Tezenis.

Vprašanja
Posted 08 January 2025 - 06:51 AM
[Napoleon]
Posted 08 January 2025 - 07:35 AM
Lisca - tisti "osnovni", ki ga je tudi Jina zadnjič lepila
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 January 2025 - 08:52 AM
Meni je nakupovanje modrčkov nočna mora, prav ne maram tega, ker ne kapiram ravno tega kako izbrat pravo velikost. Prej sem kupovala spodnje perilo pri Linne, ker mami pozna gospo, ki je njihova zastopnica in je hodila k nam prestavljat in prodajat njihove stvari. Ona me je tudi izmerila, zato se nisem obremenjevala z velikostjo, ampak so se mi njihovi modrčki hitro raztegnili (sploh če je bila čipka) in niso bili nič posebnega. No potem pa sem v Parizu šla v Victoria Secret trgovino, kjer me je prodajalka izmerila in povedala kakšno imam njihovo velikost modrčkov in od takrat naprej kupujem samo še njihove modrčke in spodnjice preko spleta (seveda počakam na promocije in razprodaje). Res sem zadovoljna, ker tako lepega dekolteja, kot ga imam zdaj, mi ni še noben modrček naredil. Nosim pa samo push up modele, ker pač nisem naravno obdarjena. Sploh obožujem njihov push up model brez kosti.
Posted 08 January 2025 - 10:34 AM
Meni je nakupovanje modrčkov nočna mora, prav ne maram tega, ker ne kapiram ravno tega kako izbrat pravo velikost.
Nekako tako, ja. Prej, ko sem bila ploh in bolj suha, ni bil tak problem, zdej sem pa čist zgubljena. Pa so mi eni prav 75B pa drugi 80C, zdej pa vedi.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 January 2025 - 03:17 PM
Tole, pa A bra that fits subreddit in Irish bra lady na IG. Ful zanimivo

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 11 January 2025 - 01:27 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 March 2025 - 03:02 PM
Kje kupujejo hlače vaši partnerji, tisti, ki se za v službo oblačijo bolj poslovno? Npr. chino hlače.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 March 2025 - 04:07 PM
Posted 10 March 2025 - 04:26 PM
Posted 10 March 2025 - 04:53 PM
Hvala! Galileo poznam, Pierre Cardin imajo samo v Nami. Za Brooks Brothers pa prvič slišim, pri nas ga ni.
― V. Van Gogh
Posted 10 March 2025 - 05:28 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 March 2025 - 05:44 PM
Normalno so Brooks Brothers kar visoke cene, moj kupuje v outletu. Je pa kvaliteta res neprimerno boljsa od kaksnega Tom Tailorja al Esprit. Pri slednjih dveh firmah tud pogosto najde kaj zase. Pa Tommy Hilfiger in Lacoste imajo ponavadi tud lepe business casual kose.
Posted 10 March 2025 - 06:25 PM
Hvala za predloge! Je v Aleji kupil troje - S.Oliver, Tommy Hilfiger in Galileo.
― V. Van Gogh
Posted 21 March 2025 - 11:57 AM
Kakšne jakne/plašče nosite v tem prehodnem času?
[Napoleon]
Posted 21 March 2025 - 11:58 AM

Posted 21 March 2025 - 12:02 PM
Za moje pojme pod 5 stopinj zjutraj še ni prehodni čas, jaz sem še v zimskem. Ene 5x sem imela jakno letos, pa še to popoldne.
― V. Van Gogh
Posted 21 March 2025 - 12:10 PM
jaz imam imitacijo usnja in mi je dovolj, če je nad 0. Grem pa res zjutraj samo par min peš do avta, potem sem pa samo notri.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 March 2025 - 12:44 PM
Ta teden sem bila spet v zimskih, zjutraj je bilo ful mrzlo. Prej pa v plašču, ki ni volnen, za zimo pretanek. Trenč in usnjeno jaz nad 15 oblečem (sem s kolesom oz. peš).
Posted 21 March 2025 - 12:45 PM
Jaz sem tudi imela bundo, ampak ob 11 sem šla na teren in sem sem se skoraj vžgala, čisto sem bila švicna.
[Napoleon]
Posted 21 March 2025 - 02:54 PM
Jaz tudi ful hitro zašvicam in me to precej moti. Najhitreje takrat, ko zunaj hodim in pridem v nek preveč ogrevan prostor, takrat me kar oblije. Tudi za daljše sprehode razmišljam, da bi rabila nek resen activewear, ker bombažne cunje niso primerne, sploh za v hrib ne. Pa jaz ne znam počasi hodit.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users