Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#541 sarchy_ka

sarchy_ka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 161 posts

Posted 28 January 2006 - 05:39 PM

Danes je moje priporočilo vam naslednje: Primal fear, mislm da bo na programu mal pred 23.to. (Richard Gere pa Edward Norton :thumleft: )
  • 0
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

#542 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 28 January 2006 - 07:45 PM

No, še jaz enega z današnjega programa - mislim, da je na POP TV mal čez 1 ponoči, imenuje se pa 8 glav v torbi. Ful simpatična mafijska komedija, enkrat sem jo že gledala in sem crkavala od smeha. laugh.gif
  • 0

#543 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2006 - 10:57 PM

IPB Image

Pustolovščina za male in velike otroke, začinjena s simpatičnim humorjem, ki se vrti okoli malega piščeka, neznatnega in prezrtega, ki kljub temu pogumno botruje težavam in skupaj s svojimi zvestimi prijatelji rešuje svet, vmes pa postane še baseball zvezda.

Vse se začne s koščkom neba (ki je v resnici nekaj drugega), ki pade na zemljo in ga ne opazi nihče drug, kot pišček ... konča pa z invazijo (v resnici prijaznih) nezemljanov, ki želijo le nekaj lešnikov in izgubljenega malega nezemljančka.

Napeta zgodba, smešni preobrati in neverjetno fantastični Matjaž Javšnik in njegov alterego oz. pišček, kateremu je posodil glas. Sinhronizacija, ki ni moteča, ampak naravnost izvrstna ... ko resnično nimaš želje poslušat izvirnika.

Risanka za vse starosti, tudi za dva 50-letnika, ki sta se krohotala v vrsti za mano ... še enkrat naj omenim Javšnika, ki je več kot fantastičen, saj pišček samo odpre usta in pol dvorane zvije krohot.

Priporočam vsem, ki še niso izgubili stika z otrokom v sebi. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#544 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 29 January 2006 - 01:33 PM

QUOTE(kristy)
a še zmeri noben ni gledu not another teen movie?? sad.gif

Jst sm ga že zdavni. Je pa nekako parodija na 10 stvari ki jih sovražim na tebi in še enga filma k se grda punca spremeni v lepotico, k glavni frajer na šoli stav da jo bo spremenil v kraljico maturantskega plesa.
Drgač pa film ni slab če so ti ušeč taki prizori da so tok glupi da ne morš več gledat ampak je usen smešn.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#545 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 29 January 2006 - 04:14 PM

Med vikendom gledala Beneškega trgovca -> Al Pacino je dober v vlogi Žida, ampak sicer mi je bil film en živ dolgčas!
  • 0

#546 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 January 2006 - 04:45 PM

življenje davida gala
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#547 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 January 2006 - 06:02 PM

QUOTE(Juliet)
The Butterfly Efffect... al pa Memento.

meni je bil butterfly effect totalno razočaranje: vsa stvar se v določenem momentu prehitro skup zloži in to vse pokvari, plus tehnika ni nič posebnega, mnogo tega že videnega in boljšega. za v kolosej vsekakor primerno. biggrin.gif memento mi je bil mnogo boljši.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#548 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 January 2006 - 07:03 PM

QUOTE(Lindsay)
QUOTE(kristy)

Jst sm ga že zdavni. Je pa nekako parodija na 10 stvari ki jih sovražim na tebi in še enga filma k se grda punca spremeni v lepotico, k glavni frajer na šoli stav da jo bo spremenil v kraljico maturantskega plesa.
Drgač pa film ni slab če so ti ušeč taki prizori da so tok glupi da ne morš več gledat ampak je usen smešn.

Jst sem ga tud že dolg nazaj gledala. Se mi ne zdi nič posebnega. Smešn je zato, ker je tolk butast. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#549 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 29 January 2006 - 07:13 PM

Jst se pa spomnem, da sem gledala ta "film k se grda punca spremeni v lepotico, k glavni frajer na šoli stav da jo bo spremenil v kraljico maturantskega plesa". En ful hud tipček špila notr (on je ta frajer)... tko ena lahkotna tema z valda znanim koncem... mah ni bil slab, ni pa glih treba kej razmišlat zraven - za romantične najstnice pa super film.
  • 0
Posted Image

#550 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 29 January 2006 - 07:19 PM

[quote=Tanjci]Jst se pa spomnem, da sem gledala ta "film k se grda punca spremeni v lepotico, k glavni frajer na šoli stav da jo bo spremenil v kraljico maturantskega plesa". En ful hud tipček špila notr (on je ta frajer)... tko ena lahkotna tema z valda znanim koncem... mah ni bil slab, ni pa glih treba kej razmišlat zraven - za romantične najstnice pa super film.

Hud tipček je Freddy Prince junior
IPB Image Mož od buffy the vampire slayer al kak se pač napiše biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 29 January 2006 - 07:30 PM

sm vidla povprasevanje po filmu, kjer se fiksajo, pa se punca prodaja itd...(sprasevala Tanjci)
ce prav mislim je to requiem for a dream. spila pa jared leto pa jeniffer conelly itd....
fajn film. pa grozen.
  • 0

#552 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 January 2006 - 07:57 PM

QUOTE(izabela)
sm vidla povprasevanje po filmu, kjer se fiksajo, pa se punca prodaja itd...(sprasevala Tanjci)
ce prav mislim je to requiem for a dream. spila pa jared leto pa jeniffer conelly itd....
fajn film. pa grozen.

Ta film sem pa jst tud gledala. Hud je ja, ampak totalno napsihiran. Pa hude efekte ma notr... k kaže direkt filing, kako si u žilo zarije iglo.
  • 0

Jordan Belfort

#553 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 29 January 2006 - 09:06 PM

QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(izabela)
fajn film. pa grozen.

Ta film sem pa jst tud gledala. Hud je ja, ampak totalno napsihiran. Pa hude efekte ma notr... k kaže direkt filing, kako si u žilo zarije iglo.

ja ja ja ta film sem mislila - requiem for a dream... psiho varianta ni kej... sej sem rekla, daš otroku za gledat pri kaj pa vem 12-14 letih pa se mu zagabjo droge da jih še proba ne biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#554 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 29 January 2006 - 10:39 PM

jap, saj res, sem hotla že takrat napisat, pa se nisem spomnila da se punca prodaja, je pa še en filmček na isto tako foro ja. Hud film tale requiem for a dream, fajn flashi. Pa lih par dni nazaj sem se zezala, ko sem na dieti pa mi je ful krulilo po trebuhu, da me bo zdaj pa hladilinik lovil kot je mamo v filmčku LOL biggrin.gif
  • 0

#555 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 31 January 2006 - 09:16 AM

Ko smo že pri tematiki, ste gledali Slepilo?Amatersko posneto, amaterski igralci, dialogi smešni, pač film posnet brez sredstev. In ravno zato mi je bil všeč, na trenutke jako komičen laugh.gif
  • 0

#556 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 31 January 2006 - 10:12 AM

Blondi, a je to una slovenska scena?
  • 0

Jordan Belfort

#557 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 January 2006 - 12:23 PM

slovenski film je,ja. đankiji-glavni igralec je bil tud zares na horsu(ne v filmu,pred leti)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#558 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 02 February 2006 - 11:03 AM

Kaj pa Brokeback Mountain je že katera gledala? Se splača it gledat? Komentarji?
  • 0

#559 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 02 February 2006 - 04:00 PM

QUOTE(Kalypso)
Kaj pa Brokeback Mountain je že katera gledala? Se splača it gledat? Komentarji?

A to je že pri nas? Ne pride marca komaj k nam? Jaz sem sicer odseke gledala...in se mi ne zdi slab... sploh igralska zasedba ne :love10:
  • 0

#560 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 02 February 2006 - 04:12 PM

QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(Lindsay)
QUOTE(kristy)

Jst sem ga tud že dolg nazaj gledala. Se mi ne zdi nič posebnega. Smešn je zato, ker je tolk butast. biggrin.gif

ja no sej glih zarad tega je fajn!!!! biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users