Gel / pena za umivanje obraza
Posted 15 June 2012 - 11:10 AM
Posted 15 June 2012 - 12:06 PM
Posted 17 June 2012 - 10:53 AM
Jaz sem zadnjič dobila po pošti, pa mi prvo sploh ni bilo jasno od kot zdaj oni meni to pošiljajo, pa sem se spomnila, da sem naročala testerčke, pa da so verjetno za to poslali.Ja saj verjetno smo ga vse dobile.
![]()

[Napoleon]
Posted 26 June 2012 - 10:13 PM
Gre za Philosophy Purity Cleansing Oil, meni je superca. Naneseš v dlani, malo pomučkaš da rata kremasta struktura - se ne peni - in naneseš na obraz. Super nežno (jaz nimam suhe kože ampak si skoraj upam trdit, da bo ustrezalo tudi takim, in ne bo nič skupaj vleklo), a občutek po umivanju je osvežilen, res čista koža, in predvsem, glaaaadka

Aja, če spere MU ne vem, ker zmeraj uporabim MU remover pred njim.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 July 2012 - 08:13 AM
Ukinili.

Coco*, zdaj bom pa jaz tvojo princesko iskala, si jo našla potem, ali je gone forever?
Prav panična sem, ker vem da mi noben izdelek več ne bo tako odgovarjal, kak sem jeznaaaa!
Posted 02 July 2012 - 01:53 PM
Jaz pa zdaj že nekaj let za umivanje obraza uporabljam Lush Ring of roses in mi je zelo všeč, zdaj pa ga bodo ukinili. Pa še cenovno me pride zelo malo, en kos za okoli 7 € imam sigurno za vsaj 4 mesece. Sploh ne vem, kaj bom kupila, ko mi tega zmanjka. Mogoče bom probala tisti nov roza gel od Neutrogene, ki ga hvalite na forumu.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 July 2012 - 02:52 PM
sicer jaz čist razumem logiko ukinjanja izdelkov na določenem trgu, sem delala v tem 5 let in pač firma, ki živi od prodaje, bo preklet dobro gledala, da se ji prodaja splača. lahko tut začasno 'ukinejo', ko se prodajo zaloge, ker npr. menjajo embalažo ali kaj takega.
js bom čez ene pol leta, ko porabim trenutne zaloge, tut verjetno probala Neutrogeno grejpfrut.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 July 2012 - 04:49 PM
Sem pa tudi jaz pred leeeti uporabljala to peno od Bebe, ampak mi je kožo zategovalo po uporabi.

[Napoleon]
Posted 04 July 2012 - 08:55 AM
Zakon zakon zakon ideja!Zlatolaska, preveri še sestavine na Bebe gelu za umivanju obraza pa si potem sama naredi peno - samo zredčiš z vodo.
Bebe gel in ta AOK imajo vsi SLS-e, tega ne bom uporabljala za obraz, zato pa mi ful prav pride Špelina ideja, bom tak nardila z Essence gelom! Ker sestavinsko je super ampak meni pač gel ni najbolj všeč, dosti raje imam penice. Špela, jaz bi to zmešala kar v flaški od Bebe, ali imaš kako boljšo idejo? V kakem razmerju pa?Zlatolaska probal kumarični gel od Essence, lepo očisti, in ne izsuši kože. Pa še ugoden je. Drugače pa so dekleta hvalile tudi od AOK gele, rozastega še posebaj.
Sem pa tudi jaz pred leeeti uporabljala to peno od Bebe, ampak mi je kožo zategovalo po uporabi.
Posted 04 July 2012 - 08:58 AM
Zelen bio AOK je tud ful dober, z dobrimi sestavinami.

http://www.cudovita....showtopic=19418
Zlatolaska, kaj pa Alverde penice? Imajo dve, eno sensitive in eno otroško. Jaz sem imela že obe. Čez malinino Bübchen je pa seveda ni.
Posted 04 July 2012 - 09:43 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 July 2012 - 09:46 AM

PJ, samo te malinine penice ni več, ne? Sem jo že iskala. Ja, to od Alverde - otroško verzijo - sem imela namen kupit v ponedeljek, sem šla v tri različne DM-e, pa je niso meli v nobenem.

Meni je bila ta Bebe tak všeč, ker je bila res ona bogata kremna pena, ki je že spominjala na stepeno smetano, drugače sovražim tiste pene ki so kot neke razredčene vodne brozge, ta je bila res 1a, škoda..
Posted 04 July 2012 - 03:23 PM
Tudi od Cadea Vera je bila precej pohvaljena, ampak je bolj vodena, tako da ne pride v upoštev.
[Napoleon]
Posted 04 July 2012 - 03:51 PM
Pablo Picasso
Posted 05 July 2012 - 01:37 AM
Jaz pa tega ne morem prehvaliti

Posted 05 July 2012 - 05:00 AM

Pablo Picasso
Posted 05 July 2012 - 06:30 AM
Posted 05 July 2012 - 06:57 AM
Pablo Picasso
Posted 05 July 2012 - 01:57 PM
Jaz sdaj Schellerja uporabljam odkar medenega Nuxa za obraz ne prodajajo več. V bistvu sem ga tudi prej že. Sem hotela kupiti tega za suho kožo, ampak ga nisem, ker sem imela pomladi težave s perioralnim dermatitisom:S Zdaj bi si ga pa kupila, ker bi malo spremembe in vonj pogrešam. Je res prišel ven Nuxe medeni gel za obraz s spremenjenimi sestavinami? Meni je odgovorjal, je pa manj nežen kot Scheller bi rekla.
Posted 06 July 2012 - 11:52 AM
Coco, jaz bi ponosno pritrdila, da sem se ljubčkala in to s kapetanom.
Je res prišel ven Nuxe medeni gel za obraz s spremenjenimi sestavinami?

Res. Jaz ga uporabljam, sem zadovoljna, nezen, ne ocisti do skripanja, ce slucajno to pricakujes. : ) Sestavin se nisem imela casa dati v oceno.
Me pa sedaj mika zeleni AOK, ki ga tako hvalite.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users