Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#541 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 20 September 2007 - 07:07 AM

QUOTE(MateYa @ 13. 9. 2007 - 18:14) View Post

To boš pa dobila samo preko Pauline spletne strani ali Ebaya (internet torej).

Hvala ti smile.gif .
  • 0

#542 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 September 2007 - 02:35 PM

Jaz bi pa rabla kremo za obraz. Nagibam se k Avene za mešano kožo ampak nisem našla ocenjenih sestavin. Kaj pa kakšna od schallerja ? Rabim kremo, ki bi bla ok za pod puder, nekomedogena in malo mat.
  • 0
Viens, reste ici!

#543 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 September 2007 - 02:37 PM

Clinique - DDMG biggrin.gif

Če se nagibaš h Schellerju pa najbrž korenčkova ali ananasova.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#544 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 29 September 2007 - 02:45 PM

Katero od Avene za mešano pa misliš? A Cleanance? (brez K na konc) Če rabiš, mam tester doma, ga verjetno ne bom ponucala.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#545 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 September 2007 - 02:48 PM

Joj ne Avene. Sem se zmotla. Alverde sem mela v mislih !

Clinique je pa kr draga najbrž?
  • 0
Viens, reste ici!

#546 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 September 2007 - 03:31 PM

Clinique imaš 125ml ki je 50€ in pa 50ml ki je 25€ cirka smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#547 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 30 September 2007 - 05:46 PM

QUOTE(Ana @ 29. 9. 2007 - 15:48) View Post

Joj ne Avene. Sem se zmotla. Alverde sem mela v mislih !

kaj pa aloe vera fluid (niti slučajno se mi ne sanja, zakaj se mu tko reče, ker je čist obična krema)?
ocena
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#548 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 01 October 2007 - 08:38 PM

Jaz zdaj že približno od aprila cosmerbo uporabljam pa se mi zdi da mi ne odgovarja najbolj. Kr sm dobila ogrce pa mozolje tut po licih, ko jih drugače prej nikoli nisem imela. Ogrcev pa mam miljoon, enega zraven drugega po celem obrazu .. sicer niso tak opazni ampak se vseeno lahko vidijo sploh po čelu najbolj res izrazito pa moti me da ni gladka koža ko potipam. Sam zdaj nevem al bi se odločla za Avene Cleance K al za Differin al pa Skinoren in bi vas prosla za pomoč.
  • 0
Memento mori.

#549 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 01 October 2007 - 10:05 PM

če si prej mela res lepo skiny potem je kriva res kremica.Nehaj jo uporabljati pa boš videla,če po enem mescu ne bo izboljšanja potem začni z differinom.Cleneance K ti bo mogoče povročil še več mozoljev,ki so se nabrali pod kožo in se bo koža čistila,diferin pa je bolj učinkovit pri zatiranju teh (bolj globoko deluje) in hitrejši,ter učinkovitejši.

Če imaš pa nekaj manjših gnojnih mozoljev-drugače pa čisto kožo-klimicin T.
  • 0

#550 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 02 October 2007 - 12:52 PM

zanima me katera krema bi bila boljša za mastno kožo, ki se sveti, z razširjenimi porami, mozolji, hkrati pa se na posameznih mestih (čelo) malo lušči??

Clinians jabolko: Aqua, Glycerin, Pyrus Malus Fruit, Water, Oryza Sativa, Cyclomethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dycaprylyl Carbonate, Inositol, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Disodium EDTA, Lecithin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Methylchloroisothiazolinone, Citric Acid, CI 19140, Methylisothiazolinone, CI 42090

Aloe Vera Fluid: Aqua, Glycerin, vitis vinifera, aloe barbadensis, Glycine soya, alcohol, cera flava, glyceryl stearate citrate, sorbitan stearate, simmondsia chinenis, parfum butyrospermum parkii, myrica cerifera, chamomilla recutita, hippophae rhamnoides, prunus armeriaca, jasminum sambac, pyrus cydonia, sucrose cocoate, xantan gum, sodium lactate, Sodium Hyaluronate, bisabolol, tocopherol, limonene
  • 0

#551 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 02 October 2007 - 03:12 PM

A bi mi lahko priporočale kakšno čistilno masko za obraz glede na to da imam nekje mastno nekje pa tudi suho kožo???

Hvala
  • 0

#552 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 October 2007 - 03:28 PM

QUOTE(Cali @ 1. 10. 2007 - 23:05) View Post

če si prej mela res lepo skiny potem je kriva res kremica.Nehaj jo uporabljati pa boš videla,če po enem mescu ne bo izboljšanja potem začni z differinom.Cleneance K ti bo mogoče povročil še več mozoljev,ki so se nabrali pod kožo in se bo koža čistila,diferin pa je bolj učinkovit pri zatiranju teh (bolj globoko deluje) in hitrejši,ter učinkovitejši.

Če imaš pa nekaj manjših gnojnih mozoljev-drugače pa čisto kožo-klimicin T.

Saj prej sem tud mela mozolje pa ogrce, samo ne po licih, tam sem mela čist baby kožo in nisem nikoli mela problemov s tistim predelom ampak samo z čelom pa kožo okol nosa pa redko tud po bradi al pa okoli ust, drugače pa ne. Zdaj zadnje 3 mesce pa so se mi mozolji in ogrci začeli tud po licih delat, še več pa sem jih dobila po čelu. Men sam ni jasno (če je kriva krema) zakaj se mi je to nardilo komaj zdaj po 4 mescih, ne prej ? In tud nevem če je mogoče samo naključje da se je moje stanje pač zdaj poslabšalo. Aja pa differin sm že mela enkrat pa mi ni čisto spucau kožo ! Zato sem zdaj misla skinoren poskusit, pa še za ogrce je tud.

• 0
Memento mori.

#553 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 02 October 2007 - 03:39 PM

mogoče si pa v fazi pubertetnih hormonskih sprememb?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#554 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 02 October 2007 - 08:11 PM

QUOTE(ninaa @ 2. 10. 2007 - 16:12) View Post

A bi mi lahko priporočale kakšno čistilno masko za obraz glede na to da imam nekje mastno nekje pa tudi suho kožo???

Hvala

Na misel mi pridejo:
- AOK Pur Balance belo/zelena čistilna maska z ginsengom
- Chantelle Beauty dead sea mud čistilna maska
- Logona - čistilna maska meta

Pa verjetno še kakšna, pejd v ocenjevanje pobrskat. smile.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#555 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 02 October 2007 - 08:29 PM

Nutella,en čas je potreben da vse izbruhne,da se pore zamašijo.Pri enih ki imajo problematično kožo se to opazi takoj,pri drugih pa kasneje.Mozolj nastane dejansko v enem mesecu-celoten razvoj.. (razen če je že pora polna maščobe-kar pri tebi verjetno ni bila,če si mela lep obraz)več mozoljev pa verjetno več mesecev.Nekatere lojnice so bolj občutljive na maščobe-ki se čez en čas na koži pretvorijo v kisline in dražijo "poro",zato ti verjetno preveč mastne kreme ne pašejo.Ali pa samo ta-vsebuje določene sestavine ki so za tvojo kožo komedogene.
Lahko so tudi hormoni seveda..ampak če nimaš nobenih problemov z menstruacijo,potem verjetno niso velika nihanja.
Imej bolj vlažilno nego in ne toliko mastno,po mesecu ali dveh bi morale biti izboljšave v smislu da ti mozolji ne nastajajo več..če pa tako ne bo,pa začni z differinom.
  • 0

#556 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 04 October 2007 - 03:25 PM

Ok,hvala. smile.gif Kaj zdaj si vmes mažem s kako vlažilno kremo al ne?
  • 0
Memento mori.

#557 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 04 October 2007 - 04:05 PM

-.-
  • 0

Bill Bullard

#558 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 October 2007 - 04:07 PM

Meni pa se je koža kr izboljšala, kar se tiče mozoljev (no, pred menstruacijo jih še imam, ampak to se mi zdi normalno). Ogrci pa me še vedno ful motijo huh.gif Imam jih po nosu, bradi, nekaj malega po čelu. Kaj mi priporočate, da bi mi izginili ogrci ? Lepo bi bilo tudi, če bi mi zaviralo nastanek tistih mozoljev pred menstruacijo.
  • 0

#559 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 04 October 2007 - 04:08 PM

Kej s salicilno bi znalo pomagat. Aja, kak se ti je pa koža izboljšala? Neki sem vidla, d si s kremami prenehala. smile.gif
  • 0

Bill Bullard

#560 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 October 2007 - 04:24 PM

Ja, nehala sem z vsemi kremami, zdaj še obraz samo umijem s Schellerjevim gelom & nanesem tonik (zdaj sem še to nehala, ker mi ga je zmanjkalo trenunto oops.gif morem kupit novega). Zdaj pa itak prihajajo hladnejši meseci in bom na obraz mogla nanašat neke kreme, da ne bo koža preveč izpostavljena mrazu. Fajn pa bi bilo, če bi mi še pomagala odstranit ogrce.

Aja, pa končno sem si kupila puder z dobrimi sestavinami. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users