Razni šejki so mi čisto neokusni, fuj, piščanca se mi ne da pripravljat ob pol enajstih zvečer, solate na vrtu nimamo več, tiste iz trgovine pa niso dobre, tuna pa tako same po sebi ne maram, edino skupaj s pašto ali v toastu.
hujšaj z mano:)
Posted 19 August 2008 - 04:22 PM
Razni šejki so mi čisto neokusni, fuj, piščanca se mi ne da pripravljat ob pol enajstih zvečer, solate na vrtu nimamo več, tiste iz trgovine pa niso dobre, tuna pa tako same po sebi ne maram, edino skupaj s pašto ali v toastu.
Pablo Picasso
Posted 21 August 2008 - 10:32 AM
Nič zato, če je ob 23.00 zvečer. Ni se ti zdaj treba napokat, a najslabše je, če po terningu ne ješ nič!
Ko se boš enkrat malo bolj poglobila v to, kar daješ v usta in koliko, boš lahko opazla velike pozitivne spremembe v sami moči in regeneraciji telesa.
Na teninge boš prihajala spočita, tam lahko dala maksimalno od sebe. Dosegala boš boljše rezultate z isto porabo energije kot doslej in še spočita, polna želja po novem treningu boš.
Enkrat sem o tem že limala. http://www2.cudovita...=...st&p=491808
Kaj več boš mogla pa sama izbrskat.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 21 August 2008 - 08:54 PM
A pol je kul, če uro po koncu treninga pojem en navaden jogurt, v katerega stresem žlico bio sončničnih semen?
Pablo Picasso
Posted 24 August 2008 - 09:43 AM
Tako smo delale me, ker enostavno se ni izšlo z vožnjo domov. Pojej po izteku preden se greš tuširat
Posted 25 August 2008 - 12:21 PM
Jah, pol pa dob pike, men ful pomaga če ne jem po 18h.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 25 August 2008 - 01:08 PM
Posted 25 August 2008 - 05:21 PM
Posted 26 August 2008 - 08:10 AM
Jah, pol pa dob pike, men ful pomaga če ne jem po 18h.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 26 August 2008 - 10:34 PM
TASH,
sodeč po slikah, ti RES ne smeš hujšat!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 August 2008 - 12:47 AM
Jst sm bla tud že na tisti stopnji, ko sem se nekak sprijaznla s seboj, pa sem si rekla, da bom probala predvsem delat na oblikovanju postave, ko sem enga lepga julijskega dne med poležavanjem na plaži dobila klic od mami, ker sem dobila izvide, na katerih je med drugim pisalo, da sem 5kg pretežka in da bi bilo priporočljivo shujšat. Izvidi so bli od maja in tem sem se pa še za vsaj 2kg zredila. Že sama se počutm res ogabno, zdej zadnje čase skušam dost zdravo jest, čeprov že tko ne jem neki ful, pa redno sem začela tečt. Upam, da bo kej.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 27 August 2008 - 01:00 AM
Koliko pa si visoka in koliko tehtaš, če ni skrivnost? Meni se namreč zdiš suha.
A je kilaža povezana s kakšnimi zdravstvenimi razlogi?
Se opravičujem, če preveč drezam, ne rabiš odgovorit, če je preveč delikatno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 August 2008 - 11:50 AM
Posted 27 August 2008 - 04:38 PM
sicer pa so kile en debilen oz. noben kriterij, kako bo kdo zgledal, ... moja nečakinja (14 let) je visoka 171 cm, ima pa 58 kg - kar je normalno, je pa tako tanka in suha povsod (brez pretiravanja), da ne vem, kje jih "nosi", ker dejansko izgleda, kot da bi jih imela vsaj deset manj
Posted 27 August 2008 - 05:15 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 August 2008 - 06:15 PM
k tut pomislu ni na njene kile
pa oprostite za OT ampak sm se ravn na to spomnla
Posted 27 August 2008 - 07:57 PM
Manjša sem za 2,5 cm, kar mi ni povsem jasno, pa zredila sem se 3 kile. YES.
Pablo Picasso
Posted 27 August 2008 - 09:11 PM
ni možno da se pri tolk treningih zrediš.
Posted 27 August 2008 - 09:13 PM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users