Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#541 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 12 August 2006 - 11:49 PM

Za 125 ml bi mogoče še dala slabih 10k, če bi bila res ful pri denarju sad.gif
  • 0

#542 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 August 2006 - 11:56 AM

QUOTE(MateYa)
A ma L´Occitane kakšno linijo za nego mlade mastne ali mešane kože?

prepisano iz njihove brošure z izdelki za nego obraza:

čiščenje kože: sivka čistilni gel za obraz, mat tonik za obraz (z antiseptičnim eteričnim oljem prave sivke in virginijskega nepozebnika (hamamelisa), ki zožuje pore in pomaga urejati izločanje kožne maščobe)
vsakodnevna nega: sivka mat losjon za obraz
namenska nega: sivkin kis (koncentriran izdelek, ki odstranjuje mozolje, je obogaten z eteričnim oljem prave sivke; nanesite z vatirano paličico neposredno na mozolje)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#543 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 24 August 2006 - 07:35 PM

po novem lahko browsate po slovenski !!!!!!!! spletni strani l'occitana

http://www.loccitane...&l=2&a=467&s=51

juhej! biggrin.gif

meni ni posebno všeč, ker sploh niso vsi izdelki zastopani, zato se bom še v nadaljne posluževala tujih strani. ne pišejo sestavine posameznih izdelkov.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#544 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2006 - 07:56 PM

.
S tole slovensko verzijo je mene že zadnjič prav pametno seznanil fant. Ampak mi tudi ni všeč, ker ni sestavin poleg napisanih. Neuporabno, torej.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#545 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 26 August 2006 - 11:23 AM

grozdnopeškasto biggrin.gif kolekcijo je pričakovati naslednji petek popoldan. juhej!
  • 0

#546 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 August 2006 - 07:17 PM

ej babure, a mate ksne izkusne z loccitanovo mousse de mimosa (bath & shower gel), eau de cologne od pomarance pa savon de bain (bath & soap)... sm dobila za darilo, pa me zanima ce je kej zakej biggrin.gif aja pa use je od pomarance HVALA IN PA LEP POZDRAV IZ SONCNE LJUBLJANE
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#547 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 26 August 2006 - 07:42 PM

pomarančne kolonjske sem se precej hitro naveličala, mimoza mi smrdi. nisi napisala pa, kero imaš to za trdo milo? a je tut od pomaranče?
  • 0

#548 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 26 August 2006 - 08:57 PM

QUOTE(*pikica*)
ej babure, a mate ksne izkusne z loccitanovo mousse de mimosa (bath & shower gel), eau de cologne od pomarance pa savon de bain (bath & soap)... sm dobila za darilo, pa me zanima ce je kej zakej   biggrin.gif aja pa use je od pomarance HVALA IN PA LEP POZDRAV IZ SONCNE LJUBLJANE

^^ Špelc`. biggrin.gif wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#549 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 August 2006 - 09:59 PM

ja ja use je pomarancno wink.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#550 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 27 August 2006 - 03:16 AM

QUOTE(*pikica*)
ja ja use je pomarancno  :wink:

jah, bath de mimosa že ni pomarančno, ampak je od mimoze! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#551 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 August 2006 - 09:59 AM

o poglej ga zlomka, pa res biggrin.gif sam k je vse oranzno-rumeno, pa sm misla da je iz iste kolekcije, mea culpa biggrin.gif Špela, pol pravis, da moje nove pridobitve niso nc posebnega ermm.gif
  • 0

#552 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 27 August 2006 - 10:59 AM

QUOTE(*pikica*)
Špela, pol pravis, da moje nove pridobitve niso nc posebnega  :?

vse je odvisno od okusa. wink.gif sicer pa se podarjenemu konju ne gleda v zobe, a ne? biggrin.gif še zmeri pa lahko naprej daš, če ti ni všeč. wink.gif
  • 0

#553 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 August 2006 - 12:03 PM

neeee, use bom ponucala, brez skrbi wink.gif
  • 0

#554 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 August 2006 - 12:17 PM

Jst mam tekoče milo, mleko in trdni parfum od mimoze. Z vsem sem zelo zadovoljna. Pač zjutraj se s tem stuširam in potem dišim cel dan. Me je zadnjič sodelavka vprašala kater parfum nucam (pa je bilo samo milo) ;)
  • 0

#555 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 01 September 2006 - 02:42 PM

Oh moj bog, jaz sem loksitan manijak.... Kupila sem si iz nove kolekcije olje za tuširati in vanilijevo popolno kremo za telo. Nisem se mogla upreti novemu vonju.
  • 0

#556 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 01 September 2006 - 05:01 PM

Drugače pa je ta linija namenjena 30-dnevni negi z grozdjem (grozdna kura), s katero razstrupljate, čisčete ter megčate telo Na voljo so piling, grelna maska za telo, olje za prhanje, lepotilno mlako, gel proti zastajanju vode. Če bo katera to poizkusila, naj napiše kako je, jaz imam zaenkrat olje za tuširanje.
  • 0

#557 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2006 - 06:08 PM

QUOTE(tanja*)
jaz imam zaenkrat olje za tuširanje.

Se ti da morda napisat sestavine v ustrezno temo (Sestavine, L'Occitane izdelki)? IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#558 klarca1

klarca1

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts
  • Interests:kozmetika, glasba

Posted 01 September 2006 - 07:12 PM

Sestavine tega olja so skoraj identične sestavinam mandljevega olja za tuširanje (kar pomeni, da je dober izdelek)
  • 0

#559 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 02 September 2006 - 04:59 PM

mene je grapeseed kolekcija pošteno razočarala: cenene pakunge (kar me popolnoma čudi), vonj povsem umeten in mojemu nosu odveč in neprijeten, cene navite (olje za tuširanje malo pod 4k - isto kot mandljevo, se mi zdi; mleko za telo malo pod 5k) - ne kupim nič, ostajam pri preiskušenih favoritih, vse več pa itak kupujem v lushu.
  • 0

#560 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2006 - 05:12 PM

.
Pravzaprav sem vesela, da to slišim. biggrin.gif

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users