Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5641 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 July 2008 - 09:22 AM

Se sploh ne strinjam s tem, da zna anglescino ze vsak. down.gif

Jaz pa moram priznat, da sem imam v Oxfordu tako zelo lepo, da doma nikogar ne pogresam, in mi sploh ni za prit domov naslednjo soboto.

cry.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5642 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 July 2008 - 09:29 AM

QUOTE(Kinky @ 16. 7. 2008 - 10:22) View Post

To govorijo butli, excuse me, ampak res. Je že tako, da veliko ljudi razume angleško, ampak kokr se pa ti začneš kej bolj ornk pogovarjat s folkom po angleško, pa ima večina zelo majavo znanje, močno okrnjeno besedišče, pa tudi čase uporabljajo bolj napol, da raje ne omenjam sfalirane izgovorjave in netekočega branja. Tako znanje ti pa nič ne nuca, razen če nimaš podnapisov za kak akcijski film z blesavim oz. osnovnim besediščem, da potem veš kaj pomeni, ko nekdo reče I'm gonna fuckin' shoot you, madafaka. laugh.gif

Kinky, uživaj dokler lahko. Usodo boš objokovala kasneje, ko bo luštnega konec. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5643 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 July 2008 - 10:03 AM

Učit se moram it, v petek je še zadnji kvazi izpit. (kvazi zato, ker ga že itak mam naretga s pisnimi deli, samo nekaj malega pogovora bo. )

Nič, grem ven na sončka, na lepo vreme prrisovat zvezek za laboratorijske.. pol bomo pa vidli. Pogrešam fanta, počasi mi bo dopizdilo prenašat tole. Jet again. Pa sej je kul, pol me pa mine pa sem neobčutljiva. Fenk guuuudnes, da mam eno ful vredi osebico ob seb in mi stoji ob strani. Rada jo mam. oops.gif
tk da biolođi
s.
pripravt stvari za kampiranje (grem na kolpo za vikend, jaay)
pospravt cote

Ooourajti den. Peace yo.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5644 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 July 2008 - 10:39 AM

Cenzura cenzura pi-pi-pi..... Jebemu, ta študentska dela... Ja, rabmo za 5 mescev... Ja, imate izkušnje?... Ja, delo je izmensko... Ja, 2€/h...
Kreteniiiiiiiii evil.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5645 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17055 posts

Posted 16 July 2008 - 12:59 PM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 7. 2008 - 10:13) View Post

Meni so jeziki super in grem tudi medjezikovne študije študirat. Pa seveda ni res, da s tem nikakor ne dobiš šihta. Jaz mislim, da ga z ekonomijo težje, ker je ekonomistov ko dreka (pardon izrazu). Pa težko je tistim, ki študirajo kakšen razredni pouk, pa recimo slovenščino, ker se ne rabi glih neki ful učiteljev.

Tole se pa popolnoma strinjam.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5646 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 16 July 2008 - 03:04 PM

pička materna, kak sm pa dans jezna.
ubila, razbila bi vse.
prvo zajebem naslov kamor naj mi pošlje trdi disk z 500gb prostora, ko se le odločm it na pošto pregledat če majo pa če bi mi dal tud brez enga kurčevga listka, pa mi mtka spizdi in nimam ne prevoza, ne keša. ubila bi jo.
kupla sm spodnje perilo. vse prevelko/premalo. zažgala bi vse.
oblečem ene kratke hlače, pa me ful tiščijo. bajs sm. ubila bi se.
frendico probam kontaktirat že 1 teden, pa se mi ne oglasi sploh. prebičala jo bom.
to ni res. manjka se samo še to, da pride foter zvečer domov nažgan.
fak of.
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#5647 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 July 2008 - 06:02 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 7. 2008 - 10:22) View Post

No sej to jim js govorim že skoz, pa se vsi delajo neki pametne (zdej delam v eni priznani nepremičninski firmi, pa se majo za tako visoke, da mi gre na bruhanje).

QUOTE(DiLeMa @ 16. 7. 2008 - 10:29) View Post

To govorijo butli, excuse me, ampak res. Je že tako, da veliko ljudi razume angleško, ampak kokr se pa ti začneš kej bolj ornk pogovarjat s folkom po angleško, pa ima večina zelo majavo znanje, močno okrnjeno besedišče, pa tudi čase uporabljajo bolj napol, da raje ne omenjam sfalirane izgovorjave in netekočega branja. Tako znanje ti pa nič ne nuca, razen če nimaš podnapisov za kak akcijski film z blesavim oz. osnovnim besediščem, da potem veš kaj pomeni, ko nekdo reče I'm gonna fuckin' shoot you, madafaka. laugh.gif

Evo točno to si povedala, kar js mislim. Sm na gimnaziji in sem daleč pred drugimi v razredu glede besedišča, da ne omenjam izgovorjave. Vsi vlečejo neki z ameriškim naglasom, js pa z britanskim.

Angleščina mi gre super, razen slovnice, delam se bolj po posluhu (to me bo še teplo, vem). Nemščino ornk zastopim, mam besedišče, znam komunicirat, ne znam pa pisat. Nemko mamo kot 2. tuj jezik, tako da nas bolj malo naučijo. Španščino pa enako, zelo velik zastopim, znam komunicirat in isto ne znam pisat. Tako da bi šla na tečaj zdaj enkrat.

Ma fora je v tem, da ma mt neke plane, da bom js kr menedžerka, da bom mela gore dnarja, ampak zdej ko delam pač v tem podjetju mene to strašno dolgočasi.

Ne vem no. Js sm tako strašansko zmedena glede vsega. Jeziki mene zelo veselijo, mam posluh za jezike, v matematki sem pa izjemno šibka, ampak ekonomija mi pa gre pa dobro.

• 0

#5648 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 16 July 2008 - 06:06 PM

Godess, ti kar pojdi študirat to, kar te veseli. Dam ti en dober nasvet, katerega lahko poveš mami (mogoče ti bo zamerila) - otroci naj ne živijo sanj svojih staršev.
  • 0

#5649 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 July 2008 - 10:38 PM

Čakam še na odgovor, ampak vse kaže na to, da bom mogla k kardiologu cry.gif ermm.gif
  • 0

#5650 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 July 2008 - 10:39 PM

Sej ne bo hudega, boš vidla! Ti pošiljam pozitivno energijo, šuuu. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5651 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 July 2008 - 10:46 PM

Zakaj, kaj pa je?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5652 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 July 2008 - 11:01 PM

Mah, dokler še nimam nobenih izvidov in če je res kaj narobe, ne bom nič govorila. Sem pa vesela, ker sem končno spregovorila o svoji težavi in sem jo pripravljena zdravit, preden bo narobe.
Je pa možno, da je zadeva tudi posledica stresa in psihičnih zadev, v tem primeru me bodo napotili k psihologu (ki bi ga res rabila, ja, sploh glede mojih napadov panike, ki se vlečejo že 3 leta). Bomo videli, kaj bodo rekli.

Tako, da... Poročam ermm.gif
  • 0

#5653 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 July 2008 - 11:10 PM

ok
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5654 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 18 July 2008 - 02:59 PM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 7. 2008 - 10:13) View Post

Meni so jeziki super in grem tudi medjezikovne študije študirat. Pa seveda ni res, da s tem nikakor ne dobiš šihta. Jaz mislim, da ga z ekonomijo težje, ker je ekonomistov ko dreka (pardon izrazu). Pa težko je tistim, ki študirajo kakšen razredni pouk, pa recimo slovenščino, ker se ne rabi glih neki ful učiteljev.
Pri ekonomistih imam jaz take izkušnje, da tisti z VS težko dobijo delo, UNI pa so vsi, ki jih jaz poznam (pa jih to ni malo) že dobili delo. Pri slovenistiki pa je tudi tako, da se lahko zaposlijo kot lektorji ali kaj podobnega. No, pa saj v družboslovju je danes tako da službe ravno ne dobiš tako lahko kot kupiš kruh v trgovini. Ampak vseeno mislim, da če si sposoben in če se vsaj malo znajdeš se nekje že nekaj najde. Sem pač optimistka, ker sem sama izbrala študij, ki me veseli, kljub slabim obetom za zaposlitev.

Sicer pa ne poslušaj drugih. Izbira faxa je velik korak in naredit ga moraš sama, konec koncev bo to po končanem faxu tvoja služba.
Točno tako. Mami pa le poskusi dopovedati, da ne živi ona tvojega življenja. wink.gif

Spovedujem pa se, da si bolestno želim nekaj sladkega, pa doma ni nič. down.gif Aja pa toliko kot sem vesela, da nisem več sama doma mi je bed, ker ta vikend pa moj dragi ne bo mogel ostati pri meni, tako kot je prejšnja dva.
  • 0

#5655 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 19 July 2008 - 07:41 AM

Še kakšen teden bi bla sama, mojadva prideta že dons.

Pa včeri zvečer sem pojedla tavelik Toblerone 200g. Budala.
  • 0

#5656 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 July 2008 - 11:17 AM

QUOTE(Princeska @ 16. 7. 2008 - 23:38) View Post

Čakam še na odgovor, ampak vse kaže na to, da bom mogla k kardiologu cry.gif ermm.gif

Baje, da bom mogla s kontracepcijo nehat cry.gif umrla bom, ker bom spet čist boga in aknasta in bom mela spet samozavest na nuli cry.gif
  • 0

#5657 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 19 July 2008 - 11:47 AM

Lahko se zaposliš kot lektor s slovenistiko, vendar so plače glede na tom da je strokovno delo, sramotno majhne - še kičaste hostese plačajo več.
  • 0

#5658 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 19 July 2008 - 02:00 PM

Princeska, a tabletke ti škodijo al kak ? Sočustvujem s tabo, jaz se že 5 let borim s kožo, odkar sem nehala s tabletami console.gif

Vse mi hodi viška. dry.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#5659 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 July 2008 - 11:07 PM

QUOTE(Blondi @ 19. 7. 2008 - 15:00) View Post

Princeska, a tabletke ti škodijo al kak ? Sočustvujem s tabo, jaz se že 5 let borim s kožo, odkar sem nehala s tabletami console.gif

Ojoj, a res? ermm.gif Zakaj si pa nehala, tud kak povišan pritisk?
  • 0

#5660 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 20 July 2008 - 08:55 AM

Ne, zaradi krčnih žil, ki so se mi začele delat. down.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users