Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#541 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 14 June 2011 - 01:23 PM

Men je tut šele pred kratkim spremenil, prej je blo ful boljš, zdej je vse tok zmeden. sad.gif Je pa FUL čudno, da majo nekateri to res že pol leta, drugi pa še vedno ne, čist neenotno.
  • 0

After all this time?

Always.

#542 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2011 - 09:18 PM

♥ ♥ Imeti otroka pomeni imeti vse. Otrok polepšuje življenje, je tisto kar te razveseljuje, ko si
žalosten in te nasmeji ko jočeš. Daje smisel življenju!! Kadar ne vidiš izhoda, je kapljica vode v puščavi, to
malo bitje zna ljubiti in biti močan bolj kot kdorkoli!!!
ČE IMAŠ ANGELA, VREDNEJŠEGA OD ZLATA SI TO KOPIRAJ V STATUS IN GA IMEJ BREZMEJNO RAD!!!!!♥

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#543 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 June 2011 - 09:26 PM

wacko.gif
  • 0

#544 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 June 2011 - 09:38 PM

lol1.gif
  • 0

#545 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 30 June 2011 - 09:40 PM

OMFG

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#546 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 June 2011 - 10:02 PM

Boge.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#547 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 June 2011 - 10:12 PM

Ja, to sploh smešno ni več.
  • 0

#548 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 June 2011 - 10:14 PM

Jaz bom kot vsebino vidim napake. FAKKKKK, folk ni pismen. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#549 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 30 June 2011 - 10:17 PM

Pa saj to gre pri večini vzporednos; debilizem in nepismenost. ph34r.gif

Zdaj bo imel Google neko alternativo FB-u, me prav zanima, kakšno.
  • 0

― V. Van Gogh

#550 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 30 June 2011 - 10:30 PM

Meni ni všeč. Dvomim, da se bo prijel (tudi drugi podobni njihovi projekti se niso). Demo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#551 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 30 June 2011 - 10:35 PM

Meni je pa kar všeč, ampak tudi dvomim, da bo uspel.

• 0

― V. Van Gogh

#552 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 July 2011 - 06:36 AM

Tudi meni je všeč, ampak takisto dvomim; tudi jaz ne bom imela dveh accountov, enega tukaj, in drugega tam.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#553 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 July 2011 - 11:57 PM

A se da naredit, da nekoga skriješ s chata (vem, da je tisto, da skriješ, da ne gledaš njegovih objav na news feed - hide this post oziroma hide all by BLABLA), kako pa to narediš, da ti njegove slike in imena ne prikazuje med online prijatelji na chatu?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#554 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 03 July 2011 - 11:19 AM

Ustvariš skupino, daš njega v to skupino in maš to skupino skos naštimano na nedosegljivo.

Klepet- Seznam prijateljev-ustvri novo skupino

Uporabniški račun-urejanje prijateljev- Ime in Priimek - označiš v "Ime skupine"

Klepet - klikneš un zelen podolgovat znakec z belo pikico - postani nedosegljiv
  • 0

After all this time?

Always.

#555 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 03 July 2011 - 11:38 AM

ZAKON, hvala, sem vedela, dsa mi boš ti znala pomagat. Res nisem mogla več gledat tiste nadležne profilne sličice. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#556 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 03 July 2011 - 11:42 AM

Fb g33k. butl.gif

Haha, štekam te. Pol pa loh za to skupino (oz.samo zanj) itak štimaš še miljon stvari, od tega da ti ne vidi slik, razmerij, da ne more komentirat, da ne vidi zida.. Kar želiš. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#557 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 03 July 2011 - 01:17 PM

Ne, sej me ne moti, če gleda moje podatke, dol mi visi, samo tista njena sličica mi gre na živce v chatu, ker sem itak na news feedu dala hide all by X, pol pa me je tista slika na chatu živcirala, ker sem stalno gledala. Skratka, hvala! smile.gif
  • 0
Pablo Picasso

• Guests

Posted 03 July 2011 - 01:39 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 6. 2011 - 22:18) View Post

♥ ♥ Imeti otroka pomeni imeti vse. Otrok polepšuje življenje, je tisto kar te razveseljuje, ko si
žalosten in te nasmeji ko jočeš. Daje smisel življenju!! Kadar ne vidiš izhoda, je kapljica vode v puščavi, to
malo bitje zna ljubiti in biti močan bolj kot kdorkoli!!!
ČE IMAŠ ANGELA, VREDNEJŠEGA OD ZLATA SI TO KOPIRAJ V STATUS IN GA IMEJ BREZMEJNO RAD!!!!!♥

Meni je pa do zdej zmagovalna una zgodbica o otroku, ki je rekel mamici, da je s šminko popisal posteljnino (al neki takega). In mamica je začela otroka pretepati...in ko se je zavedla, je malo srčece že prenehalo biti...blablabla...ubila je otroka. Potem je pa videla, da ma napisano na posteljnini (men se zdi, no) z rdečo šminko "MAMICA RAD TE IMAM!!!" Potem pa pač...standard..."če si proti nasilju nad otroci prilepi na zdi" fazon.
Ta mi zmaga. thumbup.gif

A katera ve, kako je mogoče, da ti nekdo vidi na zasebca? Npr. da ti en prijatelj vidi, kaj se ti pogovarjaš na zasebcu z drugim prjatlom. Pa....a je možno, da tvoj koment, ki ga nekomu na zid napišeš...izbriše tretja oseba...torej ne jaz kot avtor in ne uni, ki je "lastnik" zida?

Edit: Najdla tist o pretepanju. Citiram:

"Otrok reče mami: "Mami s šminko sem pisal po posteljnini." Mama takoj začne pretepati otroka, dokler otrok ni padel v nezavest. Ko je obležal na tleh, mama reče naj odpre oči, ampak bilo je prepozno. Srce se je ustavilo zaradi pretepanja. Na postelji pa je pisalo: " Mami, rad te imam" Prilepi to na svoj zid, vsaj za eno uro, če ste proti zlorabljanju otrok. "/ sad.gif"
  • 0

#559 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 03 July 2011 - 01:41 PM

OMG, ta s posteljnino in šminko in otrokom, brutalno bolano. blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#560 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 03 July 2011 - 02:46 PM

^^Ja, dej! Nikoli si ne bi dala tega na zid, halo :S ma kaj se grejo.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users