Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5986 replies to this topic

#5581 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19881 posts

Posted 20 October 2025 - 12:22 PM

Ja ok. Ampak če ne potuješ veliko in greš prvič nekaj z otroki, vpišeš recimo v google, is Colombia safe, dobiš tole: Violent crime is common in many areas in Colombia. This includes murder, assault, and robbery. In some places, organized crime is rampant. This includes extortion, robbery, and kidnapping.

• 0

#5582 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12597 posts

Posted 20 October 2025 - 12:41 PM

Ja, ampak ce gres na potovanje, se je itak treba pozanimat globje, kot samo prebrati prvi zadetek na googlu.
  • 0

#5583 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18021 posts

Posted 20 October 2025 - 01:10 PM

Vpisi za Turcijo isto ;)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5584 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19881 posts

Posted 20 October 2025 - 01:15 PM

Ja nooooo ok, jaz ne bi Kolumbije izbrala za prvo destinacijo za potovat. Niti drugih južnoameriških držav.  

• 0

#5585 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23831 posts

Posted 20 October 2025 - 02:08 PM

Ja, koga takega kot Frido si recimo predstavljam na Antarktiki, ne pa družine z 2 majhnima otrokoma, halooo. Saj ne da so tam neke ekstremne vremenske razmere, moraš bit primerno opremljen in pripravljen, pa predstavljam si, da moraš imet kakšna posebna dovoljenja, da te sploh spustijo tja. Tudi transport do tja je najbrž svoj zalogaj in drag.

Podgana, tudi v Afganistan jaz ne bi šla na družinsko potovanje, še brez otroka ne bi šla tja. Ampak Antarktika mi je pa res whaaaat. Mogoče se je res samo hecala, ker mi je res neverjetno, da bi kdo sploh pomislil, da bi peljal družino v nek led in sneg, kamor ne hodi nihče drug kot kakšni raziskovalci, ekstremni športniki ipd.:lol:

Se pa tudi meni Kenija in Kolumbija zdita prezahtevna izbira za nekoga, ki ne potuje veliko.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5586 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18021 posts

Posted 20 October 2025 - 03:07 PM

Meni je dejansko Antarktika bolj racionalna ideja od Afganistana, haha. Ali Somalije.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5587 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26268 posts

Posted 20 October 2025 - 03:10 PM

Haha, jaz sem v začetku OŠ enkrat napisala knjigo (slikanico ) o tem, kako sem šla na Antarktiko se družit s tjulnji in pingvini. Sploh ne vem, kako sem prišla na to idejo, ampak sem bila kar en čas obsedena z njo (sodeč po risbah in slikah). Potem sem pa čisto pozabila na to do pred letom ali dvema, ko sem videla, da je ena znanka na FB objavila fotke in filmčke od tam Ampak šla pa vseeno ne bi, haha.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5588 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46399 posts

Posted 20 October 2025 - 03:56 PM

Ne me jebat, a te destinacije je nastela kot altetnative Londonu :lol:

Jaz bi sla na Antarktiko, tud z otroci, sam te cene so brutalne. Imajo prav turisticne opcije, tako da ni nek bav bav. Sam cene so odmaknjenosti primerne.
Kolumbijo sem tud ze gledala (Edelweis leti direkt v Bogoto in Cartageno) sam mi Juzna Amerika nekak ni zaradi varnosti. Mogoce ko bosta otroka starejsa, zdaj me ne vlece tja.
Afganistan ne vem kje je potegnila. Kenija se zdi se najbolj normalna iz liste, ampak ce hocejo turisticno varianto za druzine, ni poceni.

Koliko so sploh njeni otroci stari?
  • 0

#5589 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17970 posts

Posted 20 October 2025 - 04:07 PM

Pa dej to so se zajabavali, se povedala je tako, no :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5590 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46399 posts

Posted 20 October 2025 - 04:10 PM

Ej, ne sledim, kar preberem v tej temi.
  • 0

#5591 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6928 posts

Posted 20 October 2025 - 04:44 PM

Hahaha, jaz je ne spremljam, pa bi rekla, da se je najbrž hecala. A to je ta, ki je imela en intervju o izgorelosti in včasih je snemala vloge s svojim tipom? Ni pa še imela otrok takrat, ko sem jo gledala. Nekaj na njej mi je bilo takrat všeč in hkrati tudi ne, tako da sem nehala spremljati.
  • 0

#5592 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28950 posts

Posted 20 October 2025 - 09:37 PM

^^
Ona, ja. Tudi meni je vzbujala mešane občutke.

Pika je že v šoli. Tamali pa še v vrtcu?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5593 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17430 posts

Posted 21 October 2025 - 09:57 AM

Malo se hahljam, ko vidim kako Ogrin piše glede merjenja sladkorja, kako je to nepotrebno če nimaš glih sladkorne oz med. indikacije, kar je čisto kontra Ani, ki je obsedena s tem. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5594 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28148 posts

Posted 21 October 2025 - 10:00 AM

Ja itak, sicer pa ona je že večkrat pokazala, da nima neke širine, da ne zna spremenit perspektive ko se gre za tematiko, ki ni v njeni domeni.
  • 0

#5595 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88419 posts

Posted 21 October 2025 - 10:01 AM

Ena zdravnica je še na IG, ki ful zagovarja redno merjenje sladkorja, prav obsedena je s tem. Ne morem se spomnit imena, sem ji po hitrem postopku odsledila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5596 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28950 posts

Posted 21 October 2025 - 10:05 AM

Meni se zdi dobro poznati vrednosti, obsedeno pa
ne merim. Imam sicer že vse življenje težavo s t.i. spontano hipoglikemijo, zato ne uživam sladkih stvari brez ustrezne podlage poštenega obroka v želodcu in nosim vedno kakšen prigrizek s seboj.
  • 0

#5597 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28148 posts

Posted 21 October 2025 - 10:24 AM

Pa saj to so normalna nihanja. Samo sladkor, brez podlage kompleksnih oh se hitro presnovi in pride do hitrega padca, ki ga večina žensk občuti tako, da si nenadoma malo švoh. Čisto poenostavljeno povedano. Pri moških je malo manj izrazito, se ne spomnim točno zakaj.
  • 0

#5598 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17970 posts

Posted 21 October 2025 - 11:23 AM

Meni se zgodi vcasih. Ampak to je res redko ker skrbim za prave obroke. Podobno kot Planet imam vedno kaj s sabo. Ker ko in ce pride do tega padca, je kar creepy. Takrat nujno rabim nekaj sladkega, ker se zacnem tresti, svicati, ratam cist adijo. Letos se mi je to pomojem enkrat zgodilo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5599 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28148 posts

Posted 21 October 2025 - 12:06 PM

Meni se majkrat,odkar so se mi hormoni tudi malce stabilizirali po porodih. Je pa kar hudo ja. Pa v nedeljo sem imela prebavne težave, ker sem nekaj bolna, sem parkrat ravno do časa legla, da me ni zložilo.
  • 0

#5600 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28950 posts

Posted 21 October 2025 - 03:01 PM

Fiona, enako. Jaz kdaj nespametno pojem kepico sladoleda v nepravih okoliščinah in…. .

Ora, jaz ne poznam nobene poleg sebe, da bi se ji to dogajalo, čeprav mi je mehanizem logičen. Sem pa zadnjič nekje naletela na ta izraz spontana hipoglikemija.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users