Jump to content

Photo

Anoreksija - potrebujem pomoč

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#541 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 January 2007 - 10:28 PM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 1. 2007 - 23:17) View Post

Tut anoreksija je, pa ne morem iz nje.

Ne moreš al nočeš? rolleyes.gif Hočeš, ampak nočeš met več kil... eh
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#542 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 31 January 2007 - 10:38 PM

QUOTE(bluberry @ 31. 1. 2007 - 21:46) View Post

A je mogoče katera punca sedaj gledala oddajo o otrocih ki imajo en kromosom zanič in so Neprestano lači-zaradi tega cel čas jejo in velikokrat umrejo prehitro ker jejo dokler ne umrejo in kilogrami se zelo hitro kopičijo-samo 900 torej polovico manj lahko pojejo da se ne zredijo zaradi presnove??

Če si niste bi si jo morale..

jz sm gledala. res so reveži. sam nism gledala do konca, sm pol CSI. kaj pa je blo na koncu? pomoje bosta uni dve punci še živele kr neki let, fanta bo pa kmal pobral. sam pomoje mu sploh pomagat ne morjo, k čist ponori. grozno more bit da maš enga takga v družini. seveda je pa še bolj grozno zanj.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#543 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 31 January 2007 - 10:51 PM

ja na koncu je una najmlajša navalila na piškote...potem je blo pa kr konc tongue.gif ...žalostno drgač...
  • 0

#544 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 31 January 2007 - 10:52 PM

ona punca ki je želela biti samostojna se je zredila in zaradi tega jo je oče poskušal dati v eno društvo oz dom kjer so njej podobni da bi ji nadzarovali hrano.. in se je ful jokala-joj kak se mi je smilila.je rekla da je ful lačna in bi rada samo jabolko jedla pa jogurt in da je kot v zaporu.Pa je ena delavka tam rekla da je zelo težko na začetku-privajanje na malo hrane je njim kot heroinska odtegnitev.O najmanjši niso noč novega povedali,razen tega da so jo na koncu oddaje pokazali ko je sedela na kavču in so vsi šli ven pa je za njimi rekla pritekla in seveda kaj drugega kot prosila za piškot biggrin.gif sad.gif .
Fant se mi zdi, on bolj nasilen (če si to videla),je rekel da bo mamo tožil ker je takšen zaradi nje.Pa ful hrane si je nabavo,da sploh vse ni šlo v hladilnikin se ob tem še bunil zakaj družina toliko kupuje da za njega ni prostora ( familija je mela minmalno v hladilniku biggrin.gif ).Pa ful se je redil ker je prišel razočaran iz indije kjer so mu povedali da ni nobenega zdravila.

Živeti v neprestani lakoti ker nimaš filinga da si se najedel in to celj lajf,poleg tega še ob dijeti..groza!Zato sem to napisala ker se človek ob teh bogih ljudeh zamisli za kaj so prikrajšani in koliko trpijo familije ob teh otrocij in ljudeh.Skratka malo sem se zamislila kaj imamo pa ne cenimo,vse je samoumevno.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#545 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 01 February 2007 - 02:42 PM

Nihrida, imaš prav. Bite mi, ne morem si pomagat, pa še čist fajn se počutim. smile.gif

Nisem gledala te oddaje. Kruto. cry.gif A mogoče katera ve, kdaj (če) je ponovitev?
Pri meni je glih obratno - nikoli nimam apetita.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#546 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 February 2007 - 02:51 PM

Ja jaz sem tut gledla ... So se mi full smilili vsi. blink.gif rolleyes.gif
  • 0

#547 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 February 2007 - 03:23 PM

QUOTE(Jinadaze @ 1. 2. 2007 - 14:42) View Post
Nihrida, imaš prav. Bite mi, ne morem si pomagat, pa še čist fajn se počutim. smile.gif

Nisem gledala te oddaje. Kruto. cry.gif A mogoče katera ve, kdaj (če) je ponovitev?
Pri meni je glih obratno - nikoli nimam apetita.

Ampak jst Jino čist razumem. Valda da si želi jest normalno in vse, ampak se noče zredit. Meni se zdi to čist logično. Sej anoreksija je bolezen, ne modna muha. huh.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#548 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 February 2007 - 07:55 PM

QUOTE(TASH @ 1. 2. 2007 - 15:23) View Post

Ampak jst Jino čist razumem. Valda da si želi jest normalno in vse, ampak se noče zredit. Meni se zdi to čist logično. Sej anoreksija je bolezen, ne modna muha. huh.gif

Kdo pa noče jest normalno in se ne zredit zraven? Kot si povedala je anoreksija bolezen, in sicer duševna (ne pa fizična). S tabletami se vzpostavi ravnovesje v možganih (kemijske reakcije in to) in če hočeš, ni da ni, da se ne pozdraviš.

Men je bil njen odgovor kul - ne morem si pomagat, pa še fajn se počutim! Vsaj prizna. Ne gre morem pa mimo tistih, ki jokajo kako so boge, zraven pa pljuvajo po vseh z normalnih ITM-jem. Zdravit naj se grejo!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#549 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 01 February 2007 - 08:00 PM

Se čist strinjam, mislim ene stvari so čist mimo- jesti in ne se zrediti rolleyes.gif . Po možnosti nič migati. Pa halo sej smo ljudje. Itak da se redimo ko vnašamo hrano v telo.
  • 0

#550 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 February 2007 - 08:21 PM

QUOTE(besweety_inside @ 1. 2. 2007 - 20:00) View Post

Se čist strinjam, mislim ene stvari so čist mimo- jesti in ne se zrediti rolleyes.gif . Po možnosti nič migati. Pa halo sej smo ljudje. Itak da se redimo ko vnašamo hrano v telo.

jah, vsi že ne. rolleyes.gif jaz kar pošteno jem pa se redim max kilo, če mam pa lucky day pa dve. ampak mi ne ostaja ta kilaža, pa ne telovadim in ne migam bog ve kako. me pa pogreje vsako smiljenje samim sebi, da pač tko je in nič naredit za izboljšanje situacije (govorim za oba primera, tako za ti. 'obešalnike' kot za 'bajse'). da o svakojakih izgovorih za ohranjanje statusa quo sploh ne govorim ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#551 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 February 2007 - 10:43 PM

QUOTE(besweety_inside @ 1. 2. 2007 - 20:00) View Post

Mislim, to pa je zdaj res čisto mimo, kar si napisala. Če se ti hitro zrediš to še ne pomeni, da se vsi. Jaz enako kot Špela ober jem in moja teža nič ne niha (max. za 1kg) migam pa tut nič. Edino tisto kar mamo telovadbo v šoli, to pa itak ni omembe vredno. Tak da ne sodit po sebi.
  • 0
Viens, reste ici!

#552 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 02 February 2007 - 12:57 AM

Mene pa moti avotmatsko enačenje hrane z rejenjem, v stilu 'vsaka hrana redi'. Jaz mislim, da je prav nasprotno, nobena hrana ne redi, če je pač v normalnih količinah, v normalnem času in vsaj z nekim minimalnim gibanjem.
  • 0

#553 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 02 February 2007 - 07:46 AM

QUOTE(Ana @ 1. 2. 2007 - 22:43) View Post

Če se ti hitro zrediš to še ne pomeni, da se vsi.

Ja besweety! Ti bajsa ti! ph34r.gif huh.gif

lol1.gif lol1.gif
  • 0

#554 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 02 February 2007 - 10:37 AM

QUOTE(Ana @ 1. 2. 2007 - 22:43) View Post

Mislim, to pa je zdaj res čisto mimo, kar si napisala. Če se ti hitro zrediš to še ne pomeni, da se vsi. Jaz enako kot Špela ober jem in moja teža nič ne niha (max. za 1kg) migam pa tut nič. Edino tisto kar mamo telovadbo v šoli, to pa itak ni omembe vredno. Tak da ne sodit po sebi.

Vidim da majo tu ene osebe mal problemov z dotično temo. Ana to sem napisala na en post zgoraj, lah si še enkrat prebereš, da ti bo bolj jasno. Ne se zahaklat na post, za katerega sploh ne veš zakja je bil napisan.
Za info ne ne redim se hitro, sem med bolj suhimi . Vendar se s tem ne obremenjujem in ne poveličujem tega. Pojem lahko kolko mi paše.Če bi ene tok kot jes bi ble kot omare laugh.gif
edit. v tej temi torej ne sme vsak svoje mnenje napisat? Ker se vedno ene in iste wanabe suhice potem oprimejo kakega stavka in težijo.
Na temo napišete privat oz . sodelujejo samo istomisleče.....
  • 0

#555 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 02 February 2007 - 10:59 AM

Sej niso samo wannabe ... Ne vem kako dolgo že spremljaš tale forum, ampak po 90-dnevni dieti se je lani skupina forumašic slikala:

IPB Image

See? woot.gif Ampak sramežljive so - za kandelabre so se skrile. huh.gif
  • 0

#556 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 02 February 2007 - 11:01 AM

sleepy.gif me ne zanimajo ti koleki.
  • 0

#557 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 02 February 2007 - 11:02 AM

Kaj pa te zanima? w00t2.gif
  • 0

#558 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 02 February 2007 - 12:13 PM

sajk ne upam si več pisat v to temo, ker se tak ne razume kaj pišem. ajde smile.gif
  • 0

#559 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 02 February 2007 - 12:27 PM

Ah ti kar piši. Hitlerja tudi niso razumeli in so se mu na začetku vsi smejali ... twisted.gif
  • 0

#560 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 February 2007 - 01:08 PM

Besweety, ne bit tko občutljiva. Tud ti kdaj kej narobe zastopš. Shit happens. teehee.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users