Jump to content

Photo

Potovanja...

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#541 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2023 - 04:42 PM

Kam se kaj to poletje odpravljate na dopust?

• 0

#542 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 02 March 2023 - 05:07 PM

Joj, idej oz zelja je toliko, samo ne vem kako bodo finance to prenesle. 🙈 Glede na to da sem bila za pocitnice v Dubaju nekak nisem kaj drugega planirala.

Ampak zdaj smo prisli na idejo da bi sli na Cotswolds way poleti in smo ravno danes za julij solidne karte nasli. Tako da se zna zgodit, da bo to spet aktiven dopust.

Gospod so tudi nekaj omenjali, da bi sel na nek aviatorski dogodek v UK, ne spomnim se cisto tocno kak se rece eventu.
Pa se malo na vikend na HR.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#543 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 02 March 2023 - 05:21 PM

Korzika verjetno.
  • 0

#544 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 02 March 2023 - 05:32 PM

Ora, a s trajektom? Z letali je ful nedostopna s tega dela Evrope :(

Mi se ne vemo, moj oce ma 60 let glih vmes med mojim kolektivnim in mi to malo rusi plane...
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#545 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 02 March 2023 - 05:33 PM

Samo na Hrvasko 🙈
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#546 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 02 March 2023 - 05:51 PM

Ja s trajektom, sanjava da gremo ze enih 5 let. Pa nizozemska je se ena taka neizpolnjena zelja.
  • 0

#547 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 02 March 2023 - 06:06 PM

Jaz pa ne vem. Imamo vikend, ampak plaža tam je čisto neprimerna za tako majhne otroke. Hrvaška je opcija, ampak spet bolane cene pa zadnji vlak za rezervacije je zdaj. Še najrajš bi npr. na kak grški otok letela ali s trajektom, samo pojma nimam, kako bi to izgledalo s takrat 6-mesečnico.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#548 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 02 March 2023 - 06:49 PM

Na Kolpo za vikende mogoče. Drugače bomo "na malti" (z malo začetnico).
  • 0

#549 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 02 March 2023 - 07:05 PM

Matilda, zakaj pa ne greste izven sezone?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#550 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 March 2023 - 07:06 AM

Lahko gremo. Dileme ostajajo enake, mesec gor ali dol.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#551 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 03 March 2023 - 07:13 AM

Ampak Grcija je se vedno ene 3x drazja kot Hrvaska. Ne vem, vsaj po tem, kar gledam pa gledam veliko.
Kaksna pa je neprimerna plaza za nemobilne? Ni dostopa z vozickom, to mislis?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#552 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 March 2023 - 07:25 AM

Ni sence, ni dostopa z vozičkom, neudobni prodniki za boso hojo, spolzko kamenje na poti v morje.

Aja, da je Grčija še ful dražja? Nisem še gledala ponudb. Potem se pa opcije ožijo... 🤷 Mojmu je pa zaradi vikenda brezveze, da bi zapravljal za Hrvaško. Saj pravim, ne vem. Na vikend bomo itak šli.
  • 0

Bill Bullard

#553 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 03 March 2023 - 07:37 AM

Letalo pa trajekt (ze ta je v vec 100€) ne bosta nikoli cenejsa kot apartma pa par km voznje.
Plaze so pa tudi boljse kot to, kar opisujes. Ampak to je za odrasle problem, ne za otroka :)
  • 0

Tumblr

#554 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 March 2023 - 07:58 AM

Če je bil kdo na Sesljanski plaži, potem ve o čem govorim, se mi zdi za dojenčke kar neprimerna. Drži, da sem pa razvajena, jaz bi pač rada otroka v vodo nesla brez čevljev za vodo in strahu, da bo spodrsnilo, ampak to je pa moj problem. :)
  • 0

Bill Bullard

#555 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 03 March 2023 - 08:09 AM

Jaz sem gledala za odhode z Brnika na grške otoke in pride nočitev z zajtrkom v povprečju na osebo okrog 700 €, mogoče dobiš tudi za 50 € manj, pa aranžmaji, kjer je samo nastanitev, so malo cenejši, samo kje je potem še vse ostalo, če za nas pride že to med 1500 in 2000 za en teden. 

• 0

#556 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 March 2023 - 08:10 AM

Po tem našem failu na lanskem dopustu (čeprav jaz bi takoj šla na isti kraj, ampak sama😂) letos iščem kaj ugodnega z bazeni na Hrv, očitno bo to hotel. In max 4-5 dni.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#557 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 03 March 2023 - 08:21 AM

Ja, mi smo na tem že par let. Brač, Primošten, lani Drvenik... letos  pa čisto blizu, Poreč, AI za 5 dni, blizu morja (zame) in z bazeni (za tamalo). 

In to je pač kompromis, ni to moj sanjski dopust. To bi šla jaz spet na Vis, v dvoje, haha. 

• 0

#558 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 March 2023 - 08:47 AM

Jaz pa najvecji problem vidim v cenah za rentacar, ki so bile ze lani bozjastne. Letalske niso nic v primerjavi s tem, sploh za Italijo recimo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#559 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 03 March 2023 - 08:48 AM

Kaj pa Albanija? Tam je bolj budget :) nam je bilo lani na roadtripu kul.
  • 0

#560 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 03 March 2023 - 08:51 AM

Relax ima ful ugodne ponudbe za Crno Goro pa mogoce tudi za Albanijo. Z letalom. Je bil katalog par dni nazaj, ampak ga ne najdem vec, da bi znala povedati. Okoli 500€.
  • 0

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users