Jump to content

Photo

BAR II

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#541 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 December 2006 - 06:42 PM

men samo to ni jasn, kako so LANI, tud takrt k jih je blo še 10 v baru služil po 200 tisoč, nakonc že okrog 600 na osebo na teden!! zdej pa teh par tisočakov k jih dobijo.. mislm ne razumem, a res nardijo tok mnj profita al samo vodstvo tok več dnarja zadrži zase? rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#542 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 04 December 2006 - 07:47 PM

to jih javno ponižujejo s takimi ciframi,ti glupi barovci pa se nekaj bunijo zard bednih stvari,o tem pa nič ne govorijo in se ne potegnejo zase,to mi je full čudno,da se mal ne zbunijo. en je vodja pa vse organizira,da vse teče kot treba,pismo, pol pa ti tam tako cifro pove ej,veš da bi mu povedla svoje,oz. pop tveju,ki vse to vodi.
  • 0

#543 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 December 2006 - 08:37 PM

ja sej, to je totalna glupavost barovcev, da se grejo pol še prov trudt zarad zaslužka, se trudjo alpa ne, razlika je mogoče par tisočakov rolleyes.gif

no sej se jim da, nimajo druzga pametnejšga za počet rolleyes.gif

pa nakonc bo gotov Emil zmagu, kle sploh ni več vprašanj smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#544 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 December 2006 - 06:42 AM

no, Klemen mi je postal tok antipatičen, da ko govori on, prestavm kanal.
Pa skoz povdarja, da nč Špele ne pogreša, ja pa sej, že dva tedna nazaj je to povedu rolleyes.gif
  • 0

#545 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 05 December 2006 - 11:10 AM

men je ta klemen ko en župnik.dolgocajten,pa neki pametnega kao razmišlja,da bo drugače bol premišljeno izpado,pol se pa men zdi da s tem njegovim razmišlanjem izgubi bistvo in nikol nič pametnega ne pove
  • 0

#546 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 05 December 2006 - 11:15 AM

Klemen mi je biu že takoj na začetku ful anti, pol se mi je mal prikupu, zdej ga pa spet videt ne morem!!! Če pr belem dnevu z lučjo iščeš ne najdeš tak dolgocajtnega tipa!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#547 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 December 2006 - 03:19 PM

Dragica, podpisujem se pod tvojo izjavo ;)
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#548 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 05 December 2006 - 03:30 PM

se strinjam.pri men ga je mal frizura spasla smile.gif da bi še zdaj mel čelado na glavi,bi pa res bla katastrofa na celi črti biggrin.gif
pomoje se je ta njegova "dosadnost" res mal porazgubila,ko so bli v baru še ostali,ki so bli bol tečni kot on,pa je on poleg njih izgledal kr ql,zdaj pa je ostalo veliko prostora za opazovanje,izražanje njih samih...in spet vidimo da majo full malo za pokazat.

• 0

#549 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 05 December 2006 - 06:02 PM

Ta bar je bednejši kot je bil tisti lani. Sem nehala gledat in samo preko foruma in brata še spremljam kdo izpade in kaj se dogaja v baru.
  • 0

#550 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 06 December 2006 - 10:53 AM

men tud neki pri Klemnu ne štima....

verjetn to, k ima tako kao moderno frizuro pa to, hkrat je pa k en piflar... moj je reku "k boksar na baletu"... v glavnem ne gre mi skup in mi je zato totalno antipatičen

• 0
Posted Image

#551 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2006 - 12:49 PM

QUOTE(Kalypso @ 5. 12. 2006 - 18:02) View Post
Ta bar je bednejši kot je bil tisti lani.

Ja, to je pa res. Lani so bli ipak bolj karizmatični, zanimivi. Ker tole letos je pa tako dolgočasno, da lahko umreš ob gledanju.
In najbolj tumasto je sedaj to, da so se razširile govorice, da je Klemen buzi, ker si ga pač ne vrže na roko ob vsaki lukni, ki pricaplja mimo. Bruh. A oni kroničnozgubanočelavi mali nabiti je pa primer ta pravega moškega, ki orgazmira ob vsem, kar ni moški?!
Po moje bo Emil zmagal - se mi zdi, da je edini, ki točno ve, po kaj je prišel v Bar in kako se mora obnašat, da je vsem všeč do takšne mere, da pač zmaga.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#552 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 06 December 2006 - 03:14 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 12. 2006 - 12:49) View Post

A oni kroničnozgubanočelavi mali nabiti je pa primer ta pravega moškega, ki orgazmira ob vsem, kar ni moški?!
Po moje bo Emil zmagal - se mi zdi, da je edini, ki točno ve, po kaj je prišel v Bar in kako se mora obnašat, da je vsem všeč do takšne mere, da pač zmaga.

ta prvi stavk laugh.gif ni blo še bolšga opisa za gregorja.
pa tud s tem, da bo emil vrjetn zmagal se strinjam. tud klemen mi ni tolk kul kokr na začetku, gregorja pa bolš da ne komentiram
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#553 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2006 - 11:16 PM

Na vročem stolu sta Emil in Klemen. Tako da je žal Gregor v finalu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#554 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 06 December 2006 - 11:51 PM

Pa ne me zezat. Da ne bo na koncu ta potrebnež še zmagal. slap.gif down.gif
  • 0

#555 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2006 - 11:57 PM

Ja saj. Glede na naravo oddaje bi bil to vsekakor primeren zmagovalec. wacko.gif

• 0

#556 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 December 2006 - 03:01 PM

pomoje bo nakonc glasval ene 50 000 gledalcev (mater kok bojo s tem mastno zaslužl rolleyes.gif , mi je rekla mami zanč, nj za Špelo glasujm, pa sm rekla da nom, že tko preveč dobijo), od tega pa bo namnj 30 000 za Emila. V vsakem primeru bo on zmagal smile.gif
  • 0

#557 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 December 2006 - 03:03 PM

A ni blo lani u finalu vse skup okol 270.000 glasov??? Tak, da se mi 50.000 mal sliši!! hmm.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#558 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 December 2006 - 03:21 PM

aja ??????????? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif blink.gif blink.gif verymad.gif rolleyes.gif

jz itak nom glasvala, tko kt dozdej še nism thumbup.gif
upam da so drugi tud kj pametni, da novjo za vsak drek klicarl, njim pa dinarčke dajal rolleyes.gif
  • 0

#559 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2006 - 04:04 PM

Hehehehe, ja upam da gre klemen ven. pa da ostaneta v finalu emil in grega.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#560 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 07 December 2006 - 04:11 PM

ja jst bi tud rada vidla, da klemen izpade. na začetku je bil on moj favorit zdej pa ni šans. navijala sem za špelo, zdej bi pa najraj vidla da emil zmaga, če že nekdo mora.
pa nisem nikol glasovala in tud ne bom no.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users