Posted 14 June 2011 - 01:23 PM

After all this time?
Always.
Posted 30 June 2011 - 09:18 PM
♥ ♥ Imeti otroka pomeni imeti vse. Otrok polepšuje življenje, je tisto kar te razveseljuje, ko si
žalosten in te nasmeji ko jočeš. Daje smisel življenju!! Kadar ne vidiš izhoda, je kapljica vode v puščavi, to
malo bitje zna ljubiti in biti močan bolj kot kdorkoli!!!
ČE IMAŠ ANGELA, VREDNEJŠEGA OD ZLATA SI TO KOPIRAJ V STATUS IN GA IMEJ BREZMEJNO RAD!!!!!♥
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 June 2011 - 09:26 PM

Posted 30 June 2011 - 09:38 PM

Posted 30 June 2011 - 09:40 PM
OMFG
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 June 2011 - 10:02 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 June 2011 - 10:12 PM
Posted 30 June 2011 - 10:14 PM
Jaz bom kot vsebino vidim napake. FAKKKKK, folk ni pismen.

Posted 30 June 2011 - 10:17 PM
Pa saj to gre pri večini vzporednos; debilizem in nepismenost.

Zdaj bo imel Google neko alternativo FB-u, me prav zanima, kakšno.
― V. Van Gogh
Posted 30 June 2011 - 10:30 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 June 2011 - 10:35 PM
Meni je pa kar všeč, ampak tudi dvomim, da bo uspel.
― V. Van Gogh
Posted 01 July 2011 - 06:36 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 July 2011 - 11:57 PM
Pablo Picasso
Posted 03 July 2011 - 11:19 AM
Klepet- Seznam prijateljev-ustvri novo skupino
Uporabniški račun-urejanje prijateljev- Ime in Priimek - označiš v "Ime skupine"
Klepet - klikneš un zelen podolgovat znakec z belo pikico - postani nedosegljiv
After all this time?
Always.
Posted 03 July 2011 - 11:38 AM

Pablo Picasso
Posted 03 July 2011 - 11:42 AM

Haha, štekam te. Pol pa loh za to skupino (oz.samo zanj) itak štimaš še miljon stvari, od tega da ti ne vidi slik, razmerij, da ne more komentirat, da ne vidi zida.. Kar želiš.

After all this time?
Always.
Posted 03 July 2011 - 01:17 PM

Pablo Picasso
Posted 03 July 2011 - 01:39 PM
♥ ♥ Imeti otroka pomeni imeti vse. Otrok polepšuje življenje, je tisto kar te razveseljuje, ko si
žalosten in te nasmeji ko jočeš. Daje smisel življenju!! Kadar ne vidiš izhoda, je kapljica vode v puščavi, to
malo bitje zna ljubiti in biti močan bolj kot kdorkoli!!!
ČE IMAŠ ANGELA, VREDNEJŠEGA OD ZLATA SI TO KOPIRAJ V STATUS IN GA IMEJ BREZMEJNO RAD!!!!!♥
Meni je pa do zdej zmagovalna una zgodbica o otroku, ki je rekel mamici, da je s šminko popisal posteljnino (al neki takega). In mamica je začela otroka pretepati...in ko se je zavedla, je malo srčece že prenehalo biti...blablabla...ubila je otroka. Potem je pa videla, da ma napisano na posteljnini (men se zdi, no) z rdečo šminko "MAMICA RAD TE IMAM!!!" Potem pa pač...standard..."če si proti nasilju nad otroci prilepi na zdi" fazon.
Ta mi zmaga.

A katera ve, kako je mogoče, da ti nekdo vidi na zasebca? Npr. da ti en prijatelj vidi, kaj se ti pogovarjaš na zasebcu z drugim prjatlom. Pa....a je možno, da tvoj koment, ki ga nekomu na zid napišeš...izbriše tretja oseba...torej ne jaz kot avtor in ne uni, ki je "lastnik" zida?
Edit: Najdla tist o pretepanju. Citiram:
"Otrok reče mami: "Mami s šminko sem pisal po posteljnini." Mama takoj začne pretepati otroka, dokler otrok ni padel v nezavest. Ko je obležal na tleh, mama reče naj odpre oči, ampak bilo je prepozno. Srce se je ustavilo zaradi pretepanja. Na postelji pa je pisalo: " Mami, rad te imam" Prilepi to na svoj zid, vsaj za eno uro, če ste proti zlorabljanju otrok. "/

Posted 03 July 2011 - 01:41 PM

Pablo Picasso
Posted 03 July 2011 - 02:46 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users