Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#541 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 April 2006 - 10:10 AM

QUOTE(crna)
QUOTE(rain_girl)
Jst ga mam u popku, zdej pa bi si ga rada dala še sm.....tko da, a ma ktera kej za povedat o tem? hvala....
http://www.geocities...lower_belly.jpg

Ziher ti bo ven padu, zelo se ti bo gnojil, ker se bo nonstop drgnil ob rob hlač, ali pa ga bojo drajsale majčke. A BIG NO.

ja ful nepraktično, pa sploh ne zgleda sexy al pa kj.. ermm.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#542 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 19 April 2006 - 12:03 PM

Blek...res mi ni čist nč všeč
  • 0

#543 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 20 April 2006 - 10:24 PM

men kr cool zgleda samo siga neb dala kr mi nasplosno okol trebuha ni vsec na seb.ena kolegica ma cel hrbet poln s takim... biggrin.gif
  • 0

#544 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 21 April 2006 - 11:34 AM

QUOTE(miss @)
ei a če si dam jst piersing u jezik pa da doma ne povem a bojo useen opazl

pr men ga po skor 4ih letih se niso opazl wink.gif
  • 0

#545 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 21 April 2006 - 03:41 PM

QUOTE(powerpuff)
QUOTE(miss @)

ej pa kok kej to boli??a ti ful zatece pa mislim kaksna je priblizno bolecina,ko je jezik otecen...vem da jest moras bolj pasirano hrano pa to...ampak jz tud razmisljam ce bi si ga mogoce poleti dala ...pa me mal zanima:)

tenx za odgovore... biggrin.gif

pa men so taksni uhani kul za v jezik:),sam da je palcka zelezna:)

IPB Image
  • 0
I am falling between dreams and reality

#546 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 22 April 2006 - 10:39 AM

a mogoce kdo ve,ce v kozmeticnih salonih omrtvicijo jezik,ko ti luknjo delajo??ma kera izkusnje s tem??ker jaz bolj zaupam kozmeticarki:)
  • 0

#547 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 22 April 2006 - 10:41 AM

Ja, pomoje da ti ga, sej to ja boli.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#548 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 22 April 2006 - 10:45 AM

k si sprasvala zarad bolecine itd...1. dan je ql, s tem da mas ogormen jezik seveda...potem pa naslednje 3 dni pecej boli - mene je najbolj zjutraj, potem sem redno zalivala s hladno vodo in s cistilno tekocino in je blo bols...
kar se pa tice hrane, ti pa lahko povem da nism jedla skoraj nic - tud ce jes cist tekoco hrano, ob poziranju jezik dela in boliii ermm.gif ampak nekej po 5 dneh ni vec nobene bolecine

sm pa mela jz tut omrticenga - in sicer v celju, ce ti kaj pomaga (matija)
  • 0

#549 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 April 2006 - 12:45 PM

QUOTE(ursi)

IPB Image

Iii, ko lizike so! biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#550 nejek

nejek

sramežljivec

• Člani
  • 28 posts

Posted 22 April 2006 - 12:55 PM

Glede jezika.. čist odvisno od posameznika. Imam prijateljico, ki si ga je zaradi bolečine dala takoj drugi dan ven.. Mene pa npr. ni bolelo nič, tako da sem drugi dan lahko že jedla vse normalno. Prvi dan, ko sem hotela pojest nekaj malega, sem mislila, da sem si ga pojedla smile.gif
Treba se pač navadit. Bolelo me je edino en dan, ko smo šli na Rožnik in mi je ful zatekel.
Delat pa sem si ga dala pri Johnu v Lj, sicer je bil najdražji od vseh drugih salonov, ampak sem res zadovoljna.

a mogoce kdo ve,ce v kozmeticnih salonih omrtvicijo jezik,ko ti luknjo delajo??ma kera izkusnje s tem??ker jaz bolj zaupam kozmeticarki:)

Omrtvi ti jezik z eno tekočino, ki jo moraš imet 3 minute v ustih, kot da bi si spirala usta, ko si umivaš zobe smile.gif In začne malo pečt, potem ti naredi luknjo in sploh ne veš, da je že končano.

Pomoje pa bi bilo boljše, da si daš delat pri komu, ki se ukvarja samo s pirsingi, jaz h kozmetičarki ne bi šla.

Lp
  • 0

#551 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2006 - 01:02 PM

QUOTE(nejek)
Delat pa sem si ga dala pri Johnu v Lj, sicer je bil najdražji od vseh drugih salonov, ampak sem res zadovoljna.

Ja, jaz tudi. In nikoli imela nobenih problemov. S tem da pri Johnu se nič ne omrtviči. Tja grejo res samo junaki. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#552 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 22 April 2006 - 01:45 PM

no ker men je kozmeticarka vse kul nardila...in v tragusu,popku ter nosu...tako da bi ce bi se odlocila za jezik sla kar k njej.SAmo ce mogoce kdo res ve a ona tudi omrtvici,ker za druge vem da to naredijo z to tekocino... tongue.gif
  • 0

#553 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 22 April 2006 - 02:31 PM

QUOTE(ursi)
QUOTE(pinga)
QUOTE(intensive)
Js ga mam pa u popku od novembra, sam se mi ful gnoji... ma kdo kšno idejo kaj nj nrdim? K ni za zdržat...ornk boli,zdj mi je celo kri tekla... ermm.gif

men se je 3 mesce gnojil ful, kr ena prozorna bunkica je zadi zrasla. no potem sm si enkrat z razkuženo iglo prebodla to bunkico in si kr polila alkohol (medicinski) čez. z alkoholom sm si spirala pol še kak tedn in se je zlo lepo zacelilo in od takrat nism mela problemov s tem (5 let). sicer sm slišala, da alkohol kao ni ok, ampak mi ni noben povedu, zakaj. men je pomagu.

intensive---->ce se ti ze tok casa gnoji in te boli,ter ce ti kri tece...ne vem zakaj se vztrajas??pomoje je bolje da das uhan ven...pa mogoce cez cas se enkrat si gres prbost kozo.Ker pac enim ljudem tujke telo prenese nekaterim zavrne(obrambni mehanizem)...tako je bilo pri men ko sem ga mela v usesu(tam nekje med hrustancem pa kozo zgoraj) in uho me je bolelo,mela sem zateceno,pa se kri mi je tekla ce sem hotla uhan zavrtet...poleg tega je pa se rdece bilo kot da bi bila opecena...in vse drugje kjer uhan imam je vse kul.Tam me je pa grozno bolelo in sem mi je stalno gnojilo ter me bolelo,zato sem uhan dala ven,ker ni imelo nobenga smisla.Ce ti krema ne bo pomagala,potem ga raje vzami ven... rolleyes.gif

good luck biggrin.gif

Js sm si ta uhan zdj končno pozdravla..in to čist "po nesreči". Pred kšnim tednom sm se šla pač kopat biggrin.gif in sm si enmal prevročo vodo nalila (no,ubistvu sm se kr ornk opekla), ampak trmasta kot sm,se mi ni dal čakat,d bi se to ohladil in sm šla kr not biggrin.gif in pač že tkoj k sm vn pršla me je nehal bolet (kr namreč me je zdele kšn mesec use skp skos bolel), po 2eh dneh se je pa tut čist nehal gnojit. Zdj se je prou lepo zacelil in morm uhan zamenat biggrin.gif k sm mela prj medicinskega,pa je nekam velik ratu biggrin.gif biggrin.gif Sicr ne vem kaj je pomagal, lahko d vroča voda, lahko pa tut d kšn losjon...pojma nimam,vem sam to,d je zdj ql... smile.gif laugh.gif
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#554 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 22 April 2006 - 03:15 PM

QUOTE(intensive)
QUOTE(ursi)
QUOTE(pinga)
QUOTE(intensive)
Js ga mam pa u popku od novembra, sam se mi ful gnoji... ma kdo kšno idejo kaj nj nrdim? K ni za zdržat...ornk boli,zdj mi je celo kri tekla... ermm.gif

men se je 3 mesce gnojil ful, kr ena prozorna bunkica je zadi zrasla. no potem sm si enkrat z razkuženo iglo prebodla to bunkico in si kr polila alkohol (medicinski) čez. z alkoholom sm si spirala pol še kak tedn in se je zlo lepo zacelilo in od takrat nism mela problemov s tem (5 let). sicer sm slišala, da alkohol kao ni ok, ampak mi ni noben povedu, zakaj. men je pomagu.

intensive---->ce se ti ze tok casa gnoji in te boli,ter ce ti kri tece...ne vem zakaj se vztrajas??pomoje je bolje da das uhan ven...pa mogoce cez cas se enkrat si gres prbost kozo.Ker pac enim ljudem tujke telo prenese nekaterim zavrne(obrambni mehanizem)...tako je bilo pri men ko sem ga mela v usesu(tam nekje med hrustancem pa kozo zgoraj) in uho me je bolelo,mela sem zateceno,pa se kri mi je tekla ce sem hotla uhan zavrtet...poleg tega je pa se rdece bilo kot da bi bila opecena...in vse drugje kjer uhan imam je vse kul.Tam me je pa grozno bolelo in sem mi je stalno gnojilo ter me bolelo,zato sem uhan dala ven,ker ni imelo nobenga smisla.Ce ti krema ne bo pomagala,potem ga raje vzami ven... rolleyes.gif

good luck biggrin.gif

Js sm si ta uhan zdj končno pozdravla..in to čist \"po nesreči\". Pred kšnim tednom sm se šla pač kopat biggrin.gif in sm si enmal prevročo vodo nalila (no,ubistvu sm se kr ornk opekla), ampak trmasta kot sm,se mi ni dal čakat,d bi se to ohladil in sm šla kr not biggrin.gif in pač že tkoj k sm vn pršla me je nehal bolet (kr namreč me je zdele kšn mesec use skp skos bolel), po 2eh dneh se je pa tut čist nehal gnojit. Zdj se je prou lepo zacelil in morm uhan zamenat biggrin.gif k sm mela prj medicinskega,pa je nekam velik ratu biggrin.gif biggrin.gif Sicr ne vem kaj je pomagal, lahko d vroča voda, lahko pa tut d kšn losjon...pojma nimam,vem sam to,d je zdj ql... smile.gif laugh.gif

no kul wink.gif

pa prosim meni sporocte,ce katera od punc ve,ali v kozmeticnih salonih omersa jezik omrtvicijo ali ne??

hvala za odgovore:)
  • 0

• Guests

Posted 23 April 2006 - 07:38 PM

Rada bi si dala delat pirs v popek, pa me zanima, ali se moram narocit ali predhodno narocanje ni potrebno.
Pirsat bi se dala pri Leji Rader v MB.
  • 0

#556 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts

Posted 24 April 2006 - 06:00 AM

QUOTE(ursi)
QUOTE(powerpuff)
QUOTE(miss @)

ej pa kok kej to boli??a ti ful zatece pa mislim kaksna je priblizno bolecina,ko je jezik otecen...vem da jest moras bolj pasirano hrano pa to...ampak jz tud razmisljam ce bi si ga mogoce poleti dala ...pa me mal zanima:)

tenx za odgovore... biggrin.gif

IPB Image

Ko ti prebode jezik, ne čutš nobene bolečine, smotan je samo, ko sliss kako ti gre cez smile.gif jezik mas otecen kksne 4 dni, pol po kksnmu dobrmu tednu je pa ze kul. Boli prblizn tko, kukr da bi se fajn ugriznla smile.gif , ampak se da prezivet. Kukr sm rekla, mogla sm (ozeroma se zmeri morm) pazt, da starši niso nč opazl, tko da sm jedla kr normalno hrano ceu cas, nc frutkou pa tega, kukr eni pravjo.
Kul je, dej si ga ce ti je usec, bolecina je zanemarliva wink.gif
Lp :wave:
  • 0

#557 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts

Posted 24 April 2006 - 06:05 AM

QUOTE(ursi)

jaz sm si ga dala pr eni kozmeticarki, pa mi nc ni omrtvicla, ampak ni nc bolel, k itak nardi tok hitr, da se niti ne zaves. wink.gif K sm si dajala tatu u exitu na tromostovju, si je ena punca zdravn dajala uhancka u jezik, pa so ji dal uno tekočino za omrtvičt...joj, po nesreci jo je mau pogoutnla, ratala modra v obraz in skupi padla blink.gif drugje pa nc ne vem, kako delajo.
  • 0

#558 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 24 April 2006 - 02:51 PM

QUOTE(powerpuff)
QUOTE(ursi)

jaz sm si ga dala pr eni kozmeticarki, pa mi nc ni omrtvicla, ampak ni nc bolel, k itak nardi tok hitr, da se niti ne zaves. wink.gif K sm si dajala tatu u exitu na tromostovju, si je ena punca zdravn dajala uhancka u jezik, pa so ji dal uno tekočino za omrtvičt...joj, po nesreci jo je mau pogoutnla, ratala modra v obraz in skupi padla blink.gif drugje pa nc ne vem, kako delajo.

aha blink.gif potem pravis da te ni nic bolel brez "anastezije"...mislim no ker mene tud tle k mam piercinge ni niti mal bolel...ampak vseen...jezik je kr prezivcen k je misica rolleyes.gif ohmy.gif
  • 0

#559 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts

Posted 24 April 2006 - 03:15 PM

te anestezije res ne rabis,kr to gre tko hitr,da sploh ne opazis! biggrin.gif saj tud ce naj bi zabolel te bo samo eno sekundo zabolel,pol je itak mim.in ta anestezija tud samo max. pol ure drzi.tko da res ni panike.
  • 0

#560 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts

Posted 24 April 2006 - 03:21 PM

aja,ko sm si js dala tega http://www.piercing..../bilder/553.jpg sm tud eno tekocino dobila,zakaj sploh ne vem,ampak vem da bi tud komot brez tega slo.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users