Jaz drugače sploh ne maram naplitank, te so mi pa tako dobre, da jih ne morem nehat jest, kar cele pesti tlačim v usta. Loackerjeve so tudi majka, ja. Take kompaktne.

Kje se lahko kupi...?
Posted 07 August 2015 - 04:27 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2015 - 04:32 PM
(se konkretno slini)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 August 2015 - 08:03 PM
Hjoj Od Loacker kokosove napolitanke so meni najljubši junk samo tiste brez obliva. Ne vem, če se jih sploh dobi pri nas. Jaz jih vedno nabavim v njihovi trgovini v Avstriji, ko gremo na smučanje.
Teh od Hoferja pa še nisem probala. Jih še sploh imajo? Ker včeraj, ko sem gledala, jih nisem našla..
Posted 07 August 2015 - 08:22 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 August 2015 - 08:47 PM
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2015 - 08:47 PM
Meni so zdaleč najboljše napolitanke Männer. Te klasične:
Posted 07 August 2015 - 09:40 PM
Jadro ima po novem tudi okus kokos napolitank. Sem jih ravno včeraj nesla v službo in smo jih takoj zmazali, dobre so!
Posted 08 August 2015 - 07:39 AM
Tudi Manner ima kokosove. Samo mi niso tak všeč, kot od Loacker.
Najbolj pa sovražim, ko kdo pusti odprto vrečo od napolitank in se zluftajo. Jao!
Posted 13 August 2015 - 05:05 PM
mogoče katera ve kje se kupi tahini (sezamova pasta) ?
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 13 August 2015 - 05:12 PM
V vseh supermarketih, drugače pa razne bio/vege trgovine, kot je Kalček ipd.
― V. Van Gogh
Posted 13 August 2015 - 05:31 PM
Jaz imam tudi vprašanje. Kje dobim polnozrnat basmati riž? A to obstaja?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 August 2015 - 07:54 PM
Ja. DM. Jaz ga imam od Alnature ali pa od DM bio
Posted 13 August 2015 - 07:59 PM
Ooo pa res. Super, hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 September 2015 - 07:40 AM
Se dobi pri nas kje to?
Posted 23 September 2015 - 07:47 AM
Dvomim, ga nisem nikjer v Slo zasledila (na NL je v redni ponudbi skoraj povsod).
Posted 23 September 2015 - 03:26 PM
Ne
Moram pogledat v Trstu, vedno pozabim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 September 2015 - 03:41 PM
Kje v Trstu pa je kakšna večja in založena trgovina? To boš ti zihr vedela Jaz poznam edino Coop v Torriju.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 September 2015 - 04:06 PM
Ma v TS niti ni, oz jaz sem kar malo razočarana. Jaz raje grem v Emisfero (Monfalcone) ali pa v Coop v Villese, je ful bolj založen od tržaškega. Pa še en velik supermarket je blizu Ronchija nekje, moram točno vprašat fantovo mamo. So pa že tej v TS neprimerljivo bolj založeni od naših trgovin, to pa.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 October 2015 - 07:19 PM
Enkrat smo govorile o manjših pekačih za torte. Od 5.10. so jih imeli v Hoferju in v našem so bili danes še vedno, stanejo pa 3,99. Mogoče jih imajo tudi še drugje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 October 2015 - 07:02 AM
Ja, jaz sem ga vzela v Lidlu. Premer 19 cm, za isto ceno.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users