Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

• Guests

Posted 26 February 2008 - 07:04 PM

Lala, tam na PL je slika, ko jo prodaja ena. Graci ima nick. In sicer je na sliki s senčkami prva iz leve.
(upam, da se tole ne šteje kot reklamiranje foruma...če pa se, pa prosim pobrišite..in sory)

• 0

#5702 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 26 February 2008 - 07:13 PM

QUOTE(Jenna @ 26. 2. 2008 - 18:53) View Post

- COLLISTAR Wet/Dry senčka

A vijolično? biggrin.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5703 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 26 February 2008 - 07:21 PM

Cera di cupra mleko za čiščenje
Nivea diamond gloss balzam
blazinice
  • 0

#5704 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 26 February 2008 - 07:22 PM

- robčke v Müllerju (30 kom)
- Frizz-Ease Intensiv-Pflege Wunderkur (upam, da bo fajn učinek)
- Garnier Hautklar Anti-Pickel Thermo Maske
- GlissKur Hair Repair T19 express repair conditioner for dry, damaged hair
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#5705 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 February 2008 - 07:23 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 26. 2. 2008 - 19:21) View Post

Nivea diamond gloss balzam

Dej prosim prepiši sestavine, tiste ki jih že imamo na forumu, niso prave.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5706 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2008 - 07:53 PM

QUOTE(Eli @ 26. 2. 2008 - 19:13) View Post
A vijolično? biggrin.gif

Ne, temno sivo z bleščicami. Jo bom poslikala. woot.gif
A majo kako lepo vijolično sicer? woot.gif Al si to kr tak predvidevala, ker sem viola (temno viola closedeyes.gif ) manijak... laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5707 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 26 February 2008 - 07:56 PM

Ja, ena je vijola, ne temno ampak taka konkretna viola, meni lepa sicer. Siva me pa zanima woot.gif me je nekrat za njo prepričevala prodajalka v Limoniu, ker bi mi baje pasla rolleyes.gif
  • 0

#5708 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2008 - 08:08 PM

Idi gledat. woot.gif
Violo pa ob priliki kajpak sčekiram.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5709 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 26 February 2008 - 08:24 PM

Ne smem!Moram šparat laugh.gif
  • 0

#5710 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2008 - 08:29 PM

Morda ti bo pa grda. laugh.gif

• 0

#5711 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 26 February 2008 - 08:38 PM

QUOTE(Suzyka @ 26. 2. 2008 - 21:22) View Post

- Frizz-Ease Intensiv-Pflege Wunderkur (upam, da bo fajn učinek)

A bi se ti dalo prepisat sestavine, vsaj začetne? oops.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5712 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 26 February 2008 - 08:59 PM

jooj,sploh nisem opazla, da si jo že davno nazaj poslikala biggrin.gif Hvala!
  • 0

#5713 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 February 2008 - 12:30 AM

lala, senčke bella oggi zgledajo tkole, žal med prikazanima paletkama ni rjave:
IPB Image
vir: http://www.bellaoggi.com/homeeng.html
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5714 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2008 - 11:33 AM

Joj, ful so kjutiš embalaže. wub.gif Imajo pa samo ti dve barvni kombinaciji? Pa zanima me, kolk približno stane tole oz. kak cenovni razred je ta kozmetika na splošno'

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

Kje hudiča se to dobi?!? w00t2.gif w00t2.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5715 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 February 2008 - 11:59 AM

Dear Lord, leeeeeeepo. w00t2.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5716 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2008 - 12:01 PM

Jaz sem ful otroček glede teh stvari, ko vidim kej takega, se mi kr oči zasvetijo in bi meeela ... kak je lepo, joj. oops.gif wub.gif
  • 0

#5717 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 February 2008 - 12:02 PM

Enako, pa full originalno se mi zdi, za kakšno darilo recimo. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5718 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 27 February 2008 - 12:05 PM

Meni so tudi tele Bella Oggi pakunge všeč. Tako za popestritevv kozmetični omarici. In ja, predvsem za darilo. Če ga kdo kupi meni, še bolje.

Moji nakupi:
črn eye pencil Essence long lasting
mini me eye liner Miss sporty vijola (boljši mi je kot zgornji)
Alverde šampon (breza, žajbelj - ful trga po zeliščih)
Balea balzam z ribezom
Najboljše od najcenejšega.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#5719 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 February 2008 - 12:48 PM

Dilema, tiste senčke obstajajo v 6 barvnih kombinacijah, poleg zgornjih dveh so še vijolčni, zlati, rjavi in zeleni odtenki. Do sedaj sem jih zasledila samo v DM-ih, na tistih stojalih, kjer so ponavadi kake akcije ali novosti pri dekorativni kozmetiki. Paletka stane 5 eur. Ostalih proizvodov še nisem zasledila.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5720 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 February 2008 - 12:59 PM

Ono zgoraj je pa malodane ogabno. laugh.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users