Plusi & Minusi
Posted 13 November 2009 - 10:09 AM
+ fitnes
+ nova frizurca
- bližajoči se kolokviji
Posted 13 November 2009 - 10:34 AM
+ fant
+ majhne pozornosti
- zapečkarji
- prehladi, gripe
- pozabljivost nekaterih

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 November 2009 - 02:40 PM
Posted 13 November 2009 - 08:34 PM
+začela sem delat stvari za faks, pa poročila so že fertik
+skype
-moj ma gripo
-mami je na radioaktivnem jodu zarad ščitnice
-prevajam eno poglavje o talnih koloidih iz angleščine, v katerem so za lažjo obrazložitev not primerjave s "stock marketom" - delničarstvom itd. how very helpful ... not.
Posted 13 November 2009 - 08:58 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 November 2009 - 10:48 AM
+ vikend
+ bližam se koncu diplome
- brat (kreten, da mu ni para)
- vreme
- bojim se, da mojega kužata že malo kolki matrajo...

- sam še obremenjujem in sekiram se!
Posted 14 November 2009 - 11:24 AM
+ vreme
- občutek, da sem nekaj pozabila nabavit me preganja
- blato v škornjih in sled, ki jo pustijo ko se blato posuši in med hojo pade iz rež
Posted 14 November 2009 - 12:23 PM
-pospravljanje
- zamorjen dan
plus je samo en:
+ babi je očitno zdrava!
Posted 15 November 2009 - 07:57 PM
- bi bilo fajn, če bi končno dobila kaj energije/motivacije za moje faksonarske obveznosti ... sem pa v obdobju medveda, NIČ se mi ne da, NIČ (čeprav se skos nekaj sekiram)
- enih in istih problemov imam že poln organ ... enkrat se mi bo čist odpelalo
- večina ljudi se mi dobesedno gravža in mi gre ob vsem tem na jok ... kako so lahko ljudje nasploh brezbrižni, primitivni, tupi, zabiti, gnili, BLJAK
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 November 2009 - 08:06 PM
+ čokolaaadaaa (bog se me usmili)
+ ful sem dobre volje

- kolokvij jutri, to bo še veselo
- vreme, ki me uspava
- glavobol
- čokolada makes me fat
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 November 2009 - 08:19 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 November 2009 - 08:22 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 November 2009 - 08:33 PM
Najlepše ti prosim.
Posted 15 November 2009 - 09:14 PM
+ moji prijatelji, res so najboljši
+ moj nov pulover LOL
- maček
- ljudje brez kakršnihkoli kriterijev
- negativnost
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 November 2009 - 08:35 PM
- že dva dni me boli glava
- neke me prehlad daje
- konstantno mrzle noge
[Napoleon]
Posted 16 November 2009 - 08:44 PM
+ vsi mi nekaj dajejo zadnje čase

+ dober topel čaj
+ Yuto, ki mi bo pregledal prošnjo
- prijava za Tsukubo se ne premakne nikamor, jaz pa sem očitno sposobna sproducirat samo idiotske stavke
- zebe
- jutri imam faks ob 7h zjutraj, solit naj se grejo
- namesto da bi nam jutri odpadlo predavanje, nam bojo vštulili drugega profesorja, ki bo najverjetneje dve uri nakladal o ničemer
- glavobol
Posted 16 November 2009 - 08:46 PM
upam samo, da ne bom jutri doma pozabla čokolade.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 November 2009 - 08:48 PM

Posted 17 November 2009 - 10:07 PM
Nikič pikič,

hvala

+wireless na faksu, pa IM
+sošolke

+C. je precej boljš
-brat ima vročino itd., upam da bo kmal boljš
-izpiti, seminarske, kolokviji, seveda vse na kupu

Posted 17 November 2009 - 10:16 PM
+ Yuto
+ sošolke in gora smeha danes
- nenadna crknjenost
- dosti dela
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users