Jump to content

Photo

Tek

• Please log in to reply
800 replies to this topic

#541 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 August 2012 - 03:15 PM

Oli, še ja. Predlani sem dosegla 1250 km, lani samo še 1000, za letos je pa cilj prav tako 1000km, a mislim, da bo malo manj...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#542 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 August 2012 - 03:31 PM

Oli, hihi, i like it :)

O, dobra si! Jaz sem mogoče do 400 prilezla letos so far, nimam čipa zadnji mesec in ne beležim sproti. Kapo dol, res!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#543 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 August 2012 - 03:51 PM

Ko sem začela s tekom pred leti, sem jih tudi okoli 650 naredila v celem letu, tako da ne se v koš tlačit. 400 je prav tako zavidljiva številka. Užitek v teku je pa itaq takrat, ko "tekmuješ" sama s sabo in ne z drugimi :)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#544 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts

Posted 07 August 2012 - 04:07 PM

'Tekmujem' samo s pobom, imava oba čipa, on laufa isto kot jaz, nikoli pa ne da ure gor in ga hecam, da ga 'šišnem' po dolgem in širokem (:

Šalo na stran, ne tekmujem z nikomer drugim kot sama s sabo, kolikor se klišejsko sliši, važno, da se dobro počutim in da me noge nesejo. Tek = meditacija.

Čeprav sem kakšna 2 meseca nazaj začela čutit vneto pokostnico (če sem se prav izrazila, pač golen, ob straneh, včasih me pa tudi cela kost boli, po nočni 10ki na Bledu pa hodit nisem mogla naslednji dan brez šepanja, tako me je bolelo, in še par dni za tem) in se ne popravi nazaj pa pika, sem imela pavze po par dni, nato par tednov - pa še kar ni bolje, še zmeraj čutim, po asfaltu pa sploh ne morem tečt, ker me takoj začne zbadat na straneh. Nimam pojma kaj naj naredim, da si zrihtam noge nazaj. Masirala sem že (svinjsko boli), hladnih obkladkov si ravno nisem dajala gor, sem si pa nekaj časa mazala s hladilno kremo.. Nič ne pomaga na dolgi rok. Kompresijske nogavice? Superge imam pronatorske, s solidnim blaženjem i think.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#545 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 August 2012 - 06:03 PM

Uf, glede tega ti pa ne bi znala svetovati. Probaj s štumfi, ja. Spomnim se, ko so mene kolena nonstop bolela, zatem pa medenica. Sem ugotovila, da sem se pomalem še zmeraj upirala teku in tekla nepravilno. Kot bi vlekla noge za seboj. Mogoče bi sproti delala tudi kake vaje za ta del noge? Da si doma utrdiš mišice? Raztezanje je prav tako zelo pomembno. Po in pred vsakim tekom si razteznem vse mišice, še posebej pa tiste, ki vem, da bi mi znale nagajat.
  • 0

#546 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts

Posted 07 August 2012 - 07:01 PM

Uf, tehniko teka bi pa itak rada preverila pri nekomu, ali pa šla v kak tekaški tečaj v Lj, če to obstaja, da me popravijo, ker ziher ne tečem pravilno. To govorim že ene pol leta, pa še nisem nič premaknila v tej smeri.. :)
  • 0

#547 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 August 2012 - 07:14 PM

Olivija, midve z mami bova ziher tole začeli - Klik. Mesečna je 25€, en obisk pa 4€, đabe. Pa 2x na teden maš, tor in čet. Meni zgleda res fuul fajn. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#548 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts

Posted 08 August 2012 - 06:35 AM

Ooo nice, tole se bom pa 100% prijavila. Megahvala! *
  • 0

#549 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 August 2012 - 11:22 PM

Mogoče kateri pride prav :

http://tecemo.aktivn...-tecemo-skupaj/
  • 0
Viens, reste ici!

#550 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 August 2012 - 12:26 PM

Olivija, tudi moja tehnika teka je pomoje napacna! Ogrevanje in raztezanje vedno naredim, uporabljam ogrevalni in hladilno gel, superge primerne, imam tudi kolenski trak! Ampak bolecina je huda, ce tecem vec kot 9, 10km... Vedno ob desnem kolenu! In sem vcasih prav jezna, ker bi kondicijsko zmogla mali maraton, fizicno pa ne... Zato tecem do 10km nekje, redko do 15.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#551 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 August 2012 - 08:10 PM

Kinky, katero aplikacijo za tek uporabljaš?
  • 0
Viens, reste ici!

#552 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 August 2012 - 09:36 PM

http://www.sports-tracker.com
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#553 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 August 2012 - 09:42 PM

Hvala!
Kako napreduješ?
  • 0
Viens, reste ici!

#554 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 August 2012 - 10:01 PM

Danes sem začela 6 teden programa, in sicer: 5 minut teka, minuta hoje x 8 = 48 minut. Šlo mi je OK. :)

Držim se programa, ampak sedaj sem imela nekaj dni pavze vmes zaradi morja ... drugače sem pa kar dosledna. ^_^
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#555 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 August 2012 - 10:08 PM

Zelo si pridna. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#556 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 August 2012 - 10:10 PM

Hvala, se trudim. Mi počasi prihaja v kri. :) Sedaj sem popolno opremljena, imam še športni modrc. :hooray:
  • 0

#557 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 August 2012 - 10:14 PM

Sem te dodala na ST, ampak mi ni všeč. Črn je. :D
Endomondo mi je bolj.
  • 0
Viens, reste ici!

#558 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 August 2012 - 08:39 AM

Hehe, saj se navadiš, pa ozadje si lahko drugačno naštimaš. :) BTW, sem te sprejela. :)
  • 0

#559 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 August 2012 - 05:58 PM

Kinky super.
Rabim pa pomoč - danes sem šla tečt, pa se mi je povezalo z internetom. Kaj moram naredit, jaz bi rada samo GPS? Imam enak telefon kot ti.

Kaj bi to temo spremenili v "Tek"?
  • 0
Viens, reste ici!

#560 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 August 2012 - 06:13 PM

Ko te vpraša za povezavo z internetom, daš NO, oziroma ne sprejmeš ... meni jo tudi vedno ponudi.

Meni nekaj časa traja, da se poveže z GPSom, včasih tudi več minut (5), ko poveže zapiska, naredi se rdeča pika (ki označi tvojo lokacijo),

in piše GPS FIX ON.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users