budget 0.5 mleko aka vodo. Ja, govorim o enem konkretnem
primeru. XD Mislim, saj meni je vseeno, kaj drugi dajejo vase, ampak se držim 'povej mi, kaj ješ in povem ti,
kdo si'. ;p Pustimo ob strani reveže, govorim za ljudi, ki so relativno dobro situirani.

Ja, meni je bilo enkrat prav smešno, ko sta dve gospe prišli iz Eurospina, zunaj pa parkirana neka huda Audi mašina. laugh.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 12. 2011 - 19:38) View Post

yes.gif Jaz obolevam poleg ljudi, ki ne ločijo med dobrim in slabim vinom, med dobrim in slabim kosom
mesa, itd. Težko bi npr. imela partnerja, ki bi mu bilo isto, če bi imel v kozarcu Rumeni muškat ali pa namizno
Mercator vino.

Hehe, potem Gačo ne bi bil zate. laugh.gif Se dela nekega gurmana in poznavalca, ni pa prepoznal razlike med kakovostnim vinom in nekim cenenim. laugh.gif

QUOTE(Plain Jane @ 9. 12. 2011 - 20:19) View Post

Podpis na tole hrano. Meggle maslo, Rio Mare tuna, Barilla testenine, Olz toast- to more bit. biggrin.gif Čisto vsega pa tud ne moreš kupit v Lidlu/Hoferju (bog ne daj v Eurospinu ph34r.gif ). Men grejo na živce tudi ljudje, ki nimajo nikakršnega odnosa do hrane!

Ja, pri nas doma so nekateri izdelki tudi stalnica. Tuno imamo vedno Rio mare, testenine pa morajo bit obvezno Barilla ali pa Mlinotest. Jaz sicer nisem nekaj ful občutljiva glede testenin, starši pa obvezno v 90% samo ti dve kupujejo. Parkrat so kupili ene iz Lidla ali Hoferja in jima ful niso bili všeč.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5729 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 December 2011 - 08:58 AM

QUOTE(luci @ 10. 12. 2011 - 0:32) View Post

Dober, da se ne poznamo oz. kakorkoli, ker js bi to teb naredila, če bi te dobila. Ne morem dojet, da je en folk lahko tak in da se še hvali s tem. Oz, js bi se na tvojem mestu tega tok sramovala, da nikoli niti omenjala ne bi. Veš kakšne grozne posledice so lahko imele te živalce.

In niti slučajno mi takih dejanj ne zagovarjat: js sem bla tud mula, a izživljala se nikoli nad nobenim nisem. Pa sem delala traparije, sam tole, to je pa čist too much. In ni izgovor, da si bil mlad in neumen. To je čisti primitivizem. in taki froci si zaslužjo ornk batine, da se reče.

Pri živalih, otrocih, oz vseh, ki se sami ne morjo brant in da se nekdo izživlja nad njimi, zato js nimam tolerance. Pa naj to počne otrok ali odrasel, ni opravičila za taka dejanja.

Daj preberi še enkrat in mi povej kje si zasledila da se s tem hvalim? butl.gif Seveda se sramujem tega! Ampak živali niso imele nobenih posledic, ker nismo dejansko v njih metali. Če ima katera še kako podobno pametno izjavo naj no raje tiho, ker mislim, da sem sedaj konkretno obrazložila vse okoliščine.

• 0

#5730 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 December 2011 - 09:25 AM

Mislim si edina, ki mora bit tiho s takimi izjavi ti. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5731 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 December 2011 - 09:49 AM

Moram? A ni to forum kjer lahko pišem o čemerkoli? laugh.gif Obsojanje je nekaj, mnjenje pa drugo!
  • 0

#5732 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 December 2011 - 09:54 AM

Odnos do hrane pa res nima nobene veze z znamko.
Tud rio mare, barilla itd. zame ni noben višek kvalitete. Sem ugotovila odkar kupujem predvsem domače, da se čist nobeni stvari v trgovini ne da več rečt kvalitetno, ker je vse ratalo en navaden pofl! Od mesa, zelenjave,mlečnih izdelkov do testenin. Sploh nisem mogla verjet kako drugačen okus majo domače testenine recimo, da o mesu sploh ne govorim kakšna razlika je.

• 0

#5733 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 10 December 2011 - 11:18 AM

Zoey, te razumem. Se podpisem pod Ekaterino.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5734 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 December 2011 - 02:11 PM

Tudi jaz.

S tem, da bi dodala, da je Zoey imela svoje finte v otroštvu, ene jih imate pa še sedaj, a morda na drugih področjih in ne vidim potrebe po takem pokroviteljstvu glede občutka sramu ipd. Z enih prav veje tisti kompleks večvrednosti, kar mi še sedaj ni jasno od kod in mi naverjetneje niti ne bo.
In ker sem ravno v taki temi:

Izjemno težko prenašam narcisoidne, pokroviteljske in plehke ljudi.
Idi stran, daj mi mir, daj mir mojim bližnjim.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 10 December 2011 - 02:25 PM

Si me prehitela.

Sem ravno hotela napisat, da imamo pač ljudje različna merila in mogoče je pa Zoey popolnoma nesprejemljivo nekaj, kar ena od nas počne (ali je počela).
V glavnem...Adriane je napisala veliko boljše, kot sem jaz nameravala. Zato en velik podpis.
Pod oboje.

• 0

#5736 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 December 2011 - 02:25 PM

QUOTE(Zoey @ 10. 12. 2011 - 8:58) View Post

Daj preberi še enkrat in mi povej kje si zasledila da se s tem hvalim? butl.gif Seveda se sramujem tega! Ampak živali niso imele nobenih posledic, ker nismo dejansko v njih metali. Če ima katera še kako podobno pametno izjavo naj no raje tiho, ker mislim, da sem sedaj konkretno obrazložila vse okoliščine.

Hvala bogu, da jih niso imele in hvala bogu, da se tega sramuješ. Kar se pa odziva na tvoj komentar tiče, pa lahko pripišeš sama sebi. Si dost lesena, da greš to sploh omenjat in potem še pričakuješ, da se ne bo nobena ob tako izjavo spotaknila. Haloo:) evil.gif
  • 0

#5737 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 December 2011 - 02:31 PM

Dovolj! Res ni nobene potrebe zagnati inkvizicijo proti Zoey, saj je lepo napisala in obrazložila stvari, potem ste se pa na določene stavke obesile, samo da ste lajale nazaj. Ji je žal, tega ne počne več, konec debate.

Na živce mi grejo kemični svinčniki, ki packajo sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5738 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 10 December 2011 - 02:42 PM

Meni tud. In svinčniki, ki se med šiljenjem nonstop lomijo.
  • 0

#5739 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 December 2011 - 02:49 PM

na živce mi gre grda pisava. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5740 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 December 2011 - 02:51 PM

moja bi ti šla na živce smile.gif Ful grdo kracam:D
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users