Odprta galerija s posteljo zgoraj mi je okej. Tako imata dva kolega stanovanje in je lušno.
Imet posteljo nasproti kuhinjskega pulta pa ne.
Posted 18 July 2017 - 11:40 AM
Odprta galerija s posteljo zgoraj mi je okej. Tako imata dva kolega stanovanje in je lušno.
Imet posteljo nasproti kuhinjskega pulta pa ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 July 2017 - 11:41 AM
Meni odprta galerija s spalnico ni nujno napacna, ce gre za par. Spalnice v glavnem prostoru pa ne bi imela, sploh na tem zgornjem tlorisu je vse skupaj zelo okorno videt.
Posted 18 July 2017 - 11:53 AM
Meni je pa to absolutno no go iz več razlogov. Ker ne spiš vedno ob istih urah, nimaš se kam umakniti, ko rabiš tišino in mir pa spalnico v galeriji je nemogoče dovolj zasenčiti. Poleg tega je zame spalnica zaseben prostor, kamor obiski nimajo vstopa, niti vpogleda.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 July 2017 - 01:58 PM
Se strinjam.
Jah, različne potrebe imamo. Sicer je pa samo stanovanje veliko 46 m2, cena pa več kot 5k/m2.
Jp, to smo že ničkolikokrat ugotovili. Jaz pa tisti čas, ki bi ga morala porabit za pucanje npr. 100 m2, raje porabim drugače.
In 50 kvadratov je lahko ob dobri razporeditvi videti povsem prostorno, sploh pa za par.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 August 2017 - 12:42 PM
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2017 - 01:08 PM
Posted 12 August 2017 - 01:14 PM
― V. Van Gogh
Posted 17 August 2017 - 03:24 PM
Zelo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 December 2017 - 11:02 AM
― V. Van Gogh
Posted 21 December 2017 - 09:41 AM
Meni pa ta hiša izgleda kot muzej in ne kot dom...
Meni je tale zelo všeč, sicer je tukaj neopremljena ampak deluje taka topla: http://www.tvambient...-nad-ljubljano/
Posted 21 December 2017 - 09:47 AM
Posted 21 December 2017 - 09:53 AM
Meni pa ta hiša izgleda kot muzej in ne kot dom...
― V. Van Gogh
Posted 21 December 2017 - 01:37 PM
Meni je to daleč od minimalistične opreme.
Ta pojem, minimalizem, je tako zlorabljen na vsakem koraku, da je groza.
Posted 21 December 2017 - 01:44 PM
Bill Bullard
Posted 21 December 2017 - 02:14 PM
― V. Van Gogh
Posted 19 January 2018 - 12:43 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 February 2018 - 09:11 AM
Posted 23 February 2018 - 11:14 AM
Posted 23 February 2018 - 12:28 PM
Že nekaj časa se poigravam z mislijo, da bi tole imela doma. Mislim, da tudi šlo idealno skozi v kleti, samo še finance rabim.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users