Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#541 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 March 2006 - 06:43 PM

Neee.. Oba sta Natural. Ista pudra istega odtenka. Čudno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#542 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 March 2006 - 06:45 PM

Ok, to je pa res čudno. rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#543 barbika

barbika

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts
  • Interests:moda, glasba...

Posted 21 March 2006 - 12:30 AM

oops.gif laugh.gif tongue.gif Men je najbolši pudr True match, kr ni zlo suh in še lepo tko naravno zgleda, kt da nisi napudran.
  • 0

#544 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 21 March 2006 - 05:45 PM

Sej Revlon CS Natural ni komedogen ne?

Sonchika, ti k ves iz glave, kateri pudri v kamnu so dobri in niso komedogeni?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#545 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 March 2006 - 06:19 PM

Marmelada, CS Natural mnogm povzroča mozolje in ogrce. Sicer ni komedogen, ampak vseeno maši pore. Boljši je Original.

Pudrov v kamnu pa ne poznam dobro, pa ti ne vem svetovati.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#546 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2006 - 06:45 PM

Moram še jaz poročat glede CS Natural. Sem vedno mislila, da mi ne maši por, ampak to zgolj zato, ker sem ga imela na obrazu samo ob petkih zvečer minimalno in sem ga premalo uporabljala. Sem pa ta vikend oz. že v petek skos neprestano naokoli letala in sem ga imela gor ene 3 dni skooos, 24/7. Rezultat je pa bil prvi mozolj po dveh mesecih ... in to ogromen podkožni na bradi. Sicer je zdej že skoraj splahnel, ampak vseeno se bom pudra od sedaj naprej raje izogibala. Sem pa ful jezna, ker se mi zdi puder drugače zares fenomenalen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#547 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 March 2006 - 07:01 PM

Meni je pa Original še boljši, samo kaj, ko nimajo odtenka.
  • 0

#548 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 21 March 2006 - 07:53 PM

A je Original bl prekrivn al kako? v čem se sploh razlikujeta?
a so odtenki isti kot pri Natural??
  • 0

#549 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 21 March 2006 - 09:50 PM

res nista enaka odtenka buff cs natural in buff cs original ? to je pa čudno.. še dobro da nisem naročila.. ermm.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#550 ŁabeŁŁa

ŁabeŁŁa

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 21 March 2006 - 10:13 PM

Kateri puder v kamnu (ali prahu) pa priporočate za mešano - mastno kožo (nagnjeno k mozoljem)??

Zato, ker že imam samo tekočega, potem se čez 2 uri že nenormalno svetim in potrebujem nekaj kar bi matiralo, to pa lahko dosežemo le s pudrom v kamnu ali prahu, kajne??
  • 0

#551 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 March 2006 - 01:08 AM

QUOTE(ŁabeŁŁa)
Kateri puder v kamnu (ali prahu) pa priporočate za mešano - mastno kožo (nagnjeno k mozoljem)??

Zato, ker že imam samo tekočega, potem se čez 2 uri že nenormalno svetim in potrebujem nekaj kar bi matiralo, to pa lahko dosežemo le s pudrom v kamnu ali prahu, kajne??

vem za max factor creme puff translucent, ta matira-je brezbarven in samo uniči sijaj,meni je full fajn
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#552 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2006 - 11:39 AM

Jaz imam Creme Puff Translucent in nikakor ni brezbarven. Meni se zdi v bistvu precej temno rjave barve, in mi je pretemen. ermm.gif
  • 0

#553 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 22 March 2006 - 11:40 AM

QUOTE(sonchika)
Marmelada, CS Natural mnogm povzroča mozolje in ogrce. Sicer ni komedogen, ampak vseeno maši pore. Boljši je Original.

Pudrov v kamnu pa ne poznam dobro, pa ti ne vem svetovati.

Fak no... sad.gif A zdej bom pa mogla novga kupit... Ker drugače je tudi meni ta puder ful fajn.
Poleg tega Revlon original, kateri od tekočih so še dobri in nekomedogeni?
  • 0

#554 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2006 - 11:42 AM

Marmelada ... sej ni 100% zihr, da ti bo delal mozolje. Sprobaj ga, mogoče ti ne bo.
  • 0

#555 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 March 2006 - 11:47 AM

QUOTE(Marmelada)
Poleg tega Revlon original, kateri od tekočih so še dobri in nekomedogeni?

pomoje od L'oreala True match in tanov Infallible, oba. Pa Max Factor Colour adapt .. če ni res me pa popravte laugh.gif
  • 0

#556 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 22 March 2006 - 12:05 PM

Dilema, Revlonov CS Natural že imam doma nekaj časa. Ampak ne vem, al mi dela ogrce al ne... ermm.gif Sem bolj al manj doma, tako da ga uporabljam samo 2x na teden približno, ko grem ven. Zdej me je pa mal zmedlo in ne vem, al ga še uporabljat, al ne sad.gif

A s CS original rata lih tko naraven videz kot z Natural? Kolk pa stane original?
  • 0

#557 leni

leni

sramežljivec

• Člani
  • 62 posts

Posted 22 March 2006 - 02:44 PM

Jaz sicer nisem Dilema, pa bi ti vseeno povedala svoje izkušnje glede REvlonovih pudrov.

CS natural je meni zelo delal ogrce. Prej jih sploh nisem mela, po tem pudru pa so mi kar izbruhnili. Potem pa sem ga fino podarila sestri in ogrcov več ni.

Meni je original še bolj všeč in če ga dobro razmažeš, je za mastno kožo dosti boljši. Za poleti pa je enkraten CS lite, vendar ni tako močno prekriven.
  • 0
Pozdravček, leni

#558 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 22 March 2006 - 02:57 PM

Ja, ampak Lite baje nima svetlih odtenkov. Jaz sem pa svetlopolta in rabim zelo svetlega. Sam nekaj mi ni jasno...baje naj bi bil pri CS Natural titanov dioksid tisti, ki enim ne paše na kožo in jim maši pore? Ampak CS Original ima ravno tako kot CS Natural na 3. mestu titanov dioksid, če se ne motim ermm.gif: In CS Original ima še komedogeno sestavino-oleyl alcohol, sicer proti koncu sestavin, ampak jo ima. Kako potem, da zna CS Natural mašit pore, CS Original pa jih ne? ermm.gif
  • 0

#559 *daja*

*daja*

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 22 March 2006 - 03:52 PM

Je katera že probala puder v peni od Avona?
  • 0

#560 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 March 2006 - 06:56 PM

Meni tisti v peni ni všeč. Sem pa brala ocene in ljudem ustreza. Je pa res, da ni ravno pretirano prekriven. Pa ne izsuši tako kot DMM.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users