Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5641 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 05 December 2011 - 04:23 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 5. 12. 2011 - 16:13) View Post

[size=1]
pa drži noge narazen, če ne gre drugače.noo

Najbrž si hotla skup napisat, a? laugh.gif

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#5642 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 05 December 2011 - 04:24 PM

jaaa laugh.gif
  • 0

#5643 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 05 December 2011 - 07:55 PM

QUOTE(Anouk @ 4. 12. 2011 - 16:45) View Post

Resno mi gre na zivce znanstveni jibber-jabber.

Berem nek clanek za izpit, ki ima skoraj vec strani virov kot vsebine in je tako zelo abstrakten, da ga se po tretjem branju ne razumem. Da ne omenjam, da so notri take besede, da se po posvetu s slovarjem in s pomocjo konteksta ne mores prit stvari do dna. Super.
JA! In ko potem končno skapiraš v čem je bistvo, ugotoviš, da bi to kar razpreda na 20+ straneh, lahko povedal v petih stavkih.
  • 0

#5644 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 05 December 2011 - 08:37 PM

QUOTE(Immortelle @ 5. 12. 2011 - 15:25) View Post

- nenapovedani obiski, ki pričakujejo vrhunsko postrežbo, potem pa za mojim hrbtom opravljajo, da jim nisem imela kaj dat na mizo! AJEBES.jpg

Ja, tole je res obupno. Nekateri očitno pričakujejo od človeka, da bo 24 ur na dan v popolni pripravljenosti in z nabasanim hladilnikom, da bo lahko velecenjenim obiskom pripravil gurmansko pojedino v petih minutah. rolleyes.gif
  • 0

#5645 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2011 - 08:40 PM

Mene pa bolj motijo nenapovedani obiski. Zdijo se mi izjemno nekulturni, čeprav je seveda, spet, po neki
čudni logiki, ponavadi tisti, ki ga tako vsiljivo presenetijo, čuden, če ni do ušes nasmejan. Kar se pa tiče
pogostitve - ni bilo enkrat, ko smo doma povedali, da trenutno nimamo nič pametnega za ponudit (kak narezek,
keksi ... pač tega nimamo vedno doma, ker noben tega ne je dosti) in da so si sami krivi, kaj pa se niso prej
najavili, ha ha, boli nas k. Če so lačni, lahko grejo domov jest.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5646 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 December 2011 - 10:09 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 5. 12. 2011 - 16:13) View Post

jjaaa, njej pač gre na živce in je napisala sem, ne rabi razlagat kako to, da ji to gre na živce, ji pač gre,boh pomagaj sleep.gif

meni pa grejo na živce več- številne, veliike družine (5,6,7 ..otrok), katerih starši jamrajo o revščini in pomanjkanju... rolleyes.gif pa drži noge narazen, če ne gre drugače.noo

Misliš skupaj.. Pa js sem iz 7. članske familije. Pa je fuk k je tako stanje kot je in ja starci so bli neumni, paa kaj nej.. evil.gif

men gre pa na živce razvajen folk, k ne zna cenit tega kar ima!
  • 0

#5647 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 December 2011 - 10:22 PM

Mene motijo obiski, ki ne znajo domov. Danes sem npr. povabla družinskega prijatelja na večerjo ob 18h. Pa je še vedno tu in nekaj govori. Jutri pa moram že pred 7h od doma. Danes pa še pod tuš, lase prat, posušit, pospravit posodo itd. Pa kej mira bi imela. Sedaj sem zbežala z izgovorom in ga fant zabava. Ma sej drugače je fajn stric, samo zdej bi mir. laugh.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#5648 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23502 posts

Posted 06 December 2011 - 07:53 PM

Kot je že Ana večkrat omenjala, tudi meni grejo na živce izjave o politiki. Na fb-ju te dni nekateri kar ne nehajo pametovat... rolleyes.gif Jaz se ne vtikam, za katero stranko je kdo, se ne posmehujem nikomur. Mislim si svoje in to je to. Me pa pogreje, ko berem izjave, kako bo šlo zdaj vse v kurac, kako smo zdaj najebali, da je Janković zmagal zaradi primorskih komunajzarsko usmerjenih volilcev in podobne stvari. Na splošno me pogosto zmoti to nasprotovanje med vzhodno in zahodno Slovenijo, oz. pretiran lokalpatriotizem na vseh področjih.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5649 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 December 2011 - 08:25 PM

QUOTE(Marmelada @ 6. 12. 2011 - 19:53) View Post

da je Janković zmagal zaradi primorskih komunajzarsko usmerjenih volilcev in podobne stvari.

No comment.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5650 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2011 - 08:43 PM

Jaz bolj berem, da je Jankovič zmagal zaradi komunajzarskih žabarjev.
Moja starša sta ga volila. x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5651 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86869 posts

Posted 06 December 2011 - 08:45 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 12. 2011 - 20:43) View Post

Jaz bolj berem, da je Jankovič zmagal zaradi komunajzarskih žabarjev.

Saj je, ostalim naj bo pa žal, da so ga volili, ker bo delal samo za Ljubljano, ostala mesta bodo pa propadla v bedi. ˆ-ˆ

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5652 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2011 - 08:56 PM

No, to menda ne bo daleč od resnice, čeprav ... pustimo se presenetiti.
Propadla v bedi zagotovo ne bodo, me pa najbolj zanima, koliko bo delal še za razvoj drugih delov SLO.

• 0

#5653 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 December 2011 - 09:20 PM

Jaz pa nisem volila za nobeno od vodilnih strank, pa tudi nisem pričakovala, da bodo dobili dovolj glasov. Imam pa vsaj čisto vest, ne glede na to, kaj bo. happy.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5654 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2011 - 09:26 PM

Koga pa si volila? woot.gif

• 0

#5655 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 December 2011 - 09:47 PM

Pri nas so šli vsi Jankoviča volit. Po moje zato, ker so vidli, da ima še največ možnosti.. Js in brat pa sploh nisva šla. Ena sestra, ki ne živi več tu, je šla pa s svojo familijo Viranta volit. Ostala žlahta pa spet vsi Jankoviča. Men je vse skup to kr neki in sem srečna, da je konc in na živce mi gredo butaste izjave k se folk neki norca dela itd. Sej je smešno, sam do neke mere. Folk ne zna nehat twisted.gif
  • 0

#5656 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2011 - 09:56 PM

Še zdaleč ni konec, zdaj se bo šele dobro začelo. laugh.gif

• 0

#5657 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 December 2011 - 01:24 AM

dej nehi me strašit, js bom mela nočne more ph34r.gif

• 0

#5658 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 01:29 AM

Politika je kurba, vsepovsod je prisotna in smrdi. ninja.gif

• 0

#5659 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 December 2011 - 01:44 PM

Mene pa skrbi to, da je naš župan prišel v parlament in bodo predčasne volitve za novega župana. tekel mu je že 4. mandat in me res skrbi kako bo z novim županom down.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#5660 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 December 2011 - 02:47 PM

Na živce mi gre, da si kupim lak za nohte, potem pa pridem domov in ugotovim, da že imam dva skoraj identična! wallbash.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users