Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#541 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 August 2008 - 04:22 PM

Ma sej zvečer niti nisem nekaj lačna ali kaj, na treningu pač porabim del čez dan zaužitih kalorij in to je to. Okoli 1h zjutraj me zgrabi, da bi pa zmazala pol štruce z maslom in marmelado, ampak to je itak samo navada iz otroštva, ko sva z bratom pozno ponoči družno praznila hladilnik iz dolgčasa. laugh.gif

Razni šejki so mi čisto neokusni, fuj, piščanca se mi ne da pripravljat ob pol enajstih zvečer, solate na vrtu nimamo več, tiste iz trgovine pa niso dobre, tuna pa tako same po sebi ne maram, edino skupaj s pašto ali v toastu.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#542 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 August 2008 - 10:32 AM

Kja pa jogurt ali skuta z žličko meda, Nutelle, kar želiš, le da boš po močnem kondicijskem treningu telesu dala beljakovine za obnovo mišic in OH z visokim GI, da si povrneš moči?

Nič zato, če je ob 23.00 zvečer. Ni se ti zdaj treba napokat, a najslabše je, če po terningu ne ješ nič!

Ko se boš enkrat malo bolj poglobila v to, kar daješ v usta in koliko, boš lahko opazla velike pozitivne spremembe v sami moči in regeneraciji telesa.
Na teninge boš prihajala spočita, tam lahko dala maksimalno od sebe. Dosegala boš boljše rezultate z isto porabo energije kot doslej in še spočita, polna želja po novem treningu boš.

Enkrat sem o tem že limala. http://www2.cudovita...=...st&p=491808
Kaj več boš mogla pa sama izbrskat.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#543 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 21 August 2008 - 08:54 PM

Ok, iskreno, tega nekega okna ne štekam nič, karkoli je že to, ampak tam piše, da je najboljše če ješ 15-30min po treningu. Ampak jaz v tem času ne pridem domov, ker najprej porabim po treningu kakih 10 minut za iztek, strečing, klepet, potem 15 minut tuširanje in 15 minut do doma, potem doma leče ven, razpakiranje torbe in blablabla, kar znese slabo uro. Ne morem pa si nosit hrane v telovadnico no. butl.gif

A pol je kul, če uro po koncu treninga pojem en navaden jogurt, v katerega stresem žlico bio sončničnih semen?

• 0
Pablo Picasso

#544 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 24 August 2008 - 09:43 AM

Kaj pa če si to neseš na trening in daš v torbo?
Tako smo delale me, ker enostavno se ni izšlo z vožnjo domov. Pojej po izteku preden se greš tuširat smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#545 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 August 2008 - 10:03 AM

Ja, itak. Saj to ni nič takega.
Če hočeš svojemu telesu dobro, boš jedla čimprej in ne čez 2 uri, ko prideš domov.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#546 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 25 August 2008 - 12:21 PM

QUOTE(Podgana @ 19. 8. 2008 - 17:16) View Post
Coco, odvadi se pač biggrin.gif Pomaga. Dobim kar pike vedno, ko berem: po 18 ne jem blablablablabla. Bullshit! Ne vidim fore, tudi dokazano ni, da pomaga. Ko prideš iz treninga itak MORAŠ jesti nekaj (kupi si sirotko in si naredi shake). Drugače pa za večerjo solata, piščanc, tuna, pika sleep.gif

Jah, pol pa dob pike, men ful pomaga če ne jem po 18h. laugh.gif Been there done that, zdej sm šla v 4 dneh sam 0.5kg dol sam ok, bolš kto nič. Še 8kg, mam pa ful volje trenutno. biggrin.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#547 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 25 August 2008 - 01:08 PM

Več kot 0,5kg na teden je itak nezdravo.... smile.gif
  • 0

#548 Nušii

Nušii

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 25 August 2008 - 05:21 PM

Sej če ne ješ po 18h je že tko dovolj. Jst tko delam in je prou cool! smile.gif Ni dobr it s polnim želodcem spat.. hehe
  • 0
Good girl gone bad.

#549 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 August 2008 - 08:10 AM

QUOTE(TASH @ 25. 8. 2008 - 13:21) View Post

Jah, pol pa dob pike, men ful pomaga če ne jem po 18h. laugh.gif Been there done that, zdej sm šla v 4 dneh sam 0.5kg dol sam ok, bolš kto nič. Še 8kg, mam pa ful volje trenutno. biggrin.gif
woot.gif Pol ti bojo sedeže v kinu, vlaku, busu zaračunavali po polovični ceni. Sexy! w00t2.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#550 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2008 - 10:34 PM

TASH,
sodeč po slikah, ti RES ne smeš hujšat!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#551 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 August 2008 - 12:47 AM

Joj, Adriane, dej no mer.

Jst sm bla tud že na tisti stopnji, ko sem se nekak sprijaznla s seboj, pa sem si rekla, da bom probala predvsem delat na oblikovanju postave, ko sem enga lepga julijskega dne med poležavanjem na plaži dobila klic od mami, ker sem dobila izvide, na katerih je med drugim pisalo, da sem 5kg pretežka in da bi bilo priporočljivo shujšat. Izvidi so bli od maja in tem sem se pa še za vsaj 2kg zredila. Že sama se počutm res ogabno, zdej zadnje čase skušam dost zdravo jest, čeprov že tko ne jem neki ful, pa redno sem začela tečt. Upam, da bo kej. cry.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#552 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2008 - 01:00 AM

Koliko pa si visoka in koliko tehtaš, če ni skrivnost? Meni se namreč zdiš suha.
A je kilaža povezana s kakšnimi zdravstvenimi razlogi?
Se opravičujem, če preveč drezam, ne rabiš odgovorit, če je preveč delikatno. smile.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#553 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 27 August 2008 - 11:41 AM

QUOTE(TASH @ 27. 8. 2008 - 1:47) View Post

na katerih je med drugim pisalo, da sem 5kg pretežka in da bi bilo priporočljivo shujšat.

Prosim???? Ti si pravi drobižek, halo! blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#554 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 27 August 2008 - 11:50 AM

In kaki so to izvidi oz. preiskave, ki ti povejo, da si 5 kil pretežki ? huh.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#555 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 27 August 2008 - 04:38 PM

sorči ampak temu (tem izvidom) pa prav nič ne verjamem ermm.gif pomota?

sicer pa so kile en debilen oz. noben kriterij, kako bo kdo zgledal, ... moja nečakinja (14 let) je visoka 171 cm, ima pa 58 kg - kar je normalno, je pa tako tanka in suha povsod (brez pretiravanja), da ne vem, kje jih "nosi", ker dejansko izgleda, kot da bi jih imela vsaj deset manj
  • 0

#556 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 August 2008 - 05:15 PM

Joj ej, pač če je na izvidu pisalo nekaj okoli kilaže je že ziher z enim razlogom. Koliko je bolezni pri katerih je treba merkat težo, četudi ta ni ne vem kako ekstremna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#557 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 August 2008 - 06:15 PM

Sm se spomnla kaj se je zgodilo od fantove maminemu fantu njegovi materi (huh) k je šla v bolnco k je mela previsok pritisk. In ona ma svojih 35 kg, velika je pa cca. 155. Pač pride zdravnik v ordinacijo pa ji reče: pač shujšat je treba.
k tut pomislu ni na njene kile laugh.gif

pa oprostite za OT ampak sm se ravn na to spomnla oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#558 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 27 August 2008 - 07:57 PM

Danes sem bila v lekarni in se stehtala in zmerila.
Manjša sem za 2,5 cm, kar mi ni povsem jasno, pa zredila sem se 3 kile. YES. down.gif
  • 0
Pablo Picasso

#559 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 27 August 2008 - 09:11 PM

mišice, Coco, mišice biggrin.gif
ni možno da se pri tolk treningih zrediš.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#560 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 27 August 2008 - 09:13 PM

Ma itak, da je možno, če ob 23h pojem 150 g čokolade. Sej ne rečem, treniram ful, ampak tudi preveč pojem, pa tega sploh ne porabim.
  • 0
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users