Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5585 replies to this topic

#5581 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4943 posts

Posted 09 March 2026 - 11:00 AM

Ohoho črni panter :) Meni je naš čisto črni Muri tudi zlezel pod kožo. Še isto barvo očk ima kot vaš.

• 0

#5582 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15779 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 March 2026 - 11:14 AM

Jaaaa, jaz se je na zacetku nisem mogla nagledat, ena sama crna kepa, edino, ko je zazehala, je nekaj belega zasijalo, hehe.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5583 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13012 posts

Posted 09 March 2026 - 01:09 PM

Olivija, ISTA je kot moja prva macica. Sem ravno včeraj gledala stare fotografije, kakšna mačketina je to bila. Črna, z belim flekcom pod vratom in prodornimi očmi. Čisto drugačna kot moja zadnja maca. Kako so si različne...

Uživajte z njo, se spomnim kakšen divjak je bila, ni se pustila preveč božat, igrala se je pa ful rada.

• 0

#5584 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46844 posts

Posted 09 March 2026 - 02:50 PM

Cuker! Zveni pa kot podobna divjakinja kot mamina Lumpa. :)
  • 0

#5585 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30366 posts

Posted 12 March 2026 - 11:27 AM

Olivija, res izgleda divje! Je pa lepa.

Sedaj sem prebrala še Frčicin post za nazaj, ful lepo, da sta začutila dom. 🥲 Upam, da psički zdravje dobro služi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5586 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15779 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 July 2026 - 07:08 PM

Ta nas divjak se je ocitno nomadsko nekam prestavil. Imela je odprt izhod ven in en vecer ni prisla nazaj. Smo jo klicali, pa nic. Cca 1 mesec nazaj je zacela bit vse bolj potepuska in vse manj not z nami. Kak teden nazaj jo je mami opazila, da je prisla na streho od garaze lezat, ampak se ni odzvala na klice.

Kaksna dva tedna mi je bilo kar hudo, ampak saj nic ne mores, ce noce tu ostat. Itak smo jo na ‘silo’ not potegnili, ona si je nasla svoje zatocisce pri sosedu. Je bila vedno bolj divje sorte in ni bila glih najbolj recna notranja macka. Pa koliko enih zivali je polovila in vse pozrla :lol:

Zdej smo pa dobili od kolegov 8 let staro muco, ker se s svojim macjim cimrom nista razumela, ona je rabila mir, on se je pa vanjo zaganjal. Pri nas je po 1 tednu ze cisto sproscena in udomacena. Taka lepa siva tigrica je. Dlaka ji pa izpada za popiz*. :D - nobeni nasi macki do zdej ni toliko odpadala. Povsod po tleh imamo polno dlak, huh.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users