Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5701 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 30 July 2008 - 11:01 AM

mi je jasno! ampak glede na to, da preživlja večjo količino časa s svojimi prijatelji, se lahko vsaj na dopustu posveti meni in ne najstnicam na zrčah!
samski prijatelji so pa spet druga pesem!
  • 0

#5702 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29849 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 July 2008 - 03:41 PM

zarad mojega večernega pitja kave sva ponoči 2x sexala, ker nisem mogla bit pri miru ..... oops.gif rada ga mam. wub.gif
žalostna sem zaradi Š., ker je nehala s fantom - brez pojasnil. prav hudo mi je, ko jo vidim tako na tleh .... moja moja. console.gif kiss.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5703 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 30 July 2008 - 04:16 PM

Errol, jz sm šla s fantom v zrče (oz on z mano tongue.gif ) pa je bil to eden najbolših partyiev ever. Itak je tam 5x več tipov kot punc. Supergirl, pejt z njim tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5704 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 July 2008 - 04:35 PM

Js sm šla isto s fantom v Zrče. smile.gif Čeprav je tud moj reku, da je to isto k, da bi drva v hosto vozu, ampak ni panike...je res tipov ful več tam.

Spovedujem se, da čist preveč jem in nič ne migam in, da bi šla nazaj na morje.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5705 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 31 July 2008 - 06:22 AM

lol, js sm bla tud v Zrćah biggrin.gif

se podpišem pod Emily kar se spovedi tiče ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5706 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18507 posts

Posted 31 July 2008 - 06:57 AM

Zrče, ja. Saj ni panike glede gostote tipov/m2 in bejb/m2. Če si v (resni) zvezi z nekom, pač ne greš sam s frendi na počitnice. Razen če...... hmm.gif Trudim se bit pozitiven, verjemte, ampak mi ne znese čist. oops.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#5707 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 31 July 2008 - 07:12 AM

sploh, če si v tako resni zvezi, da načrtuješ nakup stanovanja in otroke.
pa saj ni problem v zrčah, ampak v sebičnosti, da je treba s prijetelji nekam. pa sploh, ker je letos že enkrat šel na pag z istimi prijtelji.
definitivno bova pa letos šla skupaj na zrče, ker greva na pag (oz. jaz pridem za njim, da bova še en teden na morju, ko njegovi prijetelji zgasnejo domov!)

spoved: lena sem! in čakam dopust.

• 0

#5708 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 31 July 2008 - 07:58 AM

Naslednji teden moram spet it na eno ministrstvo na eno k* preverjanje znanja. Totaln bulšit, sam podpisat se grem na test.
  • 0

#5709 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18507 posts

Posted 31 July 2008 - 10:23 AM

oops.gif Včeraj sem bil pri frizerju. Poleg striženja sem vzel še šampon. Pri računi sem imel vtis, da nekaj ne štima, da je užgal 10 eurov preveč. Danes sem ga poklical, da bi ugotovila, kaj in kako. Takoj se je začel opravičevati, da mi je zaračunal žensko striženje in da se mu je to zgodilo že prejšnji dan. Pol me je vprašal, koliko je znašal račun in koncec koncev sva ugotovila, da je znesek bil pravi in da sem se zmotil jaz. oops.gif Potrebujem počitnice. angel1.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#5710 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 August 2008 - 08:12 AM

Moj tip je bizgec.

Da se moram 'opravičevati', ker imam frende in ker pač imam željo po tem da preživim čas z njimi...da se mu ne posvečam dovolj....mislim, po 5 letih bi mu lahko bilo jasno, da sem tip osebe, ki ne more z njim viseti 24 ur na dan, ter da nujno potrebujem čas zase, svoje hobije, itd.

Trenutno mi prav dol visi za vse skupaj, res. rolleyes.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5711 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 01 August 2008 - 08:19 AM

kinky a zamenjava? moj je pa ravno obraten. v bistvu je cool, da imava vsak svojo družbo in da nisva 24/7 skupaj. ampak, midva nimava niti časa zase, se pravi za ohranjanje nekega partnerskega odnosa. (ok, spet se pritožujem!)
  • 0

#5712 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 August 2008 - 08:30 AM

-supergirl-, testno obdobje par dni, da vidiva kako se obnese če zamenjava? smile.gif

Midva živiva skupaj že skoraj od samega začetka najine veze, torej skoraj 5 let, in ko sva začela sem bila jaz študentka, on pa brez službe, tako da sva skupaj visela non stop - pa še začetek veze je bil, ko se spoznavaš....sedaj je drugače, on dela dopoldan, jaz popoldan in je potrebno usklajevanje. Če je le možno - se zmenim s kolegi takrat ko je pač on na rekreaciji, ampak vedno pač ne gre, saj imajo tudi drugi ljudje službe, obveznosti, in podobno.

Ta teden sem bila veliko naokoli, priznam, na dekliščini (zaradi tega sem se predčasno vrnila iz Anglije), skoraj vsak dan na kavi s kom, in to mu gre sedaj v nos. Ker ga ne pričakam vsak dan doma. rolleyes.gif

Problem je pa drugje....njegova samopodoba in pa...jaz sem stalno obkrožena z ljudmi, ni mi težko spoznavati nove ljudi, on pa ni tak...pa še prijatelje ki ima so...poročeni in/ali imajo familijo (on je 4 leta starejši od mene). Tako da mu nekako ostanem samo jaz, prijatelji pa....kakor ima pač kdo od njih čas. No, se bova danes pogovorila ko pride domov. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5713 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 01 August 2008 - 08:44 AM

naju tudi ta vikend čaka en pogovor. je pa situacija pri naju obratna. ker sem jaz zaradi njega pustila del svojega življenja za sabo (ok, moja odločitev), on pa v teh treh letih ni spremenil ničesar. in čeprav si puščava določeno svobodo, me vsake toliko časa razbesni to, da moram skoz tekmovati z njegovimi prijatelji, njegovo rekreacijo, njegovo službo,... ampak, pustimo to!
  • 0

#5714 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 August 2008 - 01:19 PM

Sem v enem izmed tistih dni, ko mi gre na *moški spolni organ*. Vem več in čutim več, kot bi marsikdo pričakoval, hkrati bi me pa označil za špijonerja. Pa saj sem res, nič ne rečem. Delam stvari,ki jih ne bi smela. Ona je toliko lepša od mene, sama sebi se zdim ogabna, vsakič ko se spomnim tiste slike. Ampak nič ne de, to je preteklost.

To da imam low self esteem se ve že od nekdaj, res pa je da se mi večino časa gladko jebe kako izgledam drugim in kaj si mislijo o meni. Če se mi bo zahotelo si bom poleg nad-visoko postriženega frufruja še vijolično pero zataknila v rit in res mi bo vseeno kaj si misli. Všeč bo in mi je in to je res edino kar šteje. Zato je bila pa vsem ljudem na tem svetu dana možnost izbire: Če jim kaj ni všeč lahko gladko vzdignejo svojo rit in odkorakajo v drugo smer ter osredotočijo svoje misli na druge stvari in ljudi.

Trenutno sem v sebi tako jezna, da bi kar eksplodirala. Moj svet se ne vrti okrog tebe, moj svet se egoistično vrti okrog mene. In resnično, čeprav še nisem tako stara pa sem vseeno dala toliko skozi,da sem prepričana da na tem svetu lahko funkcioniram brez vseh Vas, ki me vsakodnevno obkrožate. Ne rečem, bilo bi težko a scčasoma se tudi pijanec oprime plota in se ga drži....

Mater je pasalo tole. Mogoče bi mogla začet pisat blog. ampak enega takega,kjer me ne bi nihče poznal. Sam problem bi bil,ker jaz pišem sako ko me prevevajo negativna čustva,pozitivnih ne zapisujem. In dvomim da bi moje godrnanje kdo z užitkom bral,ker ga je preveč...

cool.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5715 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 August 2008 - 01:40 PM

Luna je. Mene pa nosi. Nebi lune. Bi jo sestrelila.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#5716 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 01 August 2008 - 02:43 PM

QUOTE(Errol @ 31. 7. 2008 - 7:57) View Post

Zrče, ja. Saj ni panike glede gostote tipov/m2 in bejb/m2. Če si v (resni) zvezi z nekom, pač ne greš sam s frendi na počitnice. Razen če...... hmm.gif Trudim se bit pozitiven, verjemte, ampak mi ne znese čist. oops.gif

Zakaj za vraga pa bi se moral temu odreč samo zato, ker imaš partnerja s katerim furaš (resno) zvezo?? huh.gif V čem je fora, da si z nekom v resni zvezi, pa mu niti tolk ne zaupaš, da bi mu pustil, da gre za par dni s kolegi/cami na morje? In po drugi strani - kako lahko rečeš, da imaš nekoga rad in da si v resni zvezi, če ga prevaraš za prvim ovinkom? In če bo kdo nameraval varat, te lahko prevara v sosednji hiši ali pa 500 km stran, na morju. Mogoče je na morju res več žensk/tipov za spoznat, ampak kaj ma pa to veze, če maš nekoga res rad?

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5717 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 01 August 2008 - 06:27 PM

QUOTE(Buggy @ 1. 8. 2008 - 15:43) View Post

Zakaj za vraga pa bi se moral temu odreč samo zato, ker imaš partnerja s katerim furaš (resno) zvezo?? huh.gif V čem je fora, da si z nekom v resni zvezi, pa mu niti tolk ne zaupaš, da bi mu pustil, da gre za par dni s kolegi/cami na morje? In po drugi strani - kako lahko rečeš, da imaš nekoga rad in da si v resni zvezi, če ga prevaraš za prvim ovinkom? In če bo kdo nameraval varat, te lahko prevara v sosednji hiši ali pa 500 km stran, na morju. Mogoče je na morju res več žensk/tipov za spoznat, ampak kaj ma pa to veze, če maš nekoga res rad?

ja, se podpišem. js sem tud ena tistih, ki ne morjo bit 24/7 prilepljeni na nekoga ... need place to breathe. čeprav se ta potreba po diganju v resni zvezi mal zmanjša, sam vseeno včasih paše mal time-out-a.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5718 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 August 2008 - 07:18 PM

Pms imam, pa nasplošno se dans slabo počutim.

Opa, tolažbo iščem v hrani.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5719 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 01 August 2008 - 07:38 PM

QUOTE(nika @ 1. 8. 2008 - 19:27) View Post

ja, se podpišem. js sem tud ena tistih, ki ne morjo bit 24/7 prilepljeni na nekoga ... need place to breathe. čeprav se ta potreba po diganju v resni zvezi mal zmanjša, sam vseeno včasih paše mal time-out-a.

Ne, sej niti ne gre zato - sama obožujem bit 24/7 z njim in priznam, da sem mu vseeno malo težila, ker je šel, ampak da bi se pa, ne vem, skregala z njim, ker je šel ali pa mu rekla, da ne sme it? No way. Sej če je z mano še ne pomen, da drugi ljudje ne obstajajo. Dobr, druga zgodba bi bla, če bi hotel it vsak mesec za 3 dni nekam pit, ampak enkrat na leto pa ni nič takega. Niti si ne umišljam, da mu bom kdaj lahko rekla, da kam ne sme it, med drugim tudi zato, ker tudi od njega tega ne pričakujem. Se pač pove neke pametne argumente zakaj nočeš, da kam gre, on premisli in nato skupaj skleneta kompromis. Al kaj.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5720 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 August 2008 - 10:33 PM

QUOTE(nika @ 1. 8. 2008 - 19:27) View Post

ja, jst takih ljudi ne prebavljam. in da ne pomislim, koliko prijateljic sem zaradi tega že izgubila oz. boljše povedano-so one izgubile mene. in še žal jim bo. jst sm mela lani tud tipa pa sm šla s frendicami na morje, haaalo. sploh mi je neumno z nekom viset cele dneve. bo še preveč časa za to laugh.gif mene bi omejevalo bit non-stop z nekom, imam pač svoje hobije, svoje interese, svojo družbo. in ne mislim se temu odrečt zaradi njega. in ko mi dobra prijateljica odkloni vsako povabilo v kino, ven, na šejk, karkoli... to je pa tu mač. sorry, bejba, me boš še rabla, samo takrat bo pa too late.

se pa strinjam z buggy. če te bo nekdo prevaral, te bo tuki al pa tm. če ma pa te pojme razčiščene, te pa pač ne bo. midva z mojim sva bla vsak v drugem času s svojo družbo na pagu in sva si zaupala. in to je tapravo. ne pa da tm kera ženska dobi živčni zlom, ker gre fant na morje. star je 20 let! valda, da ne bo šel s tabo v toplice in se delal upokojenca, no. (je pa tud kul, če mata skupno družbo, da gresta skupi, samo pod pogojem, da gre tud za druženje zh ostalimi in ne samo lepljenje sline drug na drugega)

spovedujem se pa... da sem preveč zapravljala oops.gif rolleyes.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users