Jump to content

Photo

Katero stvar ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
6405 replies to this topic

#5681 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 08 June 2022 - 10:44 AM

Mi tudi cesnje dobivamo z vseh koncev, zdaj so se pri nas dozorele. O. jih ogromno poje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5682 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 June 2022 - 10:46 AM

Mi smo jih letos vsi ful pojedli 😁 mi pa na kraj pameti ne pade da bi jih kupovala glede na ceno 😬
  • 0

#5683 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 08 June 2022 - 11:00 AM

Pri nas je zdaj ribez, češnje, jagode, mali vsak dan skoraj hajzl dol ftrga (oprostite)

• 0

#5684 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 08 June 2022 - 11:05 AM

Kaj to pomeni? :D Pri nas tudi, z marelicami pa ocitno nic ne bo. Naj bi jih sli k mozevim sorodnikom v Brda nabirat v kratkem.
  • 0

― V. Van Gogh

#5685 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 08 June 2022 - 11:18 AM

Jaz nimam druge izbire, kot da jih kupim. Mi jih pa tasca zrihta iz Vipave za 4€ (kupim tudi drazje). I. se bo spremenila v cesnjo. Vcasih jih malica po 6x na dan.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5686 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 08 June 2022 - 11:26 AM

Jaz nimam kje dobit češenj zastonj, 4€ se mi zdi cist OK, sej zdej jih bomo pa itak siti. Danes sem še za taščo vzela. Prejšnji teden jih je pa Katja še na športni dan vzela in so bli baje vsi takoj ob njej, haha.
  • 0

#5687 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 08 June 2022 - 11:46 AM

Kaj to pomeni?

Sekret dol utrga (a je to po vaše? :D)

• 0

#5688 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 08 June 2022 - 11:54 AM

Predvidevam da driska. :D

Joj, pri nas pa še ni češenj in jagod. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5689 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 08 June 2022 - 11:57 AM

Ne, samo veliko kaka po veliko sadja.

• 0

#5690 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 08 June 2022 - 12:07 PM

Mi še čakamo češnje, sosedove so ravno toliko stran od žive meje, da so samo za gledat 😁 Danes je V. našla par koščic na terasi, očitno so jih ptice rabutale :) Jagode mi pa počasi že malo ven gledajo, celo domačih sem danes uspela nekaj zrelih utrgat (ponavadi jih napadejo polži in mravlje, kakor hitro so rozaste).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5691 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 June 2022 - 12:22 PM

Ja _M_ moja izkusnja je taka, da tisto leto,ko niso obrodile ne pri fotru ne pri njegovem kolegu,ki jih prodaja, so bile slabe tudu drugje. So mi pa ful boljse vipavske od briskih, ampak verjetno je to tudi stvar navade...
  • 0

#5692 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 08 June 2022 - 12:43 PM

Jaz sem pa vsako leto fascinirana ob velikosti briskih, ena je za tri nase. :D Okusov se pa sploh ne da primerjat. Trgovinskih in domacih jagod tudi ne.
  • 0

― V. Van Gogh

#5693 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 08 June 2022 - 12:48 PM

Pri nas so najbolj znane Zugerkirschen, ampak se niso dozorele. Bodo pa verjetno kmalu, ker so se zadnjic, ko smo se potikali po teh krajih ze rdecile.

Nazadnje sem kupila turisticno zavarovanje.
  • 0

#5694 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 08 June 2022 - 01:26 PM

Jaz zdaj moram kupiti češnje, prej sem jo imela pri mami, če jih niso prej kosi napadli.

So pa moje najljubše sadje. Stojim zraven gajbice in jem, dokler gre. Briške so res ogromne in izjemno okusne.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5695 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 08 June 2022 - 05:32 PM

Attached File  E14B9834-56CC-4509-803C-D323EF0C8639.jpeg   290.45KB   0 downloads
  • 0

― V. Van Gogh

#5696 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 08 June 2022 - 07:58 PM

V Hofru sva nabavila za dobrih 37: skyr, sojin jogurt, 'tunin' namaz, sojine koscke, sladoled, rogljicke, piskote, banane, borovnice, kuhinjske brisacke

Češnje pa dobiva jutri vipavske od kolega, komaj čakam.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5697 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 09 June 2022 - 07:52 AM

Meni se jih je tudi zaluštalo sem šla v Hofer po malo sadja in kruh pa je bil račun 22€ :o

Ok saj češnje so bile drage pa kupila sem še slinčka ampak vseeno

IMG-20220609-084925.jpg
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#5698 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 09 June 2022 - 08:00 AM

Ma ja res je... Jaz že prav s slabo vestjo vzamem kakšen prigrizek, sladkarijo, ker je to po eni strani nepotreben strošek, ampak vem, da si vseeno lahko privoščimo... Tudi jaz sem vzela včeraj jagode s popustom, ampak le 25, so bile pa res še zelo lepe, nobene plesnive/gnile ni bilo. Ponavadi so tiste za 50% znižane kar slabe, sem se že parkrat zafrknila z nakupom. Sem pa vzela jabolčni čips z mangom, ker se mi je prav zaluštal in so punce nazaj grede s treninga pohrustale 2 paketa, hehe.

Attached Files

• 0

#5699 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 09 June 2022 - 08:28 AM

Meh res so me razočarale so čist vodene in brez okusa :( Tako da če kje najdete res dobre dajte podelit
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#5700 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 09 June 2022 - 09:01 AM

Ta cips z mangom je ful dober (jagodni malo manj) pa se "zdrav" prigrizek je.

V trgovini so meni vse precej bv. Zadnjic sem v Sparu vzela slovenske kao. Kar nekaj so bile.
Za danes sem pa narocila se zadnjo kilo eko jagod (faking 10€, ampak za te vem, da so vedno najboljse), 2 kili briskih cesenj in kilo domacih buck.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users