Anti-aging nega
Posted 28 January 2017 - 03:50 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 January 2017 - 03:56 PM
Zdej gledam izdelke od The Ordinary. Kaj še priporočate poleg Vitamin C suspenzije in Caffeine Solution?
Se mi zdijo precej poceni, če so res tako učinkoviti, je pa res, da so embalaže večinoma po 30 ml.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 January 2017 - 04:28 PM
Kolikor berem, so zadovoljne z vsem. Po FB skupinah uporabljajo predvsem Buffet in niaciamid, zdaj smo pa na primerje navalile. Izdelki so v primerjavi s konkurenco praktično zastonj.
Na YT je tudi ogromno uporabnih reviewjev, ta je eden izmed njih.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 January 2017 - 05:14 PM
A je c vitamin primerljiv s tem od Melano?
Posted 28 January 2017 - 06:13 PM
Katere FB skupine na temo anti aging pa spremljate?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 January 2017 - 07:04 PM
Antiage Anasan, Ljubiteljice azijske kozmetike tudi.
― V. Van Gogh
Posted 29 January 2017 - 12:11 PM
Je katera že imela to kremo: http://ordinaries.co...factors-ha-30ml
A bi ta krema znala mašiti pore? Mislim, da je notri nekaj komedogenih sestavin?
Jinadaze, ti si imela tudi Andalou Naturals Renewal cream Probiotic + C, se ti je zdela tale od The ordinary bolj lahka od Andalou ali sta približno enaki?
Meni se zdi Andalou ravno prav vlažilna, za poleti pa mogoče celo malo pretežka, ker se mi koža masti (ne samo poleti). The Ordinary je precej cenejša in me malo mika, da bi jo naročila.
Posted 29 January 2017 - 05:12 PM
Za preverjanje komedogenosti spusti sestavine cez Cosdna.
― V. Van Gogh
Posted 29 January 2017 - 05:39 PM

Jap, na Cosdna mi enako vrže ven, med prvimi petimi sestavinami sta dve srednje komedogeni.
Posted 29 January 2017 - 06:46 PM
Marmelada, vem, da sta dve komedogeni, ampak sem kupila že nekaj krem, ki nimajo K sestavin pa so mi vse mašile pore. Glede na nizko ceno sem se odločila probati. Bom najprej sprobala na dekolteju, čeprav je manj občutljiv kot obraz.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 January 2017 - 08:13 PM

Posted 29 January 2017 - 08:56 PM
Jaz se tudi ne zanašam več na potencialno komedogenost sestavin, treba je sprobat. Sicer je moja koža čedalje manj dovzetna zanje, ampak mi kljub temu lahko maši kakšna random sestavina, ki je ni na seznamu in obratno (ponavadi kreme, ki imajo že tako čisto nekoristne formulacije). Npr. kokosovo olje je zelo K pa mi nič ne maši.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2017 - 11:20 AM
Posted 03 February 2017 - 11:50 AM
Sestavine so enake?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 February 2017 - 12:06 PM
Posted 03 February 2017 - 06:41 PM
Embalaža je še stara? Jaz čakam novo iz iHerba in kolikor sem primerjala sestavine na netu, jih pri novi nekaj manjka. Ampak nič drastičnega.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2017 - 07:14 PM
Ja ej, identični sta.
Posted 04 February 2017 - 01:14 PM
Pogledala sem si nekaj ocen različnih The Ordinary izdelkov in me mikata Matrixyl 10% + HA in Niacinamide 10% + Zinc 1%. Poleg tega že imam Belakne, LRP serum z vitaminom C, losjon s hialuronsko, Cosrx AHA losjon. Kaj od tega se ne sme kombinirati, razen vitamin C in niacinamid? A Belakne se lahko kombinira z AHA (najprej Belakne, čez to pa AHA)? Zdaj ju uporabljam posebej (recimo 1x do 2x tedensko zvečer AHA, sicer pa Belakne).
Posted 04 February 2017 - 03:26 PM
― V. Van Gogh
Posted 04 February 2017 - 04:00 PM
Belakne in vitamin C tudi ne gresta skupaj ne? Torej bi bilo verjetno najboljše zvečer Belakne, malo izmenično z AHA, zjutraj pa en dan vitamin C + Matrixyl, drugi dan pa Matrixyl + niacinamid. Hialuronsko pa lahko vedno čez vse te aktivne sestavine (čez pa seveda še vlažilno kremo)?
Jinadaze, ti hialuronsko nanašaš tudi čez Belakne, ali jo uporabljaš samo zjutraj? Jaz Belakne ponavadi samostojno nanesem, ali pa čez kvečjemu samo vlažilno kremo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users