Jump to content

Photo

Kje se kupi?

• Please log in to reply
4422 replies to this topic

#541 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 March 2007 - 02:13 PM

Mhm. cool.gif Če ga iščem že ej od začetka gim. pomoje. Woohoo. pa še take barve so, res lepe no. Sam je ful tak konkretn, a ni? biggrin.gif zihr ne premoči. Anyway, fino fino, mmhm.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#542 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 March 2007 - 02:49 PM

A v Zari v ecntru so še črne kapri pajkice, cifra 36 (v skrajnem primeru vzamem tudi 38)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#543 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 March 2007 - 02:51 PM

Mam eno vprašanje...bl splošne narave...v četrtek se odpravlam v šoping v mb...že dolgo nisem bla, pa sem že čist ven padla huh.gif ...bi mela kaj pomladnih stvari, kakšno jaknico,velik majčk, hlače...pa kakšne kavbojke (teh že en dolgo cajta nisem našla nobenih pametnih)...pa v mestu mislim, kam se mi splača it pogledat?H&M-ma kaj lepega?...al pa Mango?...do Orseya nisem preveč naklonjena....do Zare pa se mi verjetno ne bo dalo (to bom šla kar v lj)...kaj še mi ostane kaj druga?....v glavnem-najjpomembnejše, kje se dobijo kašne hude kavbojke...no, upam, da nisem preveč zabluzila...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#544 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 March 2007 - 03:06 PM

Odvisno od tvoje postave. Meni je v hm vse prekratko, v zari pa ravno prav. Mango ma tut dobre hlače.
  • 0
Viens, reste ici!

#545 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 March 2007 - 03:15 PM

kavbojke v H&M mi na splošno niso všeč...mela sem dvojne, pa so mi res oboje ble prekratke...pa sploh nisem vlki človek laugh.gif drugač pa ja, bolj kot ne suha, mam št.34, al pa 36 odvisno od modela...nič,saj bom mal pogledala...
  • 0

#546 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 March 2007 - 03:16 PM

Idi v Mango pa Zaro. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#547 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 March 2007 - 03:40 PM

bom, bom cool.gif hvala
  • 0

#548 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46044 posts

Posted 19 March 2007 - 11:18 AM

Meni so vedno fajn kavbojke iz New Yorkerja.
  • 0

#549 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 March 2007 - 07:27 PM

Ja pa mislim da majo kavbojke v New Yorkerju po 1o & 20 € ... Kolko mi je sošolka pravla smile.gif .. Nisem pa 1oo% da je tak ermm.gif
  • 0

#550 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46044 posts

Posted 20 March 2007 - 12:00 PM

Majo po 10€ nekatere znižane, ampak nisem gledala kakšne točno, ko sem bila nazadnje tam.

Kaj katera ve kje v Mariboru bi dobila ugodno kvalitetno bombažno spodnjo majčko. Pa da ni ravno tista oma style z rožicami.
  • 0

#551 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 March 2007 - 01:35 PM

Emporium (Skiny, palmers, lisca).
  • 0
Viens, reste ici!

#552 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46044 posts

Posted 20 March 2007 - 02:02 PM

Ja no, saj Skinny sem že gledala ampak so mi malo predrage, čeprav so super kvaliteta. Ker pač ne rabim samo ene spodnje majčke, ampak vsaj ene tri iščem kako cenejšo varjanto. Lisca in Palmers pa, kolikor vem tudi nista najbolj poceni. hmm.gif
  • 0

#553 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 March 2007 - 02:39 PM

v H&M poglej. Jaz tam ful vlko x dobim kako spodno majčko biggrin.gif
  • 0

#554 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 20 March 2007 - 04:32 PM

Jaz sem zadnjič kupila spodnje majčke v trgovinici s spodnjim perilom na Slovenski po smešni ceni - okoli 500 sit za eno. Trgovinica ima bolj cheap zadeve, spodnje majčke (vsaj tiste, ki sem si jih kupila) pa so super (95% bombaža, 5% elastana). Imajo jih v več barvah, tudi črtaste, vzorčaste. Z njimi sem zelo zadovoljna.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#555 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46044 posts

Posted 20 March 2007 - 04:40 PM

A to Mariboru na Slovenski? Tista trgovinica, ko je zraven še neka trgovinica s parfumi? Tam blizu vrtca?
  • 0

#556 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 March 2007 - 05:15 PM

Tista nasproti MEDNESSA ? Prosim ne. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#557 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 20 March 2007 - 10:52 PM

Točno tista. tongue.gif

Saj ne rečem, da je trgovina ne vem kaj. Sem imela (glede določenih stvari od tam) tudi jaz predsodke, pa so me majčke vseeno prepričale. Niso tako kvalitetne, kot Skinnyjeve, Benettonove ali kake druge, so pa čisto zgledne. Sem videla, da enake prodajajo drugje dosti dražje.

• 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#558 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 March 2007 - 02:21 PM

Tisto zgleda izjemno čip. sad.gif Jaz bi rajši dala 5€ več, pa bi mela majčko, ki bi bla kvalitetnejša.
  • 0
Viens, reste ici!

#559 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46044 posts

Posted 21 March 2007 - 05:30 PM

Ne morš vedet, če ne probaš. wink.gif Ni vedno vse tisto, kar je poceni zanič roba. No, ko smo ravno pri tem. Sem imela od lisce (ali je bila beti? hmm.gif) eno spodnjo majčko pa se je že po prvih par dneh nošenja tisti plastični krogec, ki drži naramnico strgal.

No saj nekje bom že našla kaj pametnega. Hvala za vse nasvete. Samo še eno vprašanje: v Calzedoniji imajo kaj sp. majčk? Kaj pa Intimissimi v Celju, kakšna je kaj kvaliteta sp. perila? Razmišljam namreč o enem šoping izletu v Celje...
  • 0

#560 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 March 2007 - 05:34 PM

Intimissimi ima zelo kvalitetno perilo. Jaz imam 2 spodni majčki od tam, pa sta mi full vredu & kbalitetni. Mam pa ju že 1-2 leti wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users