Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#541 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 02 December 2006 - 01:24 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#542 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 02 December 2006 - 01:50 PM

jst sm pa sanjala, da sem noseča biggrin.gif
  • 0

#543 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 December 2006 - 01:52 PM

Muho, ki se je vedno znova ujela v pajkovo mrežo in se tudi uspela rešit...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#544 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 December 2006 - 04:42 PM

Jst sm sanjala da je bla u Kopru vojna in sem se ful bala in sem nonstop jokala. Bombe so letele okoli, eksplozije,.. svašta. in pol je kr naekrat prišu Borut Pahor in meu nek govor in se je vojna končala blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#545 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 14 December 2006 - 09:56 AM

Mmmmm, najboljsa fantazija in months..
  • 0

#546 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 December 2006 - 07:24 PM

----
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#547 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 14 December 2006 - 11:09 PM

Jst sm pa prejšnjo noč sanjala, da sm ful osvajala Emila iz bara laugh.gif
  • 0
Posted Image

#548 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 December 2006 - 10:30 PM

Sanjala sm da sm živela s tipom v novi oš koper, ki pa smo jo prestavli na markovec in da je bil požar in jst sm gasila neka drevesa s šalcami vode in potem je prišu moj tip in vse pogasil z loncem biggrin.gif in potem smo si zrihtali dnevno sobo in je on začel mene zadovoljevat, ampak nas je pri tem neprestano motla moja sestra, ki nam je nosla neke časopise.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#549 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 17 December 2006 - 03:18 PM

thumbup.gif phahahahahahahahahahahhahahaha...lool... biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

#550 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 17 December 2006 - 03:30 PM

Dons se mi zdi da nism nč sanjala... Ampk mogoče... nevem
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#551 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 18 December 2006 - 06:46 PM

Sm sanjala, da me je neko zdravstveno osebje nekam peljalo na neki posti. in pol sm prašala za kaj se sploh gre.... pa mi povejo, da bom rodila.....in meni se je zdelo ful čudno, kr nism bla ne noseča, ne nič. pa sm jim pol rekla, da ne da, je sigurno pršlo do napake. in oni še vedno, da ne....da bom sigurno rodila. pa stalno so mi pravli gospa... ermm.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#552 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 December 2006 - 10:36 PM

Med popoldanskim dremežem sem sanjala, da mi je nek slovenski slikar v oporoki zapustil njegov atelje.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#553 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 December 2006 - 10:07 AM

sanjala sm da sm z gregorjem iz bara na enem travniku in da smo neki tekmoval neki atletki al ne vem. pa špela je laufala in prehtela kolo. laugh.gif
ne bi rekla, da bi skos gledala. ampak nism in tut grega mi je bil bolj kot ne antipatičn. svašta.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#554 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 19 December 2006 - 01:40 PM

neverjetno sanjala sem forum,folk na forumu,kak zgleda, a se mi že meša? laugh.gif
  • 0

#555 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 December 2006 - 05:14 PM

Profesorico za latinščino je zadela srčna kap, pa se nam ni blo treba več učit.
  • 0

#556 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 December 2006 - 06:00 PM

Sanjalo se mi je, da sem umirala. Fant me je spraševal, če se slabo počutim, pa sem mu rekla, da grem samo na WC, da je vse kul. Pol sm pa nekje na pol poti do sekreta začela bruhat kri...pride fant, se ustraši...jst padem skup...

Najbolj hecno je pa to, da to sploh ni bla nočna mora, ker me ni blo nč groza
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#557 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 19 December 2006 - 10:35 PM

Jst sem pa sanjala, da sem nekega dne Cosmerbo odprla, in je bilo vse rjavo, je smrdelo, pokvarjeno vglavnem. Pa kar čez noč se je pokvarlo. In potem sem se cel dan sekirala, kako je šlo šest jurjev u nulo. laugh.gif biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#558 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 21 December 2006 - 10:41 AM

sanjala sm, da sm sla h bivsemu domov novo leto voscit (so bli vsi preseneceni, ampak ni noben nc sprasval), pol smo sle pa s sestro pes od tam domov (80km), ampak je blo cist tko ... 2 minute pa smo ble doma.

zadnje case usak dan nekej sanjam, pa ena bedarija vecja od druge :S
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#559 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 December 2006 - 10:49 AM

Danes sm mela ful grozne sanje. S fantom sva se ful skregala po telefonu in pol sva se zmenla da pride do mene in se bova pomenla kok bo šlo naprej in ko on pride, pozvoni spodi in js grem dol. Takrat pa prideta mama in sestra, pa mi rečeta, če grem z njima na nek izlet. In fanta mojga kr naenkrat nikjer ni sploh blo in sm šla z njima. Smo se furale naokol na ful lep poletni dan, ampak vse je blo full čudno - ne znam točno razložit. Nakar pridemo do ene jame, take ful grozne, zapahnjene s ful ogromnimi in težkimi železnimi vrati. Vreme je blo kr naenkrat grozno, totalno je lilo in ful morbiden feeling je bil. Smo šle v jamo, blo me je strah ko psa, ker je bil tak totalno zlovešč občutek skos, nakar ne nekdo pokliče, grem iz jame in tam je moj fant, ampak v podobi enga približno 14 let starega fanta z očali. Ful se začneva neki kregat, on začne men naprej metat, da še nism šla delat izpita za avto (o tem mi res fant dost pridiga) in se tak skregava, da greva narazn. Js se tam jočem, cela zblojena, nakar pride do mene, me objame in reče neki kao lubi sej se še vidiva, rad te mam. In pol pride ena starejša ženska, on men ful živčno reče, da ne sme ona vedet da sva skupi in, da se naj delam, da ga učim matematiko. Potem ženska pride, se predstavim, onadva gresta. Js ju gledam kok odhajata in na tleh se pojavi en tak ful scufam umazano bel krokar, ful je bil grozen, slep, cel zdelan in je ful vreščal pa se poganjal vame, js sm ga pa z nahrbtnikom tepla, da bi se ga ubranla. In potem položim nahrbtnik na njega, da ga ujamem, nakar prideta moj 'fant' in njegova mama nazaj, pa mi ona reče, da sej ve da hodiva in da nima nič proti, da sem tolk starejša ... pol pa ne vem več kaj je blo naprej, mogoče sem nehala sanjat.

Včasih imam res strašno čudne in freeky sanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#560 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 21 December 2006 - 02:34 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ti maš pa dober spomin!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users