Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#541 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 January 2009 - 10:17 PM

QUOTE(Kalypso @ 31. 1. 2009 - 22:15) View Post

Glede Lange in Mance Špik... mene zanima kak bo nastop, ker Manca je ful velika ženska, ta tipo od Lange pa je malo mali, kolikor se spomnim... laugh.gif

Bo pa sedela. twisted.gif
  • 0

#542 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 31 January 2009 - 10:24 PM

^problem je v tem, da je ženska na NLP-ju sedela pa je še vedno bil palček ob njej. biggrin.gif Žal nisem spremljala eme, ker sem bila na obisku tako da jutri podam kaki komentar.
  • 0

#543 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 31 January 2009 - 10:40 PM

Pomojem bojo tut teli Langa pa Manca Špik zmagali.

• 0

#544 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 31 January 2009 - 10:49 PM

Ma ne bodo. Slovenci se od lani niso spremenili in tudi Manca Špik po moje ni toliko popularna, da bi ljudje glasovali za njo. wink.gif Sicer pa bomo vidli jutri, kdo ima prav.
  • 0

#545 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 31 January 2009 - 10:54 PM

Ja a niso bli Langa lani drugi?
  • 0

#546 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 January 2009 - 11:00 PM

Da.
  • 0

• Guests

Posted 31 January 2009 - 11:03 PM

Tole je bil meni totalen polom.

Love Symphony al kaj je že je imel nekaj trenutkov ampak sicer se mi je pa zdelo, da komad nima ne repa in ne glave. O izgovorjavi pa ne bi smile.gif. Pravzaprav mi je imel še največ groova zadnji komad, ki pa je imel tudi totalno nesposobne bekvokale. Pa tiste Sanje so imele par dobrih harmonij, ampak tudi ne dovolj, da bi rekla, da je bil dober komad.

Najbolj sem se pa nasmejala ob Đaniju... kolk je bil kul, ko je razlagal kolk je težko kej povedat, ko si že tolko časa na sceni biggrin.gif. Potem pa še tisti komad... laugh.gif. Ob tisti komad bi moral dat Laibache zraven, majke mi. smile.gif

Spomnila sem se tudi, da Alenke Gotar še vedno ne prebavljam smile.gif. Ne štekam te ženske. Prišla je na sceno kot solopevka, ki se ji je pač zdelo vredno prodat na našo estrado, poje stvari, ki bi jih zmogla katera koli druga solopevka, zraven se pa obnaša kot, da je totalna carica, ker je kao edina solopevka, ki to zmore. wtf.
  • 0

#548 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 January 2009 - 11:23 PM

Jaz nisem gledala, ker sta mi šla voditelja tak hudo na živce, da sem preklopla. Halooo, kaj folku ni jasno ? Kao neka zaigrana duhovitost. Fuj račka.
Sem pa vidla na 24ur sliko Karmenine obleke. Meni je zgornji del božanski in tut barva je božanska, ampak tisti škornji pod obleko hm.. ni pa blo za skozlat. Jaz bi takoj mela take čevlje, ako bi bli črni in brez pete. Mam fetiš na škornje nad koleni.
Tisti quartissimo pa - kaj je mela ženska oblečeno. rolleyes.gif
Kdo bo zmagal ? Manca Špik in L. .
  • 0
Viens, reste ici!

#549 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 31 January 2009 - 11:25 PM

Kako sta se pa vam kaj zdela voditelja?
IPB Image

• 0

#550 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 31 January 2009 - 11:27 PM

Ženska je OBUP.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 31 January 2009 - 11:29 PM

^^se popolnoma strinjam
  • 0

#552 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 January 2009 - 11:30 PM

Za bruhat, kdo piše te zgrešene, posiljene in totalno neinteligentne scenarije ? Da ne govorim o ljubljanščini, ki jo vztrajno vsi ti kvazi voditelji uporabljajo. I'm sorry, če se greste neko nacionalko govorite slovnično.
  • 0
Viens, reste ici!

#553 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 January 2009 - 11:34 PM

Tudi meni je bila ona katastrofalna. ermm.gif
  • 0

#554 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 31 January 2009 - 11:43 PM

Scenarij je napisala Desa Muck.

No, pa še nekaj fotk nastopajočih...
Nexys - uvrstili v finale, jaz se njihove pesmi ne spomnim, imela bi pa pevkina krila, da bi jih imela za letošnjega pusta laugh.gif
IPB Image

Petra Slapar - hmm.gif wannabe Marilyn Monroe, njene pesmi se tudi ne spomnim
IPB Image

Lea Sirk - tudi njene pesmi se ne spomnim. hmm.gif
IPB Image

Brigita Šuler - vse pohvale, ker sem se že bala, da si bo letos za prepevanje izbrala katero drugo črko (lani je bila Aaaaa aaaa aaaa, če se slučajno ne spomnite). Ampak ne me vprašat kako zveni njena pesem letos, ker se ne spomnim.
IPB Image

Ne me jugat & Slavko Ivančič - ja... slavkotu bi ta stil pasal pred kakimi 20-25 leti, pesem... se je ne spomnim.
IPB Image

Gianni Rijavec - toel pesem sem si celo zapomnila, ker je bila tako debilna, da je bil moj edini komentar, ko so začeli pet WTF blink.gif Ob predstavitvenemu spotu pa sem skoraj umrla od smeha... pikica na i je bila vrtnica v rokah laugh.gif Pa ta slikica je tudi ta prava. laugh.gif
IPB Image

Aynee - ženska je fušala, da se je še moj brat odtrgal od igrce v katero je bil zatopljen. Sicer pa dooolgočasna pesem.
IPB Image

Krema - pesmi se ne spomnim, sem se pa resnično bala, da se bodo pevcu strgale kavbojke ko se je tako trudil čim bolj razkrečiti, da je skoraj že špago delal.
IPB Image

Quartissimo - ta pesem bi še bila ok, če bi pevka znala angleške besede pravilno izgovarjat in če bi malce naštudirala kako se mora zvijat, da njene sence ne bodo izgledale kot da nima vrata in kot da ji mikrofon štrli iz ust.
IPB Image

Tadeja Molan - se ne spomnim pesmi, njena oprava mi pa je bila milo rečeno čudna.
IPB Image

Bjonde - še en WTF, ko sta se pojavili na odru, ampak tej skupini sem se vsaj nasmejala. Onadva debela deda v blond lasuljah. Ti so se na EMO itak prišli norca delat.
IPB Image

Karmen Stavec - meni je imela ful lepo frizuro. Njena oprava me je spominjala na košaro. Pesem mi pa nekako ni šla v uho, čeprav je v primerjavi z ostalim slišanim še kar ok.
IPB Image

Nuška Drašček - še najboljša pesem nastopajočih, čeprav ji nekaj manjka, da bi res šla v uho in da bi bila dobra. Ima pa Nuška res dober glas. Njena oprava pa jo je po mojem mnenju na njeno postavo ne pristaja najbolje.
IPB Image

Mitja - booooring.
IPB Image
  • 0

#555 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 31 January 2009 - 11:45 PM

še dve:

IPB Image

IPB Image
down.gif

edit: vidim, da si ju kasneje dodala oops.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#556 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 February 2009 - 09:25 AM

Men je tale EMA totalen polom. Pesmi so čist bedne, vsi se nekej spakujejo. Nisem bla čist sigurna, ampak a ma voditeljica črne boksarce pod obleko? ohmy.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#557 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 February 2009 - 09:54 AM

Hja, zabavno ni kaj. Jaz sem se prvič med gledanjem EME dolgočasila, sem likala zraven, pa sem na pol gledala, le ko je Gianni prišel na stage sem odložila likalnik in onemela. butl.gif

No, je bil vsaj toliko zanimiv, da sem mu prisluhnila, ostale pesmi so bile brez neke prave/dobre melodije, ki naj bi šla v uho, že 200 krat prežvečeni ritmi/akordi/rime....mogoče zato še najbolj izvirni Quartissimo, ki bi si naredili uslugo, če bi v slovenščini peli. Pa kaj je narobe z našim prelepim jezikom?

Če se ne motim, je pri tem komadu spet imel prste zraven Andrej Babič, menda. Jaooooo. blink.gif huh.gif A se motim? Sem na hitro pogledala.

Pa hvala nebesom za Nuško Drašček, vsaj ena z dobrim vokalom, vrednim te prireditve. huh.gif /irony/
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#558 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 01 February 2009 - 10:11 AM

QUOTE(Kinky @ 1. 2. 2009 - 9:54) View Post

Če se ne motim, je pri tem komadu spet imel prste zraven Andrej Babič, menda. Jaooooo. blink.gif huh.gif A se motim? Sem na hitro pogledala.

Na žalost ne...

• 0

#559 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 01 February 2009 - 10:29 AM

Jst tut ne prenesem Gotarjeve. Njen obraz me tako živcira, da ne morm povedat. Prav ne morm je gledat!

Nuška ma res edina glas, stajling je bil res grozen. Kr je mal bolj polna bi lahko imela malo več las, ma pa tisto glavico ko borovnička na krompirju. Ženska je hodla na mojo gimnazijo biggrin.gif in mi je totalno anojing. Jo še večkrat vidim in je totalna attenšn... Npr. pride večkrat v en lokal, smeji in pogovarja se tako glasno, kot da je edina tam. Ko jo vidim pa še v duetom s Seškom in ko prepeva verske pesmi na verskih zborovanjih na štadijonu bi jo pa lahko res zadrotala.

Pozabla še povedat pr Šulerci. Ko tak poudarjajo, da je akademsko izobražena. blink.gif Pa halo, pa ja nima pojma o petju. Pa kakšno besedilo. Sram da je ni, pič*e zaplankane!!!

Pa če res ne morm verjet no, a je res to vse, kar lahko skup spravmo??? Me prav čudi, da komisija ni sprejela Murkota. Me prav zanima kdo je v strokovni komisiji. Verjetno kak direktor Celjskih mesnin in Ljubljanske banke.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#560 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 February 2009 - 10:49 AM

Akademska glasbena izobraženost pa res ne pomen, da človek zna peti. Mislim, to tako poudarjajo, kot da vsi, ki so hodili na glasbeno akademijo, zdej absolutno razturajo v petju, igranju harmonike, dud, bobnov, flavte, trobente, in seveda vsem ostalem. Ziher, ja.
Nekaj je teorija, nekaj pa praksa. Znati teorijo glasbe ni enako biti virtuoz na violini. In seveda ima nekaj prstov vmes tudi talent.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users