Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#541 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 28 August 2007 - 01:32 PM

Wow ti si huda!

Jst sem pršla enkrat malo bolj bleda k babici pa je napizdla mojga fanta kaj dela z mano...da sem anoreksična. smile.gif
  • 0

#542 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 28 August 2007 - 06:15 PM

Moja norost dneva: kuham kosilo, v eni ponvi grejem olivno olje, v drugi pražim meso.. V posodi imam tam pol litra paradižnikove mezge (zmiksani paradižniki pač), ki ga želim dodati k mesu. No v trenutku ko jaz vse to packam se neki kregam z bratom ker je bil mal preveč pameten in v trenutku jeze pomotoma to paradižnikovo mezgo stresem na vroče olje... groza, kaj je špricalo, mam še zdej fleke po rokah..
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#543 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 August 2007 - 08:13 PM

Meni se je zmešalo in se že cel dan smehljam sama sebi. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#544 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 28 August 2007 - 09:23 PM

Danes je bil moj dragi pri svojem stricu, kjer mu je pomagal nekaj okoli selitve.
Da razjasnim situacijo: 7.7.2007 se je ta stric poročil in midva sva bila med drugim tudi svata na njegovi poroki. Z mojim dragim sva skupaj leto in pol - torej sva bila na poroki skupaj leto in 4 mesece.

In mu stric prijavi:
S:a vidva sta še skup?
A: ja, zakaj?
S: ful je posesivna, si nisem mislu, da boš tolk časa z njo zdržal

mislm WTF?!?!?! ohmy.gif blink.gif

se vam zdim posesivna oseba??? ermm.gif
  • 0

#545 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 28 August 2007 - 10:06 PM

ohmy.gif A to pred tabo?
Shit, sej si bla najbrž tko šokirana, da še odreagirat nisi mogla! Vsaj zase vem, da bi se mi verjetno to zgodilo.
Pa drugač se mi ne zdiš posesivna, če te to kaj tolaži. smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#546 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 28 August 2007 - 10:17 PM

zdejle v kopalnici sem razmišljala, kaj bi jutr za kosilo naredila, vmes sem si pa na žlico namest ustne vode točila tekočino za izpiranje leč biggrin.gif porajtala šele, ko sem hotla flaško zašraufat, pa se ni dal (je samo za pritisnit). jao.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#547 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 28 August 2007 - 10:56 PM

Ne, nisem bla zraven...mi je fant to povedal kasneje po telefonu... Sam še vedno me je vrglo na rit...
  • 0

#548 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 28 August 2007 - 11:08 PM

Ma ja, verjamem. Me ne bi čisto zabidiral za nekaj dni.... upam, da nisi taka kot jaz wink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#549 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 28 August 2007 - 11:10 PM

mnja... ob pogovoru so prišli na plan čisto drugi problemi, za katere veva oba...opisani v "problemih".
  • 0

#550 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 31 August 2007 - 09:16 PM

rolleyes.gif Ma zaželela sem si hruško. In sem jo šla iskat na vrt. In ker se mi ni dalo iskat tenisk, imela pa sem obute nogavice, sem kar "preko" nogavic nekak nataknila japanke in šla ven po hruško.. Ja, strašno lena sem danes
  • 0

#551 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 31 August 2007 - 09:44 PM

In to je norost al kaj biggrin.gif Te norosti postajajo vedno bolj nenore tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#552 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 02 September 2007 - 11:28 AM

JA JE twisted.gif Pa napiš kkšno večjo norost tongue.gif
  • 0

#553 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 September 2007 - 09:52 PM

Ajde recimo:

Danes je prišu fant z motorjem do mene, in potem ko se je odpravljal, je že hotu it, in se je odloču, da mi bo dal še lupčka za lahko noč. Žal je pa pozabu, da ma čelado na glavi biggrin.gif in me je malo udaru v ustnico. Pol mu je blo valda ful žal (še malo bolj, ko sm mu za hec rekla, da krvavim in umiram, on pa valda cel prestrašen: aaa kaj res biggrin.gif ). No pol sm ga potolažla, sm rekla da ni hudega in sm ga namesto lupčka samo objela, in potem se ravno odmaknem, in me je hotu avtomatično še enkrat lupčknit biggrin.gif Lih da sm se izmaknla ponovnemu trčenju, in pol sm ga nagnala domov biggrin.gif

Ni glih ful noro, ma bolj kot sprehod v japonkah twisted.gif

edit: ustnica boli cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#554 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 02 September 2007 - 10:17 PM

QUOTE(Hevea @ 2. 9. 2007 - 22:52) View Post

Ni glih ful noro, ma bolj kot sprehod v japonkah twisted.gif

Sprehod z NOGAVICAMI v japankah... pa ne tiste nogavice na prste ampk tiste navadne.. ma ne grem več pisat v to temo cry.gif biggrin.gif
  • 0

#555 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 September 2007 - 10:23 PM

Ma ne se jokat ohmy.gif Samo meni to ni nič takega, kr okrog hiše in na vrtu hodim res v vsemu živemu tongue.gif
  • 0

#556 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 02 September 2007 - 10:25 PM

QUOTE(*simoncy* @ 2. 9. 2007 - 23:17) View Post

Sprehod z NOGAVICAMI v japankah... pa ne tiste nogavice na prste ampk tiste navadne.. ma ne grem več pisat v to temo cry.gif biggrin.gif

men se nikol ne da obuvat čevljev in stalno letam na tak način okol smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#557 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 02 September 2007 - 10:29 PM

Ok, zame je bil pač to podvig dneva, mir mi dejte twisted.gif Pa tečna sm dans, pšt twisted.gif PMS thumbup.gif

...ampk a veste kak napor je bil da so japanke sploh stale na nogah ker nisem mogla stlačit prstov med tisto "pregrado" v sredi...
Ma, jokat grem cry.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

No sj prznam da je bila tista norost tvojega fanta simpatična.. ampk... HODILA SEM V JAPANKAH S ŠTUMFI biggrin.gif Tega ne bom prebolela biggrin.gif

• 0

#558 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 03 September 2007 - 12:07 PM

to delam vsak dan smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#559 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 03 September 2007 - 01:50 PM

OOOK, pol naj bo pa norost ta, da mi je norost obuvat japanke prek štumfov, pa bo za vse lepo in prav cool.gif
  • 0

#560 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 05 September 2007 - 03:44 PM

Danes je biu na naši gimnaziji učbeniški sejem in sem ponesreči kupila DZ za 1. letnik namesto za 3. jagr.gif . Še dobro, da je bla tak prijazna in sem lahko vrnila nazaj smile.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users