Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#541 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 January 2006 - 08:33 PM

QUOTE(DiLeMa)
Danes bom mela mokre sanje ... zaradi H'Suan Wen Hua.

Nesramnica.

Ja, naj se otopli..... pa pridi na obisk. Bom ziher mela čas. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#542 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 January 2006 - 08:38 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(DiLeMa)
Danes bom mela mokre sanje ... zaradi H'Suan Wen Hua.

Nesramnica.

Sm pozabla oment, da bo H'Suan Wen Hua na tvojih laskih ... silly me! IPB Image IPB Image

QUOTE(Jenna)
Ja, naj se otopli..... pa pridi na obisk. Bom ziher mela čas. IPB Image

That's a deal. IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#543 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 January 2006 - 08:42 PM

QUOTE(DiLeMa)
Sm pozabla oment, da bo H'Suan Wen Hua na tvojih laskih ... silly me! IPB Image IPB Image

IPB Image

QUOTE(Jenna)
That's a deal. IPB Image

Zgučano. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#544 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 27 January 2006 - 04:35 PM

dopoldne sem si kupla self absorbed balzam za lase in ker nism zdrzala sem hotla it kupit zdle se enak sampon, pa sm sla v en drug salon in ga niso meli ker je po besedah sefice to ful zanc sampon in ga je nehala uporabljat blink.gif
  • 0

#545 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 January 2006 - 04:51 PM

Rozica ... povej oni šefici, da je blesava ... Self Absorbed šampon je super, po sestavinah in po filingu ... meni je po filingu božanski, ful fajno kremasto peno nardi in totalno diši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#546 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 January 2006 - 07:55 PM

Jst si grem pa kupt ta šampon! Jej! :angel8: Sm ugotovila,da ne rabm šampona proti mastnim lasem, ker ni tok panika, pa bi raje kej bolj negovalnga.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#547 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 27 January 2006 - 09:19 PM

ja sj sm ga narocila, tako da ga v ponedeljek dobim. mi pa res ni jasno zakaj so mi ga ze v dveh salonih odsvetovali. verjetno zato ker je najcenejsi rolleyes.gif
  • 0

#548 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 January 2006 - 11:01 PM

QUOTE(crna)
Jst si grem pa kupt ta šampon! Jej! :angel8: Sm ugotovila,da ne rabm šampona proti mastnim lasem, ker ni tok panika, pa bi raje kej bolj negovalnga.

a ta multi viti je negovaln?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#549 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 27 January 2006 - 11:19 PM

Ce pa je multiviti - sestavine so vitamini in olja.To neguje in popravi lasje biggrin.gif hihi
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#550 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 January 2006 - 11:20 PM

Self Absorbed - multivitaminski šampon: vitamini A, B2, B5 in E, ki navlažijo lasno povrhnjico; za vsak dan, ščiti barvo las, neguje, poveča volumen in sijaj.
Sam men tud ni jasn zakaj bi ga v salonih odsvetoval. Tuki je bil men se zdi zlo dobr ocenjen.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#551 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 January 2006 - 11:22 PM

V salonih palamudijo, večina teh frizerjev se itak ne spozna na sestavine. Odsvetuje ga pa zato ker je najcenejši med Tigijevimi šamponi. Matr me razpizdi ko krneki palamudijo, sam da bi dražje prodal.

Drgač je pa daleč najbolj negovalen Oatmeal&Honey šampon, je pa 700 baksov dražji.
  • 0

#552 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 27 January 2006 - 11:23 PM

Meni so pa O&H odsvetovali in cenejse ponujali.V Mabiroru pa jih sparajo biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#553 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 January 2006 - 11:25 PM

Odsvetovali? Jst jih bom razstrelila.
  • 0

#554 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 28 January 2006 - 10:09 AM

QUOTE(DiLeMa)
Odsvetovali? Jst jih bom razstrelila.

Dogodek leta.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#555 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 January 2006 - 01:15 PM

zame bi bil oatmeal pomoje prevec, ker bi mi znal mastit lase (se mi po dveh dneh zmastijo opri lasicscu, konice imam pa suhe) tako da bo self absorbed moj ;)
  • 0

#556 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 January 2006 - 01:17 PM

Ja, za mastne lase je res preveč ker vsebuje ful olj.
  • 0

#557 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 January 2006 - 01:39 PM

no saj se mi je zdelo ;)
dilema, kaksna je razlika med self absorber in oatmeal balzamom?
  • 0

#558 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 January 2006 - 02:00 PM

Self Absorbed vsebuje predvsem vitamine, medtem ko vsebuje Oatmeal & Honey ogromno naravnih olj in je super za suhe lase.
  • 0

#559 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 January 2006 - 02:23 PM

torej grem se po oatmeal in bom self absorbed uporabljala po celih laseh, oatmeal pa samo po konicah. sam je oatmeal drag k hudic;) a poznas kaksen drug balzam po sestavinah/ucinkovitosti primerljiv z oatmealom?
  • 0

#560 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 January 2006 - 02:26 PM

Ne poznam nobenga, ki bi mel že tak na začetku proteine in tolk naravnih olj ... ga še nism vidla, žal.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users