Aha, torej po tem ko ti napišeš in izdelaš svojo idejo, oni izberejo 10 ljudi katere "zaposlijo" in ti 5 mesecev dobivajo minimalno plačo, kolikor sem jaz razumela??

Iskanje zaposlitve
Posted 14 May 2013 - 09:45 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 May 2013 - 09:50 PM
Ja, mislim da je tako ja, kao da ti pomagajo do samostojne dejavnosti.
Posted 14 May 2013 - 09:56 PM
Aha, torej na koncu je obvezno, da nek svoj s.p. odpreš. Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 May 2013 - 10:25 PM
Mislim da je to to, mogoče še katero zanima: http://www.student.s...8af92364c2c965b
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2013 - 12:37 AM
Jina, mislim, da ni to to, eno je subvencija za tiste, ki na novo odpirajo svoj s.p., drugo pa ta zadeva, ko te oni zaposlijo za nekaj mesecev, ti pa v tem času podjetje odpreš.
Posted 15 May 2013 - 01:04 AM
Aja, nisem vedela, sem mislila da naj bi 4k € subvencije dobil vsak, ki odpre s.p. (pred leti takoj, zdaj pa z zamikom, ker sklad ne more redno sofinancirat). Nisem vedela za kakšen program za samozaposlitev in ful nekih kriterijev.
― V. Van Gogh
Posted 26 May 2013 - 07:48 PM
Če katero zanima: http://www.dnevnik.s...e-strah-manjsi-
(narobe napisan naziv našega faksa, nesposobneži)
― V. Van Gogh
Posted 21 June 2013 - 12:52 PM
Rada bi se prijavila kot model za kratke frizure. Oglas se glasi:
"GRE ZA MODELE Z KRATKO PRIČESKO. STRIŽENJE IN SLIKANJE BO 1.SEPTEMBRA 2013! OBVEZNO V PROŠNJI POSLATI SLIKO!"
(VV ART, VESNA VITRIH S.P.)
Ne vem, kaj napisati v prošnji. Ima katera kake izkušnje ali nasvet?
Hvala!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 June 2013 - 12:57 PM
Jao, na takšne zadeve je ful težko napisat nekaj fajnega...
Mogoče nekaj v smislu:
Pozdravljeni,
rada bi se prijavila na razpisan oglas za "model za kratko pričesko". V prilogi pošiljam še sliko...
Posted 21 June 2013 - 01:14 PM
Nekaj v takem smislu sem tudi mislila. Nekih ekstra izkušenj, ki bi jih utegnile zanimat, itak nimam. Tisto, akr je, pa imo ni omembe vredno.
Priložim še sliki en face in profil pa mir.
1. 9. pa na friziranje ˇ.ˇ ,p
Hvala, Ančka!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 June 2013 - 01:16 PM
Sej kaj pa češ kot izkušnje napisat? Kratkolaska sem že xx let, striženja se ne bojim in ga ne jemljem osebno?
Posted 28 June 2013 - 01:34 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 June 2013 - 01:52 PM
A bi to lahko prek študenta?
Posted 28 June 2013 - 01:54 PM
Ni šans, že zato, ker se dosledno upošteva zadostitev vseh navedenih pogojev, brez izjeme.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 June 2013 - 01:55 PM
Se mi je zdelo... poskusila sem.
Posted 28 June 2013 - 03:46 PM
Se mi zdi to ful dobra stvar!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 June 2013 - 04:05 PM
Meni tudi, zadnje čase skoraj kamorkoli pridem, imajo zaposlene študente ali celo dijake, kar izpade prav komično in neprofesionalno (Simobil je tipičen primer, npr.).
Ampak glavno da se prišpara, ane.
― V. Van Gogh
Posted 30 June 2013 - 07:15 PM
Ja, se strinjam. Brat dela še vedno preko študenta v enem manjšem podjetju, kjer je veliko več študentov kot pa zaposlenih, zaposlit pa noče nobenega, ker bi ga to stalo še enkrat več. Samo obljublja in obljublja, da mogoče bo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 July 2013 - 12:52 AM
Nekaj sem googlala in sem našla, da zavod objavlja dnevne preglednice prostih delovnih mest, na katerih so tudi oglasi, ki niso objavljeni na njihovi spletni strani. Na eni preglednici piše, da delodajalec želi samo javno objavo prostega del. mesta, rok za prijavo pa je pri nekaterih samo en dan. Za kaj gre tu? A to je že vnaprej dogovorjeno, koga bodo vzeli in samo objavijo? Na eni drugi preglednici pa piše, da delodajalec pričakuje prijave kandidatov.
Pri nekaterih od oglasov na teh preglednicah je navedeno, da gre za zaposlitev na podlagi javnega povabila "Zaposli me", kjer delodajalec dobi subvencijo in če izpolnjuješ določene pogoje, podobno kot pri javnih delih. Tudi tukaj te k delodajalcu napoti zavod, tako kot pri javnih delih ne? Tudi pri "zaposli me" oglasi torej niso javno objavljeni, oziroma se ne moreš sam prijavit, ampak te napoti zavod?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users