Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5621 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 12 July 2008 - 11:08 AM

Ocitno sem nesposobna cloveske blizine. Še jebaču, kot je V, se zdi normalno, da me boza in drzi za roko in lubcka, jaz pa bi se kar umaknila nekam, prav utesnjeno sem se pocutila. Nasploh pa zjutraj, ko bi rada spala, pa tole. Eno uro me je objemal in lubckal in bozal po licu in nevemseusekaj (da ne omenjam kok me je ponoci stiskal k sebi, kot da bi se bal da bom nekam sla, halo), preden mi je dopizdilo in sem se vstala. Mislim, vsaj od takega cloveka bi pricakovala malo manj te 'romanticnosti' ali sploh nevem kako naj temu recem, pa ocitno imajo se taki vec custev od mene. Hm, mogoce sem pa ene vrste robot. Vem samo, da ce imam z nekom odnos 'fizicnega, brez custev', tole ne pase v sklop.

In cisto zmeraj se zapletam s takimi, kjer vem, da se ne bom navezala. Vse, samo da ne uporabim custev. Pa sploh ne vem, cesa me je strah. Imela sem ze resno zvezo, ful mi je bilo lepo, nikoli me se ni nihce prizadel, torej kaj? Najbolj me pa boli, da so ljudje, ki so v lajfu toliko izgubili, se zmeraj pripravljeni na ljubezen, medtem ko jaz, ki nisem izgubila NIČ, nisem.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5622 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 12 July 2008 - 01:58 PM

S fantom sva imela malo dramo. Ni bilo fajn. Ampak sem dosegla svoje. oops.gif
  • 0

#5623 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 July 2008 - 02:11 PM

Dolgčas mi je, brez družbe sem, pa ulil se bo lihkar, tko da niti z biciklo nikamr ne morem. Jao ker beden vikend.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5624 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 July 2008 - 04:38 PM

Ful ful ful pogrešam fanta, grozn mi je. Ne vem, kaj me je zdaj napadlo, takih napadov pogrešanja nism mela že 100 let.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5625 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 12 July 2008 - 06:37 PM

Mami je čudna. Včeraj sva šli kupovat nove japanke zame v Mass, pa majo zdaj tam neko akcijo, da dobiš 3 za ceno 2. Zbrala sem si 3, pa je rekla da je 32 € preveč za vse 3, da naj vzamem samo ene. Pa sem vzela ene bele japanke. Pet minut prej je pa dala 20 € za darila za bratovi frendici, ki jih btw sploh ne pozna. Danes mi pa zateži, kako da nimam nobenih črnih japank za na pogreb, da z belimi ne morem it. Eh. Pa saj to je tipično zanjo, da me nč ne posluša.
  • 0

#5626 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 12 July 2008 - 07:18 PM

1L sladoleda sem požrla danes
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5627 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 July 2008 - 07:22 PM

Mojih ni od četrtka do pondelka in sm sama doma, počutm se kt pubertetniški fnt, k nč ne pospravlja ampak sam svinja- pa drgač to sploh ni v moji navadi, sam čist nč se mi ne da pucat. Vse mi je odveč biggrin.gif
Prej sm bla pr babici, sm jih nohte uredila pa hladilnik počistla, pa na pijačo sva šle, prej sm v trgovino skočla in res, še mal bi hodla pa bi kr dol padla, težke noge mam.
Zdj si grem kavo nrdit pa pred tv.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5628 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 12 July 2008 - 07:28 PM

Jaz tud bolj malo pospravljam, če starih ni doma, ker mi končno noben ne skače po glavi. So bli zdej neki časa na morju, pa bi mogli prist danes enkrat sredi dneva. In jaz bi pač danes zjutraj pospravljala in pucala.
Samo oni si zmislijo in pridejo kar včerej zvečer brez povedat. mad.gif
  • 0

#5629 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 July 2008 - 07:29 PM

Jz drgač skoz in tud rada pucam, ko jih ni pa še pospešeno. Sam te dni mi pa res dol visi ker se mi preprost ne da!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5630 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 July 2008 - 11:09 AM

Rea thumbup.gif , moraš si malo "na izi" vzet.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#5631 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 13 July 2008 - 03:13 PM

Taka grozna blebetulja sem ratala. Vse moram pokomentirat in potem kakšno preveč siknem vn.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#5632 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 July 2008 - 08:12 PM

Malo sem žalostna, ker se mi je 1 noht odlomil stran, drugi je pa tudi vs uničen, sicer zaliman, ampak vseeno ni ok. Pri kozmetičarki sem pa naročena šele v torek. Sej vem, da delam iz muhe slona, samo je res zoprno to gledat, na živce mi gre in to ful!
  • 0

#5633 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17055 posts

Posted 14 July 2008 - 12:14 PM

En kolega s katerim sma lani nekej časa mutila, hoče furat nekakšen love triangle. In to po enem letu, pol pa se ne more odločit med mano in mojo kolegico. Niti se nima kaj za odločat. I am soooo over him, over and out.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5634 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 15 July 2008 - 06:15 AM

Ej ampak ta moja sodelavka je vsak dan bolj čudna huh.gif

Včeri se je eno uro trudila, da je sprintala in nalepila slikce od svoje nečakinje in njenega dojenčka. Končala je tam okoli 14h (delamo do 15h). Danes pride ob 6:50 v službo in reče: No, zdej so si to nagledal...zdej dam lahko pa dol. ermm.gif

Če je že lepila naj pusti ane rolleyes.gif

• 0

#5635 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 15 July 2008 - 12:31 PM

žalosti me, da imam okoli sebe polno individualistov in zapetih ljudi. to me utesnjuje. pol se ti pa smejijo, ko umakneš polža s pločnika v travo rolleyes.gif brez nobenega občutka totalno. 100x rajši pričam s klošarji kot s to dolgočasno finočo. pogrešam tople in preposte ljudi.
  • 0

#5636 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 15 July 2008 - 04:18 PM

Zapravljala bi.
  • 0

#5637 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 15 July 2008 - 05:13 PM

Ne da se mi it na koncert. huh.gif blink.gif
  • 0

#5638 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 15 July 2008 - 05:53 PM

Na živce mi že gre to vprašanje, kaj bom šla študirat. Dejansko me to čisto vsak vpraša rolleyes.gif . In ko danes že 650-tič povem, da bom mogoče šla medjezikovno posredovanje angleščina-nemščina-slovenščina, mi človek zavije z očmi in reče, da angleščino itak zna vsak (kar je sicer res), da naj raje namesto angleščine španščino vzamem. Itak sploh ne vem kaj se gre lahko študirat, na naši šoli itak nič ne povejo. Saj na koncu bom pa na kašni ekonomiji pristala, kar sem se zakolnila da ne bom šla. Mt pa itak prav da če greš jezike študirat ne dobiš službe in da naj grem ekonomijo al pa vsaj gradbeništvo študirat rolleyes.gif .
  • 0

#5639 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 July 2008 - 07:39 PM

Z jeziki se da dobit, pa jezikovno posredovanje je fajn wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#5640 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 July 2008 - 09:13 AM

Meni so jeziki super in grem tudi medjezikovne študije študirat. Pa seveda ni res, da s tem nikakor ne dobiš šihta. Jaz mislim, da ga z ekonomijo težje, ker je ekonomistov ko dreka (pardon izrazu). Pa težko je tistim, ki študirajo kakšen razredni pouk, pa recimo slovenščino, ker se ne rabi glih neki ful učiteljev.

Goddess, ko so ti rekli, da pejt španščino rajš ... a imaš dobro predhodno znanje? Ker če greš s šibkim znanjem študirat tuji jezik, boš odletela. Sem se pozanimala pri kolegih študentih in baje se splača it tuje jezike študirat samo tistim, ki res obvladajo, drugače zna bit groza. Poznam eno, ki je šla študirat ANG + NEM in je prvo znala u nulo, nemščino pa tak-tak in se je po prvem letniku izpisala, je rekla, da nikakor ni šlo, da pri nemščini ni mogla sledit vsemu. Ne vem, kako je res, ker pač nimam lastnih izkušenj, ampak samo pravim ...

Sicer pa ne poslušaj drugih. Izbira faxa je velik korak in naredit ga moraš sama, konec koncev bo to po končanem faxu tvoja služba.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users