Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#541 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 February 2012 - 05:03 PM

yes.gif
  • 0

#542 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 February 2012 - 05:09 PM

Saj se mi zdi, da je že skoraj povsod tako.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#543 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 February 2012 - 05:56 PM

QUOTE(Sarah @ 2. 2. 2012 - 10:29) View Post

Naša, že fuul časa. Ampak sem mislila da je to normalno, oziroma da imajo vse to. ohmy.gif Pri nas preverjajo tudi simple eseje in seminarske. AJEBES.jpg

Pri nas tega ni bilo. Oz sploh nisem vedela, če je blo. Potem sm pa slišala za primer sošolca, ko ga je dekan na zagovor poklical glede tega, on pa NI MEL POJMA zakaj. Pride ves nasmejan k dekanu v pisarno, vse v najlepšem redu. Začne govorit dekan o plagiatorstvu in etiki, njemu še vedno- aha, zakaj mi že to govori????... Potem je pa izvedel, da so preverili in da je za en bogi izbirni predmet prepisal seminarsko, ker imajo vsak let iste naslove. Govoril mu je o izključitvi in ne vem še vse čem, da ne bo mogu nekaj časa na izpite itd... In to v zadnjem letniku, ko je že končal s predavanju for ever... Se je zasekiral, napisal baje opravičilo v obliki eseja na večih straneh in je bil dekan ful zadovoljen in mu rekel, da mora seminarsko še enkrat napisat in to je to. Vidim pa, da se ni več za hecat na faksu.
  • 0

#544 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 05 February 2012 - 10:59 PM

Jaz pa sploh ne vem, kako je s tem na našem faksu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#545 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 06 February 2012 - 04:39 PM

Edit: Ravno danes sem na oglasni deski faksa videla objavo disciplinskega ukrepa zoper študenta, zaradi plagiatorstva diplome. Ukrep pa je 2-letna izključitev z univerze.

Ni za se hecat.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#546 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 February 2012 - 10:51 AM

http://24ur.com/novi...astne-hise.html

Bolano, ogabno, narobe! Kje živimo... cry.gif surrender.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#547 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 February 2012 - 12:00 PM

^LOL
To se samo pri nas dogaja res, nikjer drugje na svetu se nikomur ne zgodi nič slabega. Pač ja, sranje se dogaja, povsod.
  • 0
Viens, reste ici!

#548 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 February 2012 - 12:20 PM

^ huh.gif huh.gif huh.gif

LOL??? Resno??

Kaj pa tebe danes daje?

Kje živimo = ta svet! A sem mogoče kje omenila Slovenijo??? butl.gif
  • 0

#549 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 February 2012 - 02:51 PM

Lahko je bil pameten s polno ritjo
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#550 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 February 2012 - 04:03 PM

Immortelle ne nisi, ampak sem predvidevala da si ciljala na Slovenijo, kar je v bistvu edina logična povezava.

QUOTE(Frčica @ 9. 2. 2012 - 14:51) View Post

Lahko je bil pameten s polno ritjo

??
  • 0
Viens, reste ici!

#551 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 February 2012 - 05:19 PM

Kaj ti ni jasno? ja, letelo je nate
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#552 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 February 2012 - 06:07 PM

Kaj ma pa to sploh veze z njenim komentarjem, da se slabe stvari dogajajo povsod po svetu, ne samo pri nas? Men se zdi, da maš ti mal Jino pa Ano na piki. biggrin.gif
  • 0

#553 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 February 2012 - 06:20 PM

Zakaj? ker izpade blazno vzvišena in razvajena, nezmožna sočutja. in, ja take izjave mi grejo na živce, če to pomeni da ju imam na piki pa so be it.
  • 0

#554 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 February 2012 - 06:23 PM

Naj samo še nekaj dodam:

Jaz na splošno ne razumem ljudi, ki me takoj(!) instantno hočejo nekaj nazaj zabit, ko omenim kak tak primer, ko človek skoraj ne more verjeti, da je res.
Mislim, wtf je tvoj problem? huh.gif A je treba res takoj skočit v zrak, napisat LOL in komentirat da jebi ga, slabe stvari se dogajajo, go on with your life! A je treba?!?!? huh.gif

Kaj sploh je to?? Zakaj je potem sploh karkoli treba pisat?

Mene je ta primer pač pretresel. Zelo! Kruta realnost sveta, v katerem živimo in ja, tudi preljube Slovenije!
Ja, res je, da se še marsikaj hujšega dogaja po svetu, ampak daj no! dry.gif

In jaz čisto razumem, kaj je hotela povedat Frčica: dokler se tebi in tvojim ne zgodi kaj podobnega, se je zelo lahko posmehovat bedi drugih ljudi. sleep.gif Vsaj tako je izpadlo.

Ful me razpizdi tole, no! mad.gif

Sicer pa se opravičujem vsem za izpad. Slab dan imam in jezna sem nase, da me neka izjava na forumu lahko tako vrže iz tira, ampak me je. Žal. AJEBES.jpg

• 0

#555 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 February 2012 - 07:12 PM

Immortelle mene pač to ne pretrese. Sem tip človeka, ki na take zgodbe ne da kaj dosti, ker je vedno predstavljena samo ena plat in ne moram podat nekega konstruktivnega mnenja. Malo me je presenetil tvoj komentar Bolano, ogabno, narobe! Kje živimo... , ker sama sploh nisem tako razmišljala ko sem gledala prispevek na TVju.
Ne vem zakaj te je tako razkuril moj komentar, ampak okej, očitno sem ti res stopila na žulj.

Frčica, mene to pač ne gane, ker kot sem že razložila, to so zgodbe z eno platjo, novinarsko prirejene. Ne moraš pa rečt da sem zato nesočutna in razvajena, no za to slednje je punce moje starosti itak najlažje označit.

• 0
Viens, reste ici!

#556 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 09 February 2012 - 07:41 PM

Meni se zdi zelo žalostno, da se takšne stvari dogajajo, ampak tudi jaz vse skupaj jemljem z rezervo. Sploh, če je objavljeno na spletnem portalu kot je 24ur.com.
  • 0

#557 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 February 2012 - 07:44 PM

Ana, moj odziv bi bil popolnoma drugačen če bi napisala to kar si zdele. Tako pa izgleda kot da apriori zavzameš pozicijo, da si je nekdo sam kriv.
  • 0

#558 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 February 2012 - 11:21 PM

QUOTE(Immortelle @ 9. 2. 2012 - 10:51) View Post

http://24ur.com/novi...astne-hise.html

Bolano, ogabno, narobe! Kje živimo... cry.gif surrender.gif
Odgovor CSD Ljutomer KLIK

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#559 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 February 2012 - 12:06 PM

QUOTE(Marmelada @ 6. 2. 2012 - 16:39) View Post

Edit: Ravno danes sem na oglasni deski faksa videla objavo disciplinskega ukrepa zoper študenta, zaradi plagiatorstva diplome. Ukrep pa je 2-letna izključitev z univerze.

Ni za se hecat.

Ja, ta še je dobro odnesel, nam je prof. za Javno upravo povedal za drug primer, ko je punca že diplomirala, naredila pripravništvo in bila tik pred PDI oziroma ga imela narejenega (ni točno vedel) in so ji VSE odvzeli, in še pripravniško plačo je mogla vračat.
Sicer se mi smili, ampak po drugi strani mi je pa to res bolano, baje je samo 2 strani naredila svoji (uvod in zaključek) vse ostalo je bilo pa dobesedno sfotokopirano.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#560 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 February 2012 - 05:16 PM

Naša nova vlada, celo eno žensko imamo, wow; žal je to Ljudmila Novak huh.gif

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users