Scenarij je napisala Desa Muck.
No, pa še nekaj fotk nastopajočih...
Nexys - uvrstili v finale, jaz se njihove pesmi ne spomnim, imela bi pa pevkina krila, da bi jih imela za letošnjega pusta

Petra Slapar -

wannabe Marilyn Monroe, njene pesmi se tudi ne spomnim

Lea Sirk - tudi njene pesmi se ne spomnim.

Brigita Šuler - vse pohvale, ker sem se že bala, da si bo letos za prepevanje izbrala katero drugo črko (lani je bila Aaaaa aaaa aaaa, če se slučajno ne spomnite). Ampak ne me vprašat kako zveni njena pesem letos, ker se ne spomnim.

Ne me jugat & Slavko Ivančič - ja... slavkotu bi ta stil pasal pred kakimi 20-25 leti, pesem... se je ne spomnim.

Gianni Rijavec - toel pesem sem si celo zapomnila, ker je bila tako debilna, da je bil moj edini komentar, ko so začeli pet WTF

Ob predstavitvenemu spotu pa sem skoraj umrla od smeha... pikica na i je bila vrtnica v rokah

Pa ta slikica je tudi ta prava.

Aynee - ženska je fušala, da se je še moj brat odtrgal od igrce v katero je bil zatopljen. Sicer pa dooolgočasna pesem.

Krema - pesmi se ne spomnim, sem se pa resnično bala, da se bodo pevcu strgale kavbojke ko se je tako trudil čim bolj razkrečiti, da je skoraj že špago delal.

Quartissimo - ta pesem bi še bila ok, če bi pevka znala angleške besede pravilno izgovarjat in če bi malce naštudirala kako se mora zvijat, da njene sence ne bodo izgledale kot da nima vrata in kot da ji mikrofon štrli iz ust.

Tadeja Molan - se ne spomnim pesmi, njena oprava mi pa je bila milo rečeno čudna.

Bjonde - še en WTF, ko sta se pojavili na odru, ampak tej skupini sem se vsaj nasmejala. Onadva debela deda v blond lasuljah. Ti so se na EMO itak prišli norca delat.

Karmen Stavec - meni je imela ful lepo frizuro. Njena oprava me je spominjala na košaro. Pesem mi pa nekako ni šla v uho, čeprav je v primerjavi z ostalim slišanim še kar ok.

Nuška Drašček - še najboljša pesem nastopajočih, čeprav ji nekaj manjka, da bi res šla v uho in da bi bila dobra. Ima pa Nuška res dober glas. Njena oprava pa jo je po mojem mnenju na njeno postavo ne pristaja najbolje.

Mitja - booooring.