Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#541 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 June 2007 - 08:38 PM

nimam pojma kr ena je. nč znanga.

opa drugač sm pa spregledala, da je tole tema "britje tam doli" oops.gif
no tut tm sm že probala, ampak ne čist na nulo.

edit: firma je Balance.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#542 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 08 June 2007 - 09:16 PM

Hvala wink.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#543 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 09 June 2007 - 08:19 PM

Ve kera kje v Lj opravljajo brazilsko depilacijo z novo metodo Perron Rigot in kakšne so cene in če je katera že probala to in kje?
  • 0

#544 barbara246

barbara246

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 17 June 2007 - 06:27 PM

Jaz sem tudi slišala za to stvar.. Baje naj bi bila manj boleča. Delajo pa to v wellness centru Sense in mislim, da stane okrog 35 €. Če boš šla poročaj, ker še vedno zbiram pogum smile.gif rezultati pa naj bi bili fantastični.
  • 0

#545 (ft)

(ft)

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 25 June 2007 - 07:56 AM

oj
mal ven mogoče iz te teme .. ampak: rada bi si omislila nov epilator, sem pripravljena dat mal več keša za kvaliteto .. kakšne so kaj vaše izkušnje? kakšen je tisti s hladilnim sistemom? hvala
  • 0

#546 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 25 June 2007 - 08:06 AM

Baje, da tisti s hladilnim učinkom nič manj ne boli od navadnega. Jaz že nekaj časa uporabljam navadnega (sicer samo po nogah) in me še čisto malo boli. Se navadiš na bolečino.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#547 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 25 June 2007 - 11:16 AM

Ja, tudi jaz sem slišala, da tisti hladilni učinek ni ne vem kaj. Jaz uporabljam silk epil, na začetku sem videla zvezde, zdej me pa več skoraj ne boli. Edino kadar se opogumim za bikini, takrat pa pinch.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#548 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 25 June 2007 - 11:38 AM

Pred kratkim sem se prvič opogumila in si bikini predel depilirala z voskom. Sploh ni bilo tako hudo. Mogoče res malo boli, ampak nisem imela nobenih modric. Je pa treba paziti, da se trak povleče v nasprotni smeri rasti dlačic čim bolj vodoravno s kožo. Dlačic sicer ni vseh odstranilo, tako da sem ostale populila s pinceto. Se mi zdi, da se res splača, ker je potem dolgo gladko, pa še dlačice so vedno tanjše in svetlejše.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#549 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 25 June 2007 - 11:43 AM

S katerim voskom si pa to naredila??
  • 0

#550 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 25 June 2007 - 12:11 PM

Z Veet voskom, ki je namenjen bikini predelu in pazduham (tukaj si tega ravno ne upam narediti).
  • 0

#551 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 25 June 2007 - 01:28 PM

Joj, mene je kar groza ... cry.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#552 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 25 June 2007 - 02:29 PM

Je bilo mene tudi, ja. Ampak ko sem listič enkrat položila na kožo več ni bilo druge kot da ga potegnem dol. smile.gif
  • 0

#553 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 June 2007 - 04:03 PM

To si pa dobro napisala, ja! laugh.gif
Čestitke, da ti je ratalo izvest brez podplut. !!! Meni nikoli ni. Zdaj se epiliram
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#554 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 June 2007 - 10:58 AM

Jst bi šla na brazilsko, ampak me je tok strah. ermm.gif ohmy.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#555 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 June 2007 - 11:08 AM

Jaz pa lepo kombiniram, britvice, pa lističi z voskom od Veet. Pa vedno po tem nanesem še pomirjevalno kremco, pa puder in ni pol dobenih porblemčkov več, zato se pa zahavljujem vsem vam, ki mate tle ful dobre nasvete za prebrat. Res thx. smile.gif
  • 0

#556 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 June 2007 - 11:16 AM

Kere lističe pa maš? To men nikol ne deluje. down.gif A tiste za bikini predel?
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#557 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 June 2007 - 12:34 PM

Da, tiste imam od Veet, sam sej veš to ni za vsako. Sam to jaz počnem sam tam, ko se lahko kej vid, ko mam koplake gor, drugje ne upam. Tolko hrabra pa tut nisem biggrin.gif .
  • 0

#558 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 June 2007 - 04:55 PM

TASH, jz in sestra bi šli tud ful na brazilsko, ampak sva zaenkrat rekli, da greva naprej pred morjem probat bikini predel povoskat, potem se pa v prihodnosti mogoče še za ta huj varianto odločiva smile.gif

Mi je ful lažje, da grem lahko lepo s sestro, ker drgač bi mi blo ful bedno kot ena punca, 14 let stara, sama okol hodt na brazilsko laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 26 June 2007 - 05:05 PM

Rahel OT: Ko sem iskala delo v Angliji, je bilo ogromno oglasov za punce, ki obvladajo brazlisko. Pa full je bilo dobro plačano. Tako da če katero mika takšne vrste kariera - kar na letalo pa v London. biggrin.gif
  • 0

#560 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 June 2007 - 05:09 PM

kruuto laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic