Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5589 replies to this topic

#5581 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19686 posts

Posted Today, 12:22 PM

Ja ok. Ampak če ne potuješ veliko in greš prvič nekaj z otroki, vpišeš recimo v google, is Colombia safe, dobiš tole: Violent crime is common in many areas in Colombia. This includes murder, assault, and robbery. In some places, organized crime is rampant. This includes extortion, robbery, and kidnapping.

• 0

#5582 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12362 posts

Posted Today, 12:41 PM

Ja, ampak ce gres na potovanje, se je itak treba pozanimat globje, kot samo prebrati prvi zadetek na googlu.
  • 0

#5583 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17812 posts

Posted Today, 01:10 PM

Vpisi za Turcijo isto ;)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5584 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19686 posts

Posted Today, 01:15 PM

Ja nooooo ok, jaz ne bi Kolumbije izbrala za prvo destinacijo za potovat. Niti drugih južnoameriških držav.  

• 0

#5585 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23681 posts

Posted Today, 02:08 PM

Ja, koga takega kot Frido si recimo predstavljam na Antarktiki, ne pa družine z 2 majhnima otrokoma, halooo. Saj ne da so tam neke ekstremne vremenske razmere, moraš bit primerno opremljen in pripravljen, pa predstavljam si, da moraš imet kakšna posebna dovoljenja, da te sploh spustijo tja. Tudi transport do tja je najbrž svoj zalogaj in drag.

Podgana, tudi v Afganistan jaz ne bi šla na družinsko potovanje, še brez otroka ne bi šla tja. Ampak Antarktika mi je pa res whaaaat. Mogoče se je res samo hecala, ker mi je res neverjetno, da bi kdo sploh pomislil, da bi peljal družino v nek led in sneg, kamor ne hodi nihče drug kot kakšni raziskovalci, ekstremni športniki ipd.:lol:

Se pa tudi meni Kenija in Kolumbija zdita prezahtevna izbira za nekoga, ki ne potuje veliko.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5586 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17812 posts

Posted Today, 03:07 PM

Meni je dejansko Antarktika bolj racionalna ideja od Afganistana, haha. Ali Somalije.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5587 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted Today, 03:10 PM

Haha, jaz sem v začetku OŠ enkrat napisala knjigo (slikanico 😁) o tem, kako sem šla na Antarktiko se družit s tjulnji in pingvini. Sploh ne vem, kako sem prišla na to idejo, ampak sem bila kar en čas obsedena z njo (sodeč po risbah in slikah). Potem sem pa čisto pozabila na to do prej letom ali dvema, ko sem videla, da je ena znanka na FB objavila fotke in filmčke od tam 🤩 Ampak šla pa vseeno ne bi, haha.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5588 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46265 posts

Posted Today, 03:56 PM

Ne me jebat, a te destinacije je nastela kot altetnative Londonu :lol:

Jaz bi sla na Antarktiko, tud z otroci, sam te cene so brutalne. Imajo prav turisticne opcije, tako da ni nek bav bav. Sam cene so odmaknjenosti primerne.
Kolumbijo sem tud ze gledala (Edelweis leti direkt v Bogoto in Cartageno) sam mi Juzna Amerika nekak ni zaradi varnosti. Mogoce ko bosta otroka starejsa, zdaj me ne vlece tja.
Afganistan ne vem kje je potegnila. Kenija se zdi se najbolj normalna iz liste, ampak ce hocejo turisticno varianto za druzine, ni poceni.

Koliko so sploh njeni otroci stari?
  • 0

#5589 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17629 posts

Posted Today, 04:07 PM

Pa dej to so se zajabavali, se povedala je tako, no :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5590 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46265 posts

Posted Today, 04:10 PM

Ej, ne sledim, kar preberem v tej temi.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users