Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5581 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 09:51 PM

Pisuarji zaudarjajo, ovi skreti ne. Pisuarji so meni višek ogabe in nehigiene. Fant pravi,
da skorajda nikoli ne gre na pisuar.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5582 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2011 - 09:51 PM

Haha, okej, tega pa še nisem doživela, če sem že na koga naletela se je samo zasmejal. laugh.gif Pa moški itak hodijo lulat v tiste pisoarje (kera čudna beseda) in so wc-ji, vsaj ponavadi, nedotaknjeni.
  • 0

#5583 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 09:53 PM

Malo presenečeno gledajo, ja, ko stopi ženska notri. Jaz se včasih prav zabavam. laugh.gif
Zdaj sem se spomnila na Samantho iz SATC, ko je prišla na skret v gay diskaču. x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5584 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 27 November 2011 - 09:54 PM

Meni gre na živce, da v diskačih/lokalih ponoči stojijo varnostniki zraven in te mečejo iz moškega wcja. Saj štekam, da na tak način verjetno želijo preprečit, da se folk ne bi naskakoval po wcjih, ampak me vseeno moti, ko se skoraj polulam, se že zaprem v wc in me en besen varko začne ven metat. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5585 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 November 2011 - 09:59 PM

Varko laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 November 2011 - 10:09 PM

QUOTE(Nincha @ 27. 11. 2011 - 21:54) View Post

ampak me vseeno moti, ko se skoraj polulam, se že zaprem v wc in me en besen varko začne ven metat. laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jaz sem na Pagu v campu, kjer imajo sicer zelo urejene wc prostore, naletela na drek pod košem poleg wc-ja!! Halo!? Aja pa da ne govorim kako so tam moški wc-ji urejeni, pri ženskih pa so recimo razkužila (ki so bila prej ob vsakem wc-ju) potrgana dol, ipd. Za povrhu ti pred nosom tiste najhujše finače vržejo papir s katerim so si obrisale roke poleg koša! Grr, kaj me to jezi ej...

• 0

#5587 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2011 - 10:10 PM

Eh, v sosednjem vhodu imajo drek v liftih, beat that. laugh.gif
  • 0

#5588 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 10:17 PM

Človeški, predvidevam? surrender.gif
  • 0

#5589 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2011 - 10:24 PM

Da, v vsej svoji veličini!
  • 0

#5590 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2011 - 10:29 PM

QUOTE(Nincha @ 27. 11. 2011 - 21:54) View Post

besen varko

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#5591 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 11:08 PM

QUOTE(Plain Jane @ 27. 11. 2011 - 22:24) View Post
Da, v vsej svoji veličini!

Ni za verjeti, res. AJEBES.jpg

• 0

#5592 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 November 2011 - 11:13 PM

bruh.gif KAKO LAHKO?!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5593 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 27 November 2011 - 11:16 PM

O ti groza. Še bolj cenim našo hišo in rovte v katerih živim ohmy.gif
  • 0

#5594 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2011 - 11:19 PM

Na OŠ moje mame so vsak teden na WCju našli razmazan drek po ploščicah. To je bilo v WCju otrok iz nižje stopnje, torej od 1-4 razreda. Če smo že pri dreku... wacko.gif wacko.gif

• 0
Viens, reste ici!

#5595 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 11:22 PM

IPB Image

• 0

#5596 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 November 2011 - 11:25 PM

Na škofijski gimnaziji se je tudi to spravil nekdo naredit na enem izmed moških wc-jev, ko sem bila še tam. Bolano. Je ravnatelj kar po zvočniku nekaj o tem povedal.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5597 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts

Posted 28 November 2011 - 12:15 AM

Ni ravno, da bi me živciralo, ker mi je pride toliko blizu, ampak mi pa gredo vedno bolj na jetra "učiteljice". Prav res tiste osnovnošolske, po možnosti nižja stopnja, ker vedno bolj ugotavljam, da imajo največje izmečke od otrok na frisu pa vedno nek prezirajoč izraz, do "drugih" ljudi, ki nimajo priložnosti, da bi svoje otroke tako popolno vzgajali. V isti koš gre večina vzgojiteljic, ki jih poznam. Kakšni so njihovi otroci pa ne bi. Hvala bogu, da sta moja starša (tudi oče, ne glede kakšen je) toliko preprosta, da me nista nikoli filala s takimi glupostmi. Ko gledam njih, se mi zdi, da sm se kr dobr razvila... mentalno mislim.
  • 0

#5598 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 28 November 2011 - 04:55 PM

Še komentar na WC-je: jaz se v javnih vedno zaklenem, če pa ne vem. če je prosto ali ne, pa imam poseben način odpiranja vrat laugh.gif Čisto počasi pritisnem na kljuko, pustim, da se odprejo samo toliko, da niso več zataknjena, potem jih pa spet čisto počasi potisnem noter, tako da ima morebitna uporabnica več kot dovolj časa, da mi jih butne nazaj. sleep.gif Se mi je pa zgodilo na letališču v Stockholmu smz, da sem zaklenila in nisem opazila, da ključavnica ne dela butl.gif oops.gif In sem bila zmotena v procesu uriniranja cry.gif cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5599 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 November 2011 - 07:07 PM

Izgovarjanje evra (€) s širokim e-jem. pinch.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5600 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2011 - 07:22 PM

Ja! Al pa ko vprašaš kok neki stane pa ti odgovori 100 EURO! Kar pike dobim!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users