Jump to content

Photo

Gel / pena za umivanje obraza

• Please log in to reply
925 replies to this topic

#541 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 15 June 2012 - 11:10 AM

Kremen je, ja. Meni je vsec, nic ne izsusi, morda se premalo do skripanja ocisti. : ) Moti pa tudi mene parfum visoko na seznamu sestavin. Vsekakor mi za obraz bolj ustreza od medenega za obraz in telo, ki mi izsusuje kožo. Preizkusiti moram se novo razlicico medenega za obraz, so nekoliko spremenili sestavine.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#542 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2012 - 12:06 PM

Meni je Essentielles top, izjemno kremast, rabiš ga samo pikico. Odličen je!
  • 0

#543 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 17 June 2012 - 10:53 AM

Ja saj verjetno smo ga vse dobile. :evilgrin:

Jaz sem zadnjič dobila po pošti, pa mi prvo sploh ni bilo jasno od kot zdaj oni meni to pošiljajo, pa sem se spomnila, da sem naročala testerčke, pa da so verjetno za to poslali. :D
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#544 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 June 2012 - 10:13 PM

Našla super nadomestek za moje omiljeno čistilno olje od L'occitana, ki je šlo iz prodaje.
Gre za Philosophy Purity Cleansing Oil, meni je superca. Naneseš v dlani, malo pomučkaš da rata kremasta struktura - se ne peni - in naneseš na obraz. Super nežno (jaz nimam suhe kože ampak si skoraj upam trdit, da bo ustrezalo tudi takim, in ne bo nič skupaj vleklo), a občutek po umivanju je osvežilen, res čista koža, in predvsem, glaaaadka :D Vonj nič posebnega, nežen, po milu.
Aja, če spere MU ne vem, ker zmeraj uporabim MU remover pred njim.

Posted Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#545 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 02 July 2012 - 08:13 AM

Posted Image

Ukinili. :cry: Prasci, mene resnično zanima kaj je s tem da znova in znova ukinijo redke dobre izdelke ali jim spremenijo sestavine, v slabše seveda.

Coco*, zdaj bom pa jaz tvojo princesko iskala, si jo našla potem, ali je gone forever?

Prav panična sem, ker vem da mi noben izdelek več ne bo tako odgovarjal, kak sem jeznaaaa!
  • 0
Memento mori.

#546 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 02 July 2012 - 01:53 PM

Ja, škoda...
Jaz pa zdaj že nekaj let za umivanje obraza uporabljam Lush Ring of roses in mi je zelo všeč, zdaj pa ga bodo ukinili. Pa še cenovno me pride zelo malo, en kos za okoli 7 € imam sigurno za vsaj 4 mesece. Sploh ne vem, kaj bom kupila, ko mi tega zmanjka. Mogoče bom probala tisti nov roza gel od Neutrogene, ki ga hvalite na forumu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#547 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 July 2012 - 02:52 PM

Zlatolaska, preveri še sestavine na Bebe gelu za umivanju obraza pa si potem sama naredi peno - samo zredčiš z vodo.
sicer jaz čist razumem logiko ukinjanja izdelkov na določenem trgu, sem delala v tem 5 let in pač firma, ki živi od prodaje, bo preklet dobro gledala, da se ji prodaja splača. lahko tut začasno 'ukinejo', ko se prodajo zaloge, ker npr. menjajo embalažo ali kaj takega.

js bom čez ene pol leta, ko porabim trenutne zaloge, tut verjetno probala Neutrogeno grejpfrut.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#548 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 02 July 2012 - 04:49 PM

Zlatolaska probal kumarični gel od Essence, lepo očisti, in ne izsuši kože. Pa še ugoden je. Drugače pa so dekleta hvalile tudi od AOK gele, rozastega še posebaj.
Sem pa tudi jaz pred leeeti uporabljala to peno od Bebe, ampak mi je kožo zategovalo po uporabi.

Posted Image Posted Image
  • 0

[Napoleon]

#549 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 04 July 2012 - 08:55 AM

Zlatolaska, preveri še sestavine na Bebe gelu za umivanju obraza pa si potem sama naredi peno - samo zredčiš z vodo.

Zakon zakon zakon ideja!

Zlatolaska probal kumarični gel od Essence, lepo očisti, in ne izsuši kože. Pa še ugoden je. Drugače pa so dekleta hvalile tudi od AOK gele, rozastega še posebaj.
Sem pa tudi jaz pred leeeti uporabljala to peno od Bebe, ampak mi je kožo zategovalo po uporabi.

Bebe gel in ta AOK imajo vsi SLS-e, tega ne bom uporabljala za obraz, zato pa mi ful prav pride Špelina ideja, bom tak nardila z Essence gelom! Ker sestavinsko je super ampak meni pač gel ni najbolj všeč, dosti raje imam penice. Špela, jaz bi to zmešala kar v flaški od Bebe, ali imaš kako boljšo idejo? V kakem razmerju pa?
  • 0
Memento mori.

#550 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 July 2012 - 08:58 AM

Ta roza AOK na žalost ni enak, kot tisti pred leti. Meni je bil tisti ful boljši!

Zelen bio AOK je tud ful dober, z dobrimi sestavinami. :yes:
Posted Image
http://www.cudovita....showtopic=19418

Zlatolaska, kaj pa Alverde penice? Imajo dve, eno sensitive in eno otroško. Jaz sem imela že obe. Čez malinino Bübchen je pa seveda ni.
  • 0

#551 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 July 2012 - 09:43 AM

po mojem se da v oni flaški od Bebe, o razmerju pa nimam pojma, probaj. tale AOK bioexpert je tut full dober, full nežen, nima SLS-a pa lepo nežno diši.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#552 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 04 July 2012 - 09:46 AM

^ aja, nima? Pol pa sem jaz narobe gledala, pač vidla sem zeleno embalažo pa sem mislila da je to to. Ok pol pa ali Essence gel ali tale. Ni mi jasno pri Bebe gelu za umivanje - piše kao "brez mila", vsebuje pa SLS-e. :hmm:

PJ, samo te malinine penice ni več, ne? Sem jo že iskala. Ja, to od Alverde - otroško verzijo - sem imela namen kupit v ponedeljek, sem šla v tri različne DM-e, pa je niso meli v nobenem. :AJEBEŠ: Kak pa sta tebi bili v primerjavi otroška in sensitive? Slednjo so sicer imeli.

Meni je bila ta Bebe tak všeč, ker je bila res ona bogata kremna pena, ki je že spominjala na stepeno smetano, drugače sovražim tiste pene ki so kot neke razredčene vodne brozge, ta je bila res 1a, škoda..
  • 0
Memento mori.

#553 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 04 July 2012 - 03:23 PM

Kaj pa če poskusiš s kašno drugo peno od Bubchen? MAlinine že dolgo ni več, in je bila res super, jaz sem potem imela eno z banano, mangom, mislim, da je bila tudi ena Princess. Ali pa od Babylove kakšna.
Tudi od Cadea Vera je bila precej pohvaljena, ampak je bolj vodena, tako da ne pride v upoštev.
  • 0

[Napoleon]

#554 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 July 2012 - 03:51 PM

Tista Princess ni 'prava', ni to to, stara je šla iz prodaje lani februarja. Sem poskušala z drugimi nekaj vmes, ampak sem potem začela uporabljati tisti Essence kumara-limeta gel in ga ne morem prehvaliti.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#555 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 05 July 2012 - 01:37 AM

Meni pa od Essence ni ustrezal. Sem imela občutek, kot da bi mi nek film pustil na obrazu. Pa tudi pudra mi ni očistil, kar jaz pričakujem od gela.
Jaz pa tega ne morem prehvaliti

Posted Image
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#556 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 05 July 2012 - 05:00 AM

Meni je bil ta čisto preveš agresiven na dolge proge, prav skuril mi je kožo na določenih mestih, čeprav poleti nimam niti najmanj suhe. :o Nazačetku sem bila navdušena, potem pa je bilo obupno, praj luskala sem se. Pa sestričnama, ki sta ga uporabljali, se je zgodilo isto.
  • 0
Pablo Picasso

#557 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 05 July 2012 - 06:30 AM

Meni je pa ravno to všeč, da očisti v nulo! Je res, da mi malo izsuši kožo, ampak pazim na to, da takoj nanesem tonik.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#558 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 05 July 2012 - 06:57 AM

Saj Essence tudi spuca v nulo, vsaj meni (ne uporabljam pudra, ampak ko sem bila namazana z vsem živim, tudi nekim hardkor zacementiranim pudrom, sem umila dvakrat in je šlo vse dol (pa tudi sicer bi dvakrat, ker imam s tem mejkapom vedno neko sliko kože v glavi in kako ostane puder v porah in se naredijo mozolji, haha, in si umijem drugič za vsak slučaj). Joj, brr, nočem niti razmišljati, kaj mi je naredil s kože okoli ustnic, kot da bi me nekdo grobo odrgnil okrog ust, prav rdeče sem imela, so me vsi zafrkavali, če sem se ljubčkala s kakim bradatim mornarjem, unlol.
  • 0
Pablo Picasso

#559 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 05 July 2012 - 01:57 PM

Coco, jaz bi ponosno pritrdila, da sem se ljubčkala in to s kapetanom.

Jaz sdaj Schellerja uporabljam odkar medenega Nuxa za obraz ne prodajajo več. V bistvu sem ga tudi prej že. Sem hotela kupiti tega za suho kožo, ampak ga nisem, ker sem imela pomladi težave s perioralnim dermatitisom:S Zdaj bi si ga pa kupila, ker bi malo spremembe in vonj pogrešam. Je res prišel ven Nuxe medeni gel za obraz s spremenjenimi sestavinami? Meni je odgovorjal, je pa manj nežen kot Scheller bi rekla.
  • 0

#560 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 06 July 2012 - 11:52 AM

Coco, jaz bi ponosno pritrdila, da sem se ljubčkala in to s kapetanom.

Je res prišel ven Nuxe medeni gel za obraz s spremenjenimi sestavinami?

:lol: Morettina, ti si taka faca!!

Res. Jaz ga uporabljam, sem zadovoljna, nezen, ne ocisti do skripanja, ce slucajno to pricakujes. : ) Sestavin se nisem imela casa dati v oceno.

Me pa sedaj mika zeleni AOK, ki ga tako hvalite.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users