Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#541 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 November 2011 - 11:49 AM

O bog, bom pa že vedla kaj sem pa nisem. laugh.gif Btw imel je rojstni dan prejšnji mesec (20) pa mu nisem nič dala, ker preprost ni bilo sredstev, no sem ga pa šla nepričakovano obiskat, tud to je neki. laugh.gif Tko da to bo bolj dva v enem. smile.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#542 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2011 - 12:00 PM

To je spet relativno kaj je za koga drago darilo. Za mene je drago darilo naprimer 200+ eur, tam do 150eur mi je pa normalno. Za nekoga pa je 30eur drago darilo.
  • 0
Viens, reste ici!

#543 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 27 November 2011 - 12:04 PM

QUOTE(_M_ @ 27. 11. 2011 - 10:25) View Post

ej, jst imam enga že min. 5 let, je kr ena leva znamka (če je to sploh znamka, haha), pa mi še vedno dela. tako da ne bom preveč komplicirala.
najprej bom pogledala po naših trgovinah, če imajo kakšnega ugodnega, drugače bom pa naročila, ma za več kot 20 € ziher ne. smile.gif

Jaz imam tegale od Grundiga:
IPB Image

Dobila sem ga za darilo poleg ostalih naprav iz te iste linije (mislim, da jih je špar imel na nalepke) tako da ne vem točne cene. Jaz sem z njim super zadovoljna. Vodo zavreje v manj kot minuti.
  • 0

#544 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 27 November 2011 - 03:29 PM

Jaz sem fantu že dala predčasno darilo za Miklavža. laugh.gif Navadno črno basic majico z dolgimi rokavi. Njemu vedno dam za Miklavža darilo, ne za božič/novo leto.

Eni prijateljici bom najbrž aromatiziran zeleni čaj + še kakšno malenkost zraven. Mogoče bom kaj spekla ali pa še kaj kupila, ne vem.

Drugi prijateljici pa ne vem, sploh nimam idej...
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#545 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 November 2011 - 07:28 PM

Meni je 150 € za novoletno darilo za enega že malo absurdno.
huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#546 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 27 November 2011 - 07:43 PM

Ja, jaz sem tudi takega mišljenja, da se za rojstni dan kupi nekaj več, za novo leto/božič, obletnice ipd pa kaj malega.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#547 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 27 November 2011 - 07:50 PM

Vse ste ful pridne, jaz sploh nič ne razmišljam niti nimam nobenih idej. Drugače se mi zdi pa 50e za darilo za fanta nekaj čist običajnega, za obletnico, rd in božička vedno približno toliko zapravim.

Grem brat to temo, da dobim par idej. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#548 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 November 2011 - 08:11 PM

Joj, meni je to vse veliko. oops.gif biggrin.gif No, 50 € za rd že, drugače pa kar težko kaj več. Glede na to, da sem študentka in ubistvu šele ene leto delam, da služim malo za sprot, si kaj večjega res kar težko privoščim. No, ampak za fanta za rd se potrudim. Itak pa če je cenejše darilo, še ne pomeni, da je vredno kaj manj (pa ne da je kaj narobe če da kdo več, pač kolikor vsak zmore, ane wink.gif ).

Lani se mi je zelo dopadla vroča čokolada na palčki (z dodatkom viskija) in mogoče to uporabim letos še za koga.
Bom pa poiskala letos kakšno stvar v Londonu, tako da nimam še čisto dodelano kaj kdo dobi. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#549 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46031 posts

Posted 27 November 2011 - 08:43 PM

Glede vrednosti daril je moje stališče tako: če bi imela kje vzet, bi tudi jaz za darilo zapravila 200€, če bi to razveselilo obdarovano osebo. Žal pa toliko denarja nimam, zato je pač moj budget nižji. Ne glede na to koliko zapravim, se vedno trudim poiskat darilo po okusu obdarovanca. Ne obdarujem samo, da obdarujem, temveč skušam dat darilu tudi osebno noto. Včasih mi sicer spodleti, ampak v večini primerov pa kar zadanem. biggrin.gif

Za babico bom nabavila predpasnik ali nek dekorativen okrasek v tej trgovini: http://www.sassandbelle.co.uk/ (ker je pač nora na kičarijo laugh.gif)
fifa, morda dobiš kakšno idejo. wink.gif
  • 0

#550 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 November 2011 - 09:08 PM

TASH, kje pa je ta factory store?
  • 0

#551 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 27 November 2011 - 09:41 PM

Jaz fantu za RD nisem kupila nič posebnega, ker si takrat nič takega ni želel, zato bo sedaj darilo dražje. Vsi ostali pa dobijo malenkosti. Bibil pa drugače tudi samo s čokolado zadovoljen, ampak enostavnosi res želim mu kupiti to, ga razveseliti in to je vsa znanost - ne glede na ceno.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#552 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2011 - 09:46 PM

Jaz precej najebem, ker ima RD dva dni pred božičem. laugh.gif In ni variante, da bi mu oboje združila v eno darilo, zraven pa zažvrgolela vse najboljše in vesele praznike, to mi je ful grdo. Tako, da je kar "strošek" (pač lep strošek), ampak je on na prvem mestu, božič mi tud veliko pomeni in mi je to ful v veselje pa tud če do naslednjega meseca nimam za burek.
  • 0

#553 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 27 November 2011 - 10:04 PM

Moj fant pa ima RD v začetku decembra in mu ponavadi res samo to podarim. Potem za novo leto mogoče samo še kakšno malenkost. Pa meni to res ni grdo in ne pomeni, da sem škrta, ampak sva tako pač dogovorjena. Mu pa pač takrat dam kaj večjega. Pa če njega vprašaš, bi mu bilo čistvo vseeno tudi če bi mu dala samo čokolado, ker nimajo preveč navade v družini se obdarovat.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#554 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2011 - 10:23 PM

QUOTE(Plain Jane @ 27. 11. 2011 - 21:46) View Post

Jaz precej najebem, ker ima RD dva dni pred božičem. laugh.gif In ni variante, da bi mu oboje združila v eno darilo, zraven pa zažvrgolela vse najboljše in vesele praznike, to mi je ful grdo. Tako, da je kar "strošek" (pač lep strošek), ampak je on na prvem mestu, božič mi tud veliko pomeni in mi je to ful v veselje pa tud če do naslednjega meseca nimam za burek.

Moj fant ima rd 13.12, tak da jaz tut precej najebem. Mu pa vedno podarim dva darila. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#555 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46031 posts

Posted 27 November 2011 - 10:31 PM

Beat that. V moji familiji smo trije, ki praznujemo decembra in en, ki praznuje konec novembra.
  • 0

#556 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2011 - 10:32 PM

Jaz ne bi htela decembra rdja praznovat. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#557 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 27 November 2011 - 10:48 PM

Jaz sem tudi z majem čisto zadovoljna! biggrin.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#558 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 27 November 2011 - 11:00 PM

Fant ima v začetku januarja rojstni dan in mu eno večje darilo kupim. Letos dobi neopren obleko za surfanje. Če pomislim za nazaj mi to kar ustreza, ker njegove želje so vedno konkretne in potem ubijem dve muhi na en mah. Se mi zdi brezveze kupovat dve darili, če si nekaj kar dosti stane (180 EUR) zelo želi.
  • 0

#559 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 November 2011 - 11:10 PM

Jst bom fantu jutri zjutraj tangle teezer naročila, npr., da bo to za miklavža. Čeprav ne vem, če bo do takrat že prispela pošiljka hmm.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#560 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 28 November 2011 - 12:29 AM

Če boš na feelunique naročala, potem ne bo. Jaz čakam paket , naročen 17.11. :/

Meni je tudi bedno, da imam RD decembra.
cry.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users