Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 28 January 2006 - 05:39 PM
Posted 28 January 2006 - 07:45 PM

Posted 28 January 2006 - 10:57 PM

Pustolovščina za male in velike otroke, začinjena s simpatičnim humorjem, ki se vrti okoli malega piščeka, neznatnega in prezrtega, ki kljub temu pogumno botruje težavam in skupaj s svojimi zvestimi prijatelji rešuje svet, vmes pa postane še baseball zvezda.
Vse se začne s koščkom neba (ki je v resnici nekaj drugega), ki pade na zemljo in ga ne opazi nihče drug, kot pišček ... konča pa z invazijo (v resnici prijaznih) nezemljanov, ki želijo le nekaj lešnikov in izgubljenega malega nezemljančka.
Napeta zgodba, smešni preobrati in neverjetno fantastični Matjaž Javšnik in njegov alterego oz. pišček, kateremu je posodil glas. Sinhronizacija, ki ni moteča, ampak naravnost izvrstna ... ko resnično nimaš želje poslušat izvirnika.
Risanka za vse starosti, tudi za dva 50-letnika, ki sta se krohotala v vrsti za mano ... še enkrat naj omenim Javšnika, ki je več kot fantastičen, saj pišček samo odpre usta in pol dvorane zvije krohot.
Priporočam vsem, ki še niso izgubili stika z otrokom v sebi.

Posted 29 January 2006 - 01:33 PM

Jst sm ga že zdavni. Je pa nekako parodija na 10 stvari ki jih sovražim na tebi in še enga filma k se grda punca spremeni v lepotico, k glavni frajer na šoli stav da jo bo spremenil v kraljico maturantskega plesa.
Drgač pa film ni slab če so ti ušeč taki prizori da so tok glupi da ne morš več gledat ampak je usen smešn.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 29 January 2006 - 04:14 PM
Posted 29 January 2006 - 04:45 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 January 2006 - 06:02 PM
meni je bil butterfly effect totalno razočaranje: vsa stvar se v določenem momentu prehitro skup zloži in to vse pokvari, plus tehnika ni nič posebnega, mnogo tega že videnega in boljšega. za v kolosej vsekakor primerno.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 January 2006 - 07:03 PM

Jst sm ga že zdavni. Je pa nekako parodija na 10 stvari ki jih sovražim na tebi in še enga filma k se grda punca spremeni v lepotico, k glavni frajer na šoli stav da jo bo spremenil v kraljico maturantskega plesa.
Drgač pa film ni slab če so ti ušeč taki prizori da so tok glupi da ne morš več gledat ampak je usen smešn.
Jst sem ga tud že dolg nazaj gledala. Se mi ne zdi nič posebnega. Smešn je zato, ker je tolk butast.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 29 January 2006 - 07:13 PM

Posted 29 January 2006 - 07:19 PM
Hud tipček je Freddy Prince junior

Posted 29 January 2006 - 07:30 PM
ce prav mislim je to requiem for a dream. spila pa jared leto pa jeniffer conelly itd....
fajn film. pa grozen.
Posted 29 January 2006 - 07:57 PM
ce prav mislim je to requiem for a dream. spila pa jared leto pa jeniffer conelly itd....
fajn film. pa grozen.
Ta film sem pa jst tud gledala. Hud je ja, ampak totalno napsihiran. Pa hude efekte ma notr... k kaže direkt filing, kako si u žilo zarije iglo.
Jordan Belfort
Posted 29 January 2006 - 09:06 PM
fajn film. pa grozen.
Ta film sem pa jst tud gledala. Hud je ja, ampak totalno napsihiran. Pa hude efekte ma notr... k kaže direkt filing, kako si u žilo zarije iglo.
ja ja ja ta film sem mislila - requiem for a dream... psiho varianta ni kej... sej sem rekla, daš otroku za gledat pri kaj pa vem 12-14 letih pa se mu zagabjo droge da jih še proba ne

Posted 29 January 2006 - 10:39 PM

Posted 31 January 2006 - 09:16 AM

Posted 31 January 2006 - 10:12 AM
Jordan Belfort
Posted 31 January 2006 - 12:23 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 February 2006 - 11:03 AM
Posted 02 February 2006 - 04:00 PM
A to je že pri nas? Ne pride marca komaj k nam? Jaz sem sicer odseke gledala...in se mi ne zdi slab... sploh igralska zasedba ne :love10:
Posted 02 February 2006 - 04:12 PM

Jst sem ga tud že dolg nazaj gledala. Se mi ne zdi nič posebnega. Smešn je zato, ker je tolk butast.

ja no sej glih zarad tega je fajn!!!!

I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users