Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5661 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 December 2011 - 04:23 PM

Jaz tudi biggrin.gif imam taledva podobna: IPB Image IPB Image
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#5662 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 December 2011 - 06:48 PM

Na živce mi gre nesposoben folk v kuhinji, ki trdi svoje. Mislim fak, okej, če znaš boljše od mene se bom z veseljem česa naučila od tebe in poslušala nasvete, če pa nimaš pojma pa vtihni. Včeraj smo kuhale vino in me niso poslušale. Ven je prišlo tako kislo, da nobena ni mogla pit, sem mogla potem jaz popravljat. rolleyes.gif

Pa ko se že razburjam še to, zakaj d fuck je treba kupit najcenejše vino, kao, itak je kuhano. HALO. Jaz rada jem dobro hrano in pijem dobro vino. Ne pa nekega shita za 1,20eur. rolleyes.gif Ampak valda, proti večini itak nič ne moreš.
V glavnem na živce mi gre folk, ki vedno kupi najbolj poceni hrano, ki je ful manj kvalitetna in manj dobra. No, mogoče pa so od doma navajeni jest crap in ne vejo kakšen okus ima prava stvar. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5663 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2011 - 07:17 PM

Tudi jaz ne maram ljudi, ki nočejo (ne, da nimajo, ampak jim je škoda dat) kupit kaj kvalitetnejšega za
jesti/piti in kupijo crap, potem pa pričakujejo, da boš iz tistega delal čudeže. Meni npr. v eni drugi kuhinji ni
nikak uspelo narediti dobre solate s S Budget bučnim oljem, sem navajena na domačega, kvalitetnega. S
Budget je pa itak 70% belega olja in ena kapljica ali dve bučnega. Ali pa S Budget 0.5 mleko. To je voda, ne
mleko. S Budget je en velik shit shit.

Poznamo pa tudi take, ja, ki so ta glavni, ko si je treba gobec vrtet in deliti nasvete okoli kuhanja, sami pa ne
znajo menda niti tega, kje se štedilnik prižge.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5664 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 December 2011 - 07:23 PM

To je to kar hočem povedat ja. Razumem da nekateri ljudje pač res nimajo denarja in morajo gledat na vsak cent, pa pač ne kupijo najbolj kvalitetnih živil, ampak jim je prioriteta da so siti. Najbolj škrt so ponavadi itak taki, ki imajo. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5665 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 December 2011 - 07:29 PM

Ali imajo pa druge prioritete, no.
  • 0

#5666 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2011 - 07:36 PM

Ja, seveda ... glavno, da imajo najbolj hude mašine doma, 3 avte znamk višjih kakovostnih razredov,
itd., v hladilniku pa poliko, Kekec pašteto in S Budget 0.5 mleko aka vodo. Ja, govorim o enem konkretnem
primeru. XD Mislim, saj meni je vseeno, kaj drugi dajejo vase, ampak se držim 'povej mi, kaj ješ in povem ti,
kdo si'. ;p Pustimo ob strani reveže, govorim za ljudi, ki so relativno dobro situirani.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5667 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 December 2011 - 07:37 PM

Meni grejo taki ljudje, ki ne cenijo dobre hrane in jim je vseeno kaj mečejo v sebe že apriori na živce. Prioritete gor ali dol. biggrin.gif

• 0
Viens, reste ici!

#5668 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2011 - 07:38 PM

yes.gif Jaz obolevam poleg ljudi, ki ne ločijo med dobrim in slabim vinom, med dobrim in slabim kosom
mesa, itd. Težko bi npr. imela partnerja, ki bi mu bilo isto, če bi imel v kozarcu Rumeni muškat ali pa namizno
Mercator vino.

• 0

#5669 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 December 2011 - 07:42 PM

yes.gif Res je.
  • 0
Viens, reste ici!

#5670 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 December 2011 - 07:49 PM

Pa saj takih je ogromno. Ali pa takih, ki jim je čisto vseeno, kaj imajo na sebi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5671 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2011 - 07:51 PM

Vem, da jih je ogromno.

• 0

#5672 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 December 2011 - 07:53 PM

Vem, da veš. -)

• 0

― V. Van Gogh

#5673 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2011 - 07:58 PM

x)

• 0

#5674 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 09 December 2011 - 08:10 PM

QUOTE(Ana @ 9. 12. 2011 - 18:48) View Post

Jaz rada jem dobro hrano in pijem dobro vino.

Zakaj si pa sama ne kuhaš?

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 12. 2011 - 19:17) View Post
S
Budget je pa itak 70% belega olja in ena kapljica ali dve bučnega. Ali pa S Budget 0.5 mleko. To je voda, ne
mleko. S Budget je en velik shit shit.

Poznamo pa tudi take, ja, ki so ta glavni, ko si je treba gobec vrtet in deliti nasvete okoli kuhanja, sami pa ne
znajo menda niti tega, kje se štedilnik prižge.

Joj moja cimra ima vse od S budget. rolleyes.gif Zmanjkalo mi je balzamičnega kisa, pa sem si sposodila njenega. OMG kaka razlika!

Zadnjič sem delala porovo juho, pa sem jo vprašala če bi hotela jesti z mano (da naredim več). In potem pride v kuhinjo in začne razlagat, da njena babi naredi najboljšo porovo juho z gustinom. Jaz sicer nisem vedela sploh kaj je gustin, ker od juh itak jem samo zelenjavne, katere zgostim s krompirjem. Naredim juho, meni je bla super, potem pa proba ona, pa je rekla da ima preveč okusa po krompirju. A dala sem samo en krompir rolleyes.gif Potem ona prime stvar v roke da bo "popravila" in itak zmeče tistega gustina notri toliko, da se je zažgalo dno lonca in je šlo vse skupaj lepo v wc školjko. Pomivala je ona lol1.gif

QUOTE(Jinadaze @ 9. 12. 2011 - 19:49) View Post

Pa saj takih je ogromno. Ali pa takih, ki jim je čisto vseeno, kaj imajo na sebi.

Imaš pacient(ke), ki se res ne znajo oblečt in navesijo vse možno nase in potem mislijo kako so kul in v trendu. Ampak nekateri nimajo denarja, da bi si kupili lepe stvari.

Če nimaš veliko denarja, je najbolje da prihraniš za tiste stvari, ki so nujne/basic in za te stvari daš malo več denarja. Za ostale stvari, pa porabiš kar ti je ostalo in se lepo da skompinirat npr. plašč in hlače od Maisona Scotcha, majčka pa npr. iz Bershke, H&M-a. Tudi z "low budgetom" lahko izgledaš super.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#5675 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 December 2011 - 08:17 PM

Jaz govorim za tiste, ki denar imajo (prav tako glede hrane), ampak jim je preprosto vseeno, kaj dajo nase in vase.

Ana je pa napisala, da jim je hotela pomagat, pa je niso poslušale.

• 0

― V. Van Gogh

#5676 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 December 2011 - 08:19 PM

Podpis na tole hrano. Meggle maslo, Rio Mare tuna, Barilla testenine, Olz toast- to more bit. biggrin.gif Čisto vsega pa tud ne moreš kupit v Lidlu/Hoferju (bog ne daj v Eurospinu ph34r.gif ). Men grejo na živce tudi ljudje, ki nimajo nikakršnega odnosa do hrane! Mene tok pogreje, k vidim pri fantu, da ne pospravijo kruha, ampak ga imajo kar v tistem škrniclju in potem se mečejo stran celi hlebci kruha (res celi, ne kakšen košček-sej to pomoje vsakemu ostane, mi damo tak kruh za kure biggrin.gif ), ker se valda posuši!
  • 0

#5677 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 09 December 2011 - 08:24 PM

Hofer sploh nima vseh živil manj kvalitetnih (daleč od tega), nisi ni vse najbolj poceni. Kakšen Eurospin je druga pesem.

• 0

― V. Van Gogh

#5678 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 December 2011 - 08:36 PM

QUOTE(Zoey @ 9. 12. 2011 - 20:10) View Post

Zakaj si pa sama ne kuhaš?

Saj pa si?
Na živce mi grejo pač ljudje, ki jim je vseeno kaj dajo v usta. Sem že napisala to, nisi razumela poante očitno.
  • 0
Viens, reste ici!

#5679 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 December 2011 - 08:42 PM

QUOTE(Plain Jane @ 9. 12. 2011 - 20:19) View Post

mi damo tak kruh za kure biggrin.gif

Mi tudi, vedno babici, nikoli ne mečemo stran.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5680 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 09 December 2011 - 08:43 PM

Meni pa greta na živce cimra, ki ne ločujeta odpadkov. Jaz se nekaj trudim in dajem kar je za ločevat v posebno vrečko, onadva pa vse zmečeta v isti koš. Še to mojo vrečko.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users